Britney Spears "Shaken" nadat ex-man haar herenhuis bestormt op haar trouwdag

Inhoudsopgave:

Britney Spears "Shaken" nadat ex-man haar herenhuis bestormt op haar trouwdag
Britney Spears "Shaken" nadat ex-man haar herenhuis bestormt op haar trouwdag
Anonim

Britney Spears en haar beau Sam Asghari zijn eindelijk in het huwelijksbootje gestapt, maar alles verliep niet vlekkeloos. Het paar zei hun "I do's" voor een zeer exclusieve en kleine gastenlijst van ongeveer 100 mensen - maar de Princess of Pop was verrast nadat haar eerste echtgenoot, Jason Alexander, liet zien onuitgenodigd opgestaan en slaagde erin haar huis binnen te komen terwijl ze zich klaarmaakte om door het gangpad te lopen.

Britney Spears' ex-man probeerde haar bruiloft te verpesten

Jason - een jeugdvriend van Britney - trouwde in 2004 beroemd met de popster tijdens een spontane huwelijksceremonie in Las Vegas; de zangeres liet de geloften echter pas 55 uur later annuleren.

Jason stond niet op de gastenlijst, maar dat weerhield hem er niet van om naar Britney's herenhuis in Los Angeles te komen en naar binnen te gaan. Volgens TMZ verscheen de ontevreden ex van de zangeres enkele uren voordat de ceremonie zou beginnen bij haar thuis, en hij documenteerde het hele gebeuren op Instagram live.

Gelukkig stroomde de Ventura County Sheriff's Department binnen en pakte de engerd aan, die is gearresteerd en beschuldigd van huisvredebreuk.

“Jason Alexander is geboeid, in hechtenis genomen en gearresteerd. Ik betuig mijn dank aan de Ventura County Sheriff's Department voor hun snelle reactie en goede werk, vertelde de Britse advocaat, Mathew Rosengart, exclusief aan Page Six.

Britney was "Shaken" achtergelaten en "Iedereen was geschokt"

Het incident liet Britney “geschokt” achter, maar gelukkig waren zij en haar gasten, waaronder Paris Hilton en Donatella Versace, veilig en wel.

"Britney is geschokt, maar wil haar hierdoor niet teleurstellen", legde een bron voorafgaand aan de ceremonie uit. "Iedereen is gelukkig veilig en Jason is niet langer op het terrein."

Spreken met E! News, een andere bron zei dat "iedereen geschokt was" na de angstaanjagende ontmoeting, eraan toevoegend dat het "het trouwschema ver achterop gooide omdat iedereen moest stoppen om met de beveiliging en de politie te praten over wat er was gebeurd." De insider noemde het een "emotionele dag". voor Britney."

Een derde bron dicht bij Sam vertelde de outlet dat de beproeving Brit "een beetje door elkaar schudde", eraan toevoegend dat de zangeres wilde dat alles "aanvoelde als een sprookje" op haar grote dag. De bron voegde eraan toe dat de tortelduifjes een "leuke avond vol dans en muziek" wilden, ongeacht de bruiloftscrash.

Aanbevolen: