AmberHeardlsALiar-trends nadat ze beweerde dat ze make-up gebruikte om Johnny Depp-aanval te verbergen

Inhoudsopgave:

AmberHeardlsALiar-trends nadat ze beweerde dat ze make-up gebruikte om Johnny Depp-aanval te verbergen
AmberHeardlsALiar-trends nadat ze beweerde dat ze make-up gebruikte om Johnny Depp-aanval te verbergen
Anonim

Aan het einde van een nieuwe week van grafische getuigenissen in de zaak Amber Heard versus Johnny Depp, halen veel speurders op sociale media Heards bewijs uit elkaar. Heard beschreef dat ze zware cosmetica moest gebruiken om haar verwondingen te verdoezelen die Johnny Depp had toegebracht tijdens haar optreden in de chatshow van James Corden. Maar fans van JusticeForJohnny vonden meerdere keren dat Heard een gezicht vol make-up droeg. De suggestie is dat dit een stijlkeuze is, geen dekmantel voor een aanval. Ze zijn nu begonnen met de hashtag AmberIsALiar en AmberIsAPsychopath.

Amber Heard beweerde dat Johnny Depp haar probeerde te verstikken met een kussen

In december 2015 beweerde Heard dat ze dacht dat ze "dood ging" toen Depp naar verluidt een kopstoot zou geven en haar probeerde te verstikken met een kussen. De volgende avond beweerde Heard dat ze in The Late Late Show verscheen om haar film The Danish Girl te promoten, en haar snijwonden en blauwe plekken moest verbergen.

Heard vertelde de rechtbank in Virginia dat haar make-upteam rond de wonden moest werken en "superzware, rode matte lippenstift" moest aanbrengen om haar bebloede lip te verbergen.

Heard vertelde de volle rechtszaal: "Ik maakte me zorgen dat ik de blauwe plekken en zwellingen niet zou kunnen verbergen. Ik heb het de hele nacht ingevroren en de volgende dag in de spiegel gekeken om te zien of ik weg kon komen met het, wat inhield dat ik het verborg, zodat ik kon verschijnen. Ik gokte en dacht dat ik het misschien voor elkaar kon krijgen, ik liet mijn haar- en make-upteam komen. Ze werkten eromheen, wat inhield dat ze met de haarlak rond de laesies op mijn hoofd werkten omdat dat prikt."

Amber Heard beweert dat ze mensen vertelde dat haar blauwe plekken 'een ongeluk' waren

Op de vraag hoe ze haar vermeende verwondingen uitlegde, zei de moeder-van-één op de stand: "Ik deed wat ik altijd deed. Ik vertelde mensen dat ik een ongeluk had gehad." Heard beweert dat wat er werkelijk gebeurde, was dat Depp herhaaldelijk haar hoofd sloeg en haar de vorige avond aan haar haar sleepte.

Heard beweerde ook dat Hollywood-zwaargewicht Depp haar aan haar haren naar een naburig appartement had gesleept, waardoor er stukken op de grond lagen. Hij zou toen bovenop haar zijn geklommen met haar gezicht in een kussen en haar herhaaldelijk geslagen.

Heard beschreef een brute aanval en zei: "Hij probeert me vast te houden met zijn knie op mijn rug en hij slaat me herhaaldelijk met een gesloten vuist. Ik herinner me het geluid van Johnny's stem die hij naast mijn oor kreeg en hij was keer op keer schreeuwend. 'Ik haat je verdomme, ik haat je keer op keer. Verdomde koning haat je. Met zijn vuist op mijn achterhoofd bonkend.'"

Het juridische team van Johnny Depp heeft haar getuigenis beschreven als een 'prestatie'

Deze week heeft Amber Heard schokkende beschuldigingen geuit over wrede en aanhoudende aanvallen die ze naar eigen zeggen heeft ondergaan door toedoen van Depp. The Rum Diary-actrice beweerde dat Depp haar tijdens een emotionele getuigenis seksueel heeft misbruikt met een fles sterke drank. Het verdedigingsteam van Depp bestempelde de getuigenis van Heard als de 'uitvoering van haar leven'.

De vermeende aanval vond plaats in maart 2015 in Australië in hun huurhuis waar hij woonde tijdens het filmen van Pirates of the Caribbean 5. Dit is hetzelfde incident waarbij Depps vinger werd afgehakt. Hij beweerde dat Heard een fles sterke drank had gegooid die hem doorsneed. Heard getuigde dat ze niet getuige was dat Depps vingertop werd afgesneden.

Depp, 58, klaagt Heard, 36, aan voor $ 50 miljoen over een opiniestuk uit 2018 dat ze schreef over huiselijk geweld voor The Washington Post. Heard noemde Depp niet publiekelijk in het artikel, maar velen merkten dat ze het had over de Hollywood-megastar. Gehoord counter klaagde Depp aan voor $ 100 miljoen, bewerend dat hij zijn invloed gebruikte om te proberen haar te ontslaan van haar rol in de Aquaman-films en als woordvoerder van L'Oréal.

Aanbevolen: