Wanneer hebben Amber Heard en Johnny Depp voor het eerst gekust?

Inhoudsopgave:

Wanneer hebben Amber Heard en Johnny Depp voor het eerst gekust?
Wanneer hebben Amber Heard en Johnny Depp voor het eerst gekust?
Anonim

Je vergeet echt nooit de eerste keer… zoals voor Johnny Depp, de eerste keer dat hij Jim Carrey ontmoette, een acteur van wie hij hield - of de eerste keer dat hij werd gecast in 'Edward Scissorhands'.

Terwijl de voortdurende rechtszaak met Amber Heard voortduurt, wordt er steeds meer nieuwe informatie onthuld. We beginnen meer te weten te komen over het vroege begin tussen de twee, en hoe ze zich tot elkaar aangetrokken voelden.

We zullen daar specifiek naar kijken, samen met hun tijd samen in de film 'The Rum Diary'. Daarnaast bekijken we wanneer de twee voor het eerst intiem met elkaar werden.

Hoe werd Amber Heard gecast in 'The Rum Diary'?

Het drama 'The Rum Diary' was niet het grootste succes aan de kassa en bracht slechts $ 30 miljoen op. Recensies waren op zijn best ook middelmatig.

Voor Amber Heard was het echter heel belangrijk om in de film te komen, vooral gezien het talent dat erbij betrokken was, waaronder Johnny Depp, Aaron Eckhart en Giovanni Ribisi.

Heard onthulde meer dan tien jaar geleden samen met Collider dat het auditieproces niet gemakkelijk en behoorlijk stressvol was.

"Het is een prestigieuze film en het heeft een geweldige, getalenteerde cast, dus ze wilden ervoor zorgen dat ze de juiste persoon voor de rol hadden, maar het was een martelend proces. Het was pijnlijk. Ik ontdekte dat ze waren deze film aan het maken en mijn hart sloeg over."

"Ik herinner me dat ik dacht: "Oh, zou dat niet geweldig zijn", maar beschouwde het niet echt, op een echte manier, als een mogelijkheid. En toen, zes maanden later, stond ik op de set. Het was een rare rit."

Heard kreeg niet alleen de rol, maar ze kreeg ook hechte relaties op de set. Vooral één in het bijzonder naast Johnny Depp.

Het werd serieus tussen Depp en Heard tijdens de perstour van de film

Tijdens haar getuigenis opende Amber Heard over haar relatie met Johnny Depp en hoe het vroeger was. Volgens Heard wist ze dat de dingen anders waren tussen de twee tijdens intieme scènes in de film. Heard zei dat ze niet alleen zin hadden in scènes.

"Het voelde niet als een normale scène. Het voelde echt."

Heard zou verder zeggen dat de twee tijdens de film dichterbij kwamen in zijn trailer, hoewel het moeilijk was omdat ze op dat moment allebei een relatie hadden.

"Hij pakte de achterkant van mijn kamerjas op met zijn laars en ik draaide me een beetje om en giechelde… Hij duwde me een beetje speels op dit bed, deze bank. Speels en flirterig. En hij zei: ' Yum.' En trok zijn wenkbrauwen zo op."

Amber zou later beweren dat de relatie in haar hotelkamer intensiever werd tijdens hun perstour voor de film.

"We werden verliefd. We waren aan het rondreizen om te praten over deze film waaraan we samen hebben deelgenomen. We brachten de nacht samen door in mijn hotelkamer en voor de rest van de perstour."

Natuurlijk waren de dingen in die tijd heel anders en bovendien had Heard een heel andere kijk op haar relatie met Johnny Depp, vooral als het om de film ging.

Destijds hoorde ik lyrisch over haar ervaring met Depp in de film

Het was een andere tijd voor Amber Heard. Tijdens haar interview in 2011 met Collider besprak Heard hoe het was om met Johnny Depp samen te werken. Gezien haar woorden was ze niets anders dan complimenteus tegenover de acteur.

"Hij is een geweldige artiest en zo'n getalenteerd persoon. Ik kon uitstekend met hem opschieten. Hij is charmant en geweldig om mee te werken. Hij is een droom. Het was zo'n creatieve omgeving. Ik werkte met echte artiesten, en dat is ironisch genoeg moeilijk om te doen en zeer zeldzaam in deze industrie."

Over het algemeen vond Heard het geweldig om aan het project te werken: "Het was een geweldige ervaring. Ik ben een grote fan van Hunter S. Thompson en ik heb Johnny Depp erover ontmoet en hij speelde een belangrijke rol bij het casten van mij als Chenault, die de liefdesbelang van Johnny's personage speelt."

"Dus ik speelde zijn liefdesbelang samen met Aaron Eckhart en er waren een hele reeks andere briljante filmmakers en acteurs in deze film en betrokken bij deze film. Het is geregisseerd en geschreven door Bruce Robinson en zoals ik al eerder zei, het is een Hunter S. Thompson verhaal en ik ben gewoon vereerd om te werken aan iets waar hij op enigerlei wijze bij betrokken was."

Het zal interessant zijn om te zien hoe Heards acteercarrière verandert na haar rechtszaak met Johnny Depp.

Aanbevolen: