Hier is waarom 'Jeopardy!' Fans Brand Mayim Bialik 'Not A Funny' Host

Inhoudsopgave:

Hier is waarom 'Jeopardy!' Fans Brand Mayim Bialik 'Not A Funny' Host
Hier is waarom 'Jeopardy!' Fans Brand Mayim Bialik 'Not A Funny' Host
Anonim

Als Amerikaan van de tweede generatie is het begrijpelijk waarom actrice en neurowetenschapper Mayim Bialik gastgastheer Jeopardy noemt! een ongelooflijke kans. Ze is slechts een van de meest perfecte keuzes om de quizshow te hosten, nadat de oude gastheer Alex Trebek is overleden. Als neurowetenschapper en afgestudeerd aan de universiteit met een Ph. D., is het ook een avontuur met kennis van zaken voor de deelnemers en de kijkers van de show.

Hoewel ze heeft bewezen de juiste match te zijn voor de rol, is de controverse rond de gastheer nog steeds aan de gang, met fans die eisen dat ze uit de show wordt ontslagen en haar 'niet grappig' noemen. Heeft ze het in zich om de legendarische schoenen van Alex te vullen?

Gevaar! Fans noemen Mayim Bialik niet grappig

De actrice is al geruime tijd niet meer in de spelshow verschenen, waarbij voormalig deelnemer Ken Jennings de taken met haar heeft gesplitst. Toen ze echter Jeopardy! nogmaals, fans deelden hun mening op sociale media en gaven aan waarom ze Mayim niet leuk vonden.

Een persoon twitterde: "Waarom host Mayim Bialik weer Jeopardy?" terwijl een ander klaagde: "Ze is niet grappig, ze heeft meer geld dan de meeste tv-persoonlijkheden, ze keurt een vreselijk product goed en zou zich op andere dingen moeten concentreren dan het hosten van Jeopardy, waar ze verschrikkelijk in is. Breng alstublieft Ken Jennings terug!”

Een andere fan van de spelshow schreef: @Jeopardy Post hier alsjeblieft wanneer @missmayim UIT staat Jeopardy, zodat ik weer kan beginnen met kijken. Ik weiger ooit nog naar de show te kijken terwijl ze presentator is. Post op twitter als ze klaar is, zodat ik het nog een keer kan kijken. NotAHost Stinks CantWatchJeopardyNow”

Behalve dat Mayim wordt bestempeld als een niet-grappige gastheer, hebben kijkers die haar hostingstijl niet leuk vinden, zeer specifieke klachten tegen haar. Eén twitterde: "Ken Jennings blijft verbeteren als Jeopardy-host, terwijl Mayim Bialik alleen maar slechter lijkt te worden …" - waarop een ander antwoordde: "Ja, ik ben het 100% met je eens!!!! Mayim is OOK SUPER DULL. Ik weiger en ZAL NIET naar @Jeopardy kijken totdat en tenzij ze Ken Jennings FULLTIME hebben!!!!”

Mayim was niet de enige die reactie kreeg na het hosten van de show. Fans van het quizspel maakten ook ruzie met haar kortstondige co-host Mike Richards over eerdere opmerkingen waarin vrouwen, joden en daklozen werden geminacht. Hij bleef aan als uitvoerend producent, maar werd eind augustus uit die rol verwijderd.

Mayim Bialik's fans prijzen haar voor haar hosting

Ondanks kritiek van de kijkers van de show, lijkt Mayim net zoveel supporters te hebben als haters. Een van haar fans twitterde: "Zoooo blij dat @missmayim weer @Jeopardy host!!!!" terwijl een ander gutste: "Ik vind het geweldig om haar in de show te zien, ze is een geweldige gastheer Jeopardy MayimOnJeopardy"

"Mayim Bialik is briljant, geweldig, heeft een prachtige spreekstem, mompelt nooit het laatste woord van een zin zoals iemand anders doet en ik zal haar altijd verkiezen als de Jeopardy-host", prees een fan de host.

Another schreef: "Naar mijn eigen mening is @missmayim de perfecte persoon om volledig de permanente gastheer te zijn van @Jeopardy. Ze was de beste." Hoewel het nog niet bevestigd is wie de vaste gastheer van de spelshow zal zijn, herhaalde Mayim dat ze niet zeker weet of ze volgend seizoen zal worden gevraagd om terug te keren. Wordt zij de vaste presentator van de show?

Mayim Bialik geeft toe dat ze graag fulltime host temidden van haat

In september onthulde de actrice ook dat ze het felbegeerde hosting-optreden wilde. "Het is een droombaan", zegt ze. “Er is geen andere baan die ik liever zou hebben. Ik hou van mijn sitcom-werk, dat doe ik. Ik hou van alle andere dingen die ik doe. Ik hou van de podcast. Maar ik heb absoluut nog nooit een betere baan gehad', legt ze uit.

De actrice voegde eraan toe: Het gebruik van mijn brein en mijn vaardigheden voelt het meest geschikt voor deze baan op 'Jeopardy!' Ik denk dat het een droombaan is voor iedereen, maar vooral voor iemand die eerst is opgeleid als een performer en vervolgens als wetenschapscommunicator.”

Ondertussen werd haar in een recent interview gevraagd of ze de nieuwe vaste gastheer van Jeopardy! wilde worden, waarop ze antwoordde: "Dat zou ik geweldig vinden. Ik wil graag zeggen dat ik van seizoen tot seizoen heb geleefd sinds ik ongeveer 13 jaar oud was. Dus wat ik weet is dat ik host tot 6 mei, en hopelijk daarna."

De actrice zei verder dat ze de zegen van de familie van Alex Trebek heeft ontvangen. “Ik moet ze ontmoeten. Ik wil alleen maar eren en je kunt hem niet evenaren en dus is het niet nodig om het te proberen, maar (we) willen echt voortdurend hun zegen, dat ze voelen dat wat we doen die erfenis ondersteunt."

Als Mayim Bilaik de baan voor de lange termijn krijgt, weet ze hoe belangrijk deze rol voor haar en haar gezin zou zijn, vooral omdat ze de eerste vrouw zal zijn die een permanente gastheer van Jeopardy wordt! Te midden van de kritiek die ze kreeg van sommige kijkers van de show en omdat ze werd gebrandmerkt als 'niet grappig', zei ze gewoon: 'Mensen geven er veel om, ik snap het. En het spijt me. Ik doe mijn best!”

Aanbevolen: