Wat Sam Neill echt vindt van zijn Jurassic Park-co-sterren

Inhoudsopgave:

Wat Sam Neill echt vindt van zijn Jurassic Park-co-sterren
Wat Sam Neill echt vindt van zijn Jurassic Park-co-sterren
Anonim

Net als Dr. Alan Grant, kan Sam Neill overkomen als een tikkeltje knapperig, een tikkeltje curmously, en toch onmiskenbaar sympathiek. Misschien is het omdat hij duidelijk geen dwazen heeft en een straight shooter is. Hoewel hij nog niet heeft gesproken over wat hij werkelijk vindt van het onlangs uitgebrachte Jurassic World: Dominion, dat door critici is afgeranseld en onmiskenbaar hem en de rest van de cast beledigt, heeft hij het een en ander gezegd over zijn mede-sterren.

Dit is wat Sam heeft gezegd over Laura Dern, Jeff Goldblum, Chris Pratt en enkele van de andere acteurs met wie hij heeft gewerkt aan de meerdere Jurassic Park- en Jurassic World-films…

6 Sam Neill dacht dat William H. Macy en Téa Leoni "chagrijnig" waren

Terwijl fans nog steeds in de war zijn door een aantal onbeantwoorde vragen in Jurassic Park 3, en het blijft een zere plek in de serie, verdedigde Sam onlangs het vervolg. En daarbij wierp hij licht op zijn ware relatie met William H. Macy en Téa Leoni, die respectievelijk Paul en Amanda Kirby speelden.

"Ik heb erg genoten van [Jurassic Park 3]. Ik weet dat het critici heeft gehad, maar ik vind het eigenlijk een goede film", gaf Sam toe in een interview met Yahoo. "Het eindigt een beetje abrupt, een beetje handig, maar verder werkt het best goed. Wat ik me ervan herinner, [regisseur] Joe Johnston was een plezier om mee te werken, William Macy en Téa Leoni leken niet erg gelukkig om mee te rijden, maar de rest van ons had een goede tijd."

Op de vraag wat de ervaring hen "chagrijnig" maakte, antwoordde Sam eenvoudig: "Ze waren gewoon chagrijnig."

5 Sam Neill is "toegewijd" aan Laura Dern

Dr. De relatie tussen Alan Grant en dr. Ellie Satler staat centraal in de allegorie achter de eerste Jurassic Park-film en is daarom de belangrijkste in de film. Maar als twee actoren zo nauw met elkaar moeten samenwerken, kan dat tot conflicten leiden. Maar dit was niet het geval voor Sam Neill en Laura Dern. De twee bouwden zelfs een hechte band op op de set van de eerste film, en overleefden zelfs samen een orkaan.

Door de jaren heen hebben Sam en Laura periodes doorgemaakt waarin ze elkaar uit het oog verloren, maar ze hebben altijd manieren gevonden om opnieuw contact te maken. De twee zijn erg uitgesproken over hun wederzijds respect en diepe genegenheid voor elkaar.

"Ik ben toegewijd aan Laura. Ze is een absolute lieverd en een van de warmste harten op aarde", vertelde Sam aan Yahoo, voordat hij uitlegde dat het idee om Jurassic World: Dominion met haar te filmen buitengewoon aantrekkelijk was. "Dus het idee dat we nog vier of vijf maanden samen zouden zijn, en het bleek dat we weer in overlevingsmodus waren. Bij de eerste hadden we in godsnaam een verdomde orkaan moeten overleven. Dat leek ons een goed idee. Als het iemand anders was geweest, had ik misschien geaarzeld, maar [zij en Jeff Goldblum zijn] allebei zo'n goed gezelschap."

4 De relatie van Sam Neill en Jeff Goldblum

Dr. Grant en Dr. Malcolm zijn altijd elkaars vijand geweest. Het is een dynamiek geweest in het Jurassic-universum die altijd goed heeft gewerkt. In werkelijkheid hebben de twee acteurs veel meer gemeen. Ten eerste zijn ze allebei jazzliefhebbers. Een van de meest charmante video's achter de schermen van het maken van Jurassic World: Dominion laat de twee samen aan een piano zingen.

Ondanks het feit dat ze na de eerste Jurassic-film niet constant contact hadden, waren de twee mannen, in tegenstelling tot Sam en Laura, erg positief over elkaar in de pers. Ze hebben duidelijk een diepe genegenheid en respect voor elkaar. Sam is vooral verbluft door Jeffs vermogen om te improviseren.

"Jeff zal een miljoen [takes] hebben voor elke film die hij ooit maakt, omdat hij altijd iets uitvindt", zegt Sam in een interview met CinemaBlend."Ik vind het jammer dat mensen niet elke opname te zien krijgen, omdat sommige hysterisch waren. Tot het punt dat we allemaal doodsbang en gefocust zouden moeten zijn, en aan het einde van de opname waren we gewoon aan het sterven."

3 Sam Neill is erg onder de indruk van Chris Pratt

In zijn interview met Yahoo ging Sam in detail over hoe hij zich voelde over Chris en wat hij voor de franchise had gebracht.

"Ik vond Pratt absoluut heerlijk. Het was interessant omdat ik hem bestudeerde, ik bestudeerde wat hij doet, en ik moest uitzoeken wat het verschil is tussen wat Pratt doet en wat ik doe. En het was dit, ik bedoel, Pratt heeft uitgewerkt - en het werkt echt - hoe je een actieheld kunt zijn. Ik bedoel, dat is een andere baan, en het is niet iets waar ik ooit aan had gedacht. Ik was gewoon, in die Jurassic-films, ik was meer gewone kerel die zich in zeer moeilijke omstandigheden bevindt en er zo goed mogelijk mee om moet gaan. Terwijl hij bijvoorbeeld heeft getraind om de dinosaurus fysiek te domineren, heeft hij dit spul uitgewerkt. Hij heeft uitgezocht wat je doet. En dat bewonder ik, maar het is een heel andere functieomschrijving dan alles wat ik heb gedaan."

2 De relatie van Sam Neill en Sir Richard Attenborough

Sam is altijd zeer lovend geweest over wijlen Sir Richard Attenborough, die John Hammond speelde in de eerste twee Jurassic Park-films. Maar hij bleef hem eren lang na zijn overlijden. Op de set van Jurassic World: Dominion plaatste Sam een foto van zichzelf, Laura en Jeff in Pinewood Studios voor het geluidsbeeld, vernoemd naar de iconische acteur.

"Vandaag zijn we hier, denkend aan onze oude vriend en collega, lieve oude Dickie Attenborough, op de echte RichardAttenboroughStage in PinewoodStudios", schreef Sam op Instagram. "Helemaal terecht, worden we vandaag geconfronteerd met onze grootste dinosaurusterreur tot nu toe, op een geweldige soundstage genoemd naar de grote man zelf. Maar in de bekwame handen van @colintrevorrow, @lauradern @jeffgoldblum @prattprattpratt @brycedallashoward DeWandaWise en izzySermon- zouden we moeten maken het oke. Zoals Dickie zou zeggen: 'Lieveling, ik heb de Blitz meegemaakt'."

1 Sam Neil houdt van Bryce Dallas Howard

Sam Neill heeft niet te veel gezegd over zijn relatie met Jurassic World franchise co-lead, Bryce Dallas Howard. Maar hij heeft haar tussen talloze namen genoemd en beweerde dat ze deel uitmaakte van een "goede groep" acteurs. Ze heeft deze verklaringen herhaald, maar is in meer detail gegaan en beweerde dat het een "verwarmende" ervaring was om met Sam te werken tijdens de pandemie. Vooral omdat hij en Jeff aan de piano zaten te zingen en iedereen te entertainen.

Aanbevolen: