De echte reden waarom 'Zoey's buitengewone afspeellijst' werd geannuleerd?

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom 'Zoey's buitengewone afspeellijst' werd geannuleerd?
De echte reden waarom 'Zoey's buitengewone afspeellijst' werd geannuleerd?
Anonim

Een tv-show van de grond krijgen is zwaar werk, maar het wordt nog moeilijker als een show eenmaal in de lucht is. Netwerken willen succes, en als een show niet in orde is, annuleren ze deze zonder er zelfs maar over na te denken.

Sommige shows worden na één seizoen geannuleerd, sommige zijn na één aflevering verdwenen en sommige worden aan de kant geschoven voordat ze een groter verhaal gaan vertellen. Hoe dan ook, het is nooit leuk om te zien dat een serie van het netwerk wordt gehaald.

De afgelopen twee jaar is er veel geroezemoes geweest over Zoey's Extraordinary Playlist, maar deze werd na twee seizoenen geannuleerd. Laten we de show eens bekijken en ontdekken waarom.

'Zoey's buitengewone afspeellijst' was een leuke show

Januari 2020 zag het debuut van Zoey's Extraordinary Playlist, een show die alleen al op basis van de previews erg leuk leek.

Met namen als Jane Levy, Skylar Astin en Mary Steenburgen, ging de serie over "een slimme computerprogrammeur die haar weg baant in San Francisco. Na een ongewone gebeurtenis, Zoey, die altijd de voorkeur gaf aan podcasts boven pop liedjes, begint plotseling de diepste wensen, gedachten en verlangens van de mensen om haar heen te horen - haar familie, collega's en volslagen vreemden - door middel van populaire liedjes, " per TV Series Finale.

Het schrijven was solide, de muziek was geweldig en elke aflevering bracht iets nieuws op tafel.

Het debuutseizoen van de show was in staat om een loyaal publiek aan te trekken, en plotseling was er een tweede seizoen van de serie op komst.

Het duurde twee seizoenen

In januari volgend op het debuut van de show, vond seizoen twee zijn weg naar het kleine scherm om voort te bouwen op het succes van seizoen één.

Levy besprak wat seizoen twee voor haar personage hield en zei: "Ja, dus aan het einde van seizoen 1 verliest Zoey haar vader, dat is niet echt een spoiler, weet je, daar gaat het hele seizoen over, hij is het langzaam stervende. en het begin van seizoen 2 Zoey rouwt nog steeds erg om de dood van haar vader en zal dat blijven doen. Maar ik geloof dat haar verdriet gedurende het seizoen van vorm zal veranderen."

Net als het seizoen ervoor, had seizoen twee van Zoey's Extraordinary Playlist er veel aan. Fans verslonden de inhoud die ze ontvingen, en toen het seizoen eenmaal was afgelopen, wachtten ze geduldig op een aankondiging met plannen voor een derde seizoen.

Helaas is die aankondiging nooit gekomen.

In wat voor velen als een totale verrassing kwam, werd de serie niet opgepikt voor een derde seizoen, en het kwam officieel tot een einde na slechts twee seizoenen.

In een interview uitte Levy haar teleurstelling over de annulering van de show.

"Het spijt me, maar ik moet dit zeggen: ik kijk naar de nieuwe NBC-line-up, en het is als, 'Oké, we zouden veel shows over misdaad en wapens kunnen kijken.' Onze show gaat over liefde. Het is echt jammer om dat uit de lucht te halen. Ik heb het gevoel dat het de verkeerde zet is, "zei ze.

Het leek alsof alles goed verliep voor de show, dus waarom werd het afgeschaft door het netwerk?

Waarom werd het geannuleerd?

Helaas was deze serie, ondanks zijn vocale schare fans, niet in staat om voldoende waarderingen te behouden om op NBC te blijven.

"Net als bij alle noodlottige shows, leed Zoey's Extraordinary Playlist onder de gevreesde vloek van dalende kijkcijfers in seizoen 2. Het tweede seizoen trok gemiddeld 1,8 miljoen kijkers, een daling van 10 procent ten opzichte van het eerste seizoen De meest verpletterende klap voor de show was het verlies van 17 procent in de 18-49-demo. Dat is absurd. Ze houden ervan om afspeellijsten te maken, "meldde Distractify.

Fans waren teleurgesteld, maar door een ommekeer kreeg de show een kort vervolg met een kerstfilm die in december werd uitgebracht! Het was misschien geen volledig seizoen van de show, maar het was nog steeds leuk voor fans om hun favoriete personages bij te praten.

De film was erg leuk voor fans, en hoewel ze dankbaar waren, vroegen ze zich nog steeds af of er een derde seizoen zou komen en hoe dat eruit zou hebben gezien.

Er gingen geruchten over een derde seizoen van de show, maar op dit moment is er nog geen derde seizoen bevestigd. Fans hopen echter nog steeds dat Roku, die nu de rechten op de show heeft, een derde seizoen zal maken.

Zoey's Extraordinary Playlist was een coole show waar fans echt van hielden. Als er een derde seizoen komt, verwacht dan dat fans het tot een succes zullen maken.

Aanbevolen: