Deze tv-shows hadden een waanzinnige plottwist

Inhoudsopgave:

Deze tv-shows hadden een waanzinnige plottwist
Deze tv-shows hadden een waanzinnige plottwist
Anonim

Kijken naar een echt geweldige plotwending in een televisieserie is iets dat elke tv-showverslaafde wil. Het voelt echt goed als een tv-programma je geschokt en verbaasd kan achterlaten met een achtbaanplot. Schrijvers moeten echter voorzichtig zijn, omdat een plotwending het verhaal kan schaden. Deze plotwendingen moeten zorgvuldig aan de verhaallijn worden toegevoegd, vooral als ze het publiek willen plezieren. Er waren enkele plotwendingen in sommige films die de verhaallijn in de war brachten en gek bleken te zijn.

De onderstaande lijst geeft je het tegenovergestelde, want de lijst bevat geweldige plotwendingen waardoor het publiek verslaafd raakte aan de show. Dit zijn de shows die op briljante wijze een plotwending hebben getrokken en een positieve toevoeging bleken te zijn in plaats van de show volledig te verpesten.

6 Toen werd onthuld dat Sam Keating dood is

Het hele seizoen één van de show How to Get Away with Murder draait om het uitgangspunt dat er iemand is vermoord en dat enkele van de Keating Five proberen het lichaam te begraven en te verbergen. Ze hebben het lichaam uiteindelijk in de bossen verbrand terwijl er voor anderen een feestje aan de gang is. Het is waarschijnlijk een van de beste piloten in de geschiedenis van tv, aangezien de mond van veel kijkers op de grond viel toen ze erachter kwamen dat het lichaam dat iedereen probeert te verbergen, het lichaam is van Annalise Keating's echtgenoot, Sam. Toen werd onthuld dat het het lichaam van Sam was dat ze probeerden te verbergen, genereerde dat natuurlijk meer vragen dan de antwoorden die het het publiek had gegeven.

5 Ted Mosby zegt dat ik je tante Robin zo heb ontmoet

Veel mensen dachten aanvankelijk dat Robin de vrouw van Ted is en de moeder was naar wie hij verwees toen hij het verhaal van How I Met Your Mother aan zijn kinderen vertelde. Ze verwierpen deze theorie echter meteen toen Ted het in feite weggaf om Robin als de tante van het kind te noemen. Dit heeft de kijkers nieuwsgieriger gemaakt naar wie de moeder is. De show duurde acht seizoenen voordat de moeder uiteindelijk werd onthuld in de laatste aflevering van het seizoen. Er werd onthuld dat de moeder de kamergenoot van Cindy is, gespeeld door Cristin Milioti, die naar verluidt het meeste metro-incident in New York had. Fans waren echter teleurgesteld dat ze de moeder maar één seizoen te zien krijgen en het hele seizoen negen gaat niet eens over Ted en moeder, het gaat over de bruiloft van Robin en Barney.

4 De families op Modern Family zijn allemaal verwant

De fans leken het geweldig te vinden dat de families in de tv-serie Modern Family allemaal familie van elkaar waren. Dit werd al vroeg onthuld toen de schrijvers besloten om het allemaal uit te brengen aan het einde van de pilot-aflevering van de serie. Alle families die in de pilot werden geïntroduceerd, waren allemaal verwant en ze waren allemaal met elkaar verbonden via Jay Pritchett met zijn twee volwassen kinderen genaamd Claire en Mitchell. De andere families in de show waren de familie Pritchett, de familie Dunphy en de Pritchett-Tucker

3 De scène van Rebecca en Jack in de pilot speelt zich af in de jaren 80

Terwijl de tv-serie This is Us ten einde loopt, is het leuk om terug te kijken hoe deze al in de pilot-aflevering zo goed werd. De pilot-aflevering waarin Rebecca en Jack samen zijn, werd onthuld in de jaren 80 en dat Kevin, Kate en Randall in feite hun kinderen waren. Dit heeft de kijkers verslaafd gemaakt omdat het aanzienlijk was geschreven en de scènes in de pilot-aflevering logischer waren. Hoewel de fans nu verdrietig zijn dat de serie eindigt en sommige This Is Us-fans nog niet klaar zijn om afscheid te nemen van de show.

2 Sarah en de vrouw die op de trein sprong hadden hetzelfde gezicht op Orphan Black

The Orphan Black gaat over Sarah, een slimme oplichter die momenteel op de vlucht is vanwege haar slechte beslissingen in het leven. Ze is toevallig getuige van een zelfmoord als een vrouw plotseling in de trein springt. De vangst is toen ze zag dat het gezicht van de vrouw zelfmoord pleegde; ze besefte dat ze hetzelfde gezicht hadden. Sarah besloot de identiteit van de dode vrouw aan te nemen in de hoop dat het geld dat de vreemdeling achterliet haar problemen zal oplossen. Helaas voor haar, toen ze de identiteit van de vrouw aannam, werd ze betrapt op een gevaarlijke samenzwering. Naarmate de plot dikker wordt, raakt het publiek verslaafd aan de show.

1 The Prince Charming op Once Upon a Time is springlevend

Once Upon a Time is een Amerikaanse fantasy-avonturendrama-televisieserie, dus het is veilig om te zeggen dat veel kijkers een gelukkig einde verwachten. Om deze reden waren de kijkers dolblij om te beseffen dat Prince Charming echt leeft en gewoon op het ziekenhuisbed ligt. Volgens het interview met de showrunners van de tv-serie zou de Prince Charming echter in de serie sterven. The Prince Charming was geschreven om uiteindelijk in de pilot te worden gedood, maar toen de schrijvers het naar het netwerk gooiden, waren ze er sterk tegen omdat ze denken dat het enige hoop op een gelukkig einde in de show deed verdwijnen. Deze plotwending bleek geweldig te zijn, want het publiek was ook blij met de aflevering en de serie kreeg hierdoor nog 6 seizoenen. Dankzij de serie werd de cast van Once Upon A Time ook succesvol.

Aanbevolen: