Wie is de vriend van Sarah Hyland, Wells Adams?

Inhoudsopgave:

Wie is de vriend van Sarah Hyland, Wells Adams?
Wie is de vriend van Sarah Hyland, Wells Adams?
Anonim

Sarah Hyland heeft een lange weg afgelegd sinds haar moderne familiedagen. Door de jaren heen hebben we haar verschillende gezondheidsproblemen zien overwinnen en een schandalige breuk met haar ex Matt Prokop zien overwinnen.

Tegenwoordig is ze slechts een paar stappen dichter bij het trouwen met haar vriend van vijf jaar, Wells Adams. Hier is alles wat je moet weten over hem en hun relatie.

Wie is Wells Adams en wat doet hij?

Adams werd beroemd toen hij speelde in het 12e seizoen van The Bachelorette. Hoewel hij in week 6 werd uitgeschakeld, verscheen hij later in Bachelor in Paradise seizoen 3, waarin hij ook in de 6e week werd uitgeschakeld. Hij keerde weer terug voor seizoen 4 tot 6. In 2021 verving hij Chris Harrison als gastheer."Het was veel, ik moet eerlijk tegen je zijn", zei Adams over zijn toen nieuwe rol. "Het was echt leuk, maar ik ben echt goed in het geven van advies aan mensen aan de bar en het gewoon vertellen hoe ik me echt voel… Van, zoals, dwaze Wells naar serieuze Wells was moeilijker dan ik dacht dat het zou zijn." Het was een promotie om de barman van de show te zijn.

"Begrijp me niet verkeerd, zoals, rondhangen met David Spade op een strand om een tv-show te filmen, is behoorlijk geweldig", vertelde Adams aan Us Weekly dat hij de "ceremoniemeester" was. Hij merkte ook op dat "de sterren van die show niet de mensen zijn die het hosten of de mensen die drankjes serveren." Hij legde uit: "De sterren zijn de mensen die in die relaties zijn en de beste banen worden gedaan door de mensen die in staat zijn om op de achterbank te gaan zitten en het verhaal zich te laten ontvouwen. Het is een omweg om te zeggen: 'Ik zou graag hebben iedereen die daar wil komen, Ben kan naar beneden komen en met me omgaan zoveel hij wil, maar de waarheid is dat ik wil dat iedereen zich concentreert op wat belangrijk is, namelijk de liefdesverhalen.'"

Hij uitte toen zijn liefde voor zijn werk, ondanks de uitdagingen. "En dus kan dat soms een beetje ingewikkeld overkomen als er te veel koks in de keuken zijn", vervolgde hij. "Maar ik ben gewoon opgewonden om weer naar beneden te gaan. Het was zo leuk om dit vorig seizoen te doen. Het was een terugkeer naar de normaliteit omdat we een jaar vrij hadden genomen en niet om onze eigen banden veel op te pompen, maar die show succespercentage is echt goed. Ik wil meer mooie liefdesverhalen zien ontvouwen op een strand vol krabben."

Hoe hebben Sarah Hyland en Wells Adams elkaar ontmoet?

Tijdens een optreden op Jimmy Kimmel Live! in 2018 onthulde Hyland dat ze Adams ontmoette toen hij 'in mijn DM's gleed'. Ze herinnerde zich: "Heb je die memes van 'Slide Into the DM's' gezien? Dat. Hij gleed in mijn DM's. Ik dacht dat hij grappig was, en hij was een fan van [mijn] show. Ik zag hem als de barman en ik was als, 'Dat is echt schattig!'" Ze voegde eraan toe dat de boodschap van de Bachelor Nation-ster een goede balans was tussen "sexy" en helemaal niet "agressief"."Ik was duidelijk single en dacht: 'Dit is echt geweldig. Je bent erg vooruitstrevend', vervolgde ze. "Maar erg zelfverzekerd en sexy, en dat vond ik leuk."

Hun relatie werd officieel in het openbaar in oktober 2017. Een jaar later loofde Hyland Adams dat hij haar had geholpen haar strijd met nierdysplasie het hoofd te bieden. "Hij heeft me op mijn slechtst gezien", vertelde ze aan Self magazine. "Ik denk dat ik me daarom het mooist in zijn ogen voel, omdat hij me nog steeds mooi vindt nadat hij dat allemaal heeft gezien. je leert zelfs een persoon kennen."

Diezelfde maand beschreef Adams haar als de "real-life versie" van Wonder Woman. "Stel je voor dat een vitaal orgaan wordt vervangen. Stel je voor dat je 16 operaties hebt, naar honderden doktersbezoeken gaat en duizenden pillen slikt. Stel je voor dat je waanzinnig gewicht verliest door dialyse, bijwerkingen van medicijnen en stress. Stel je dan voor dat je het allemaal opnieuw moet doen. Deze keer hield je het stil terwijl je herstelde, terwijl trollen op internet je beoordeelden op je uiterlijk, "vertelde hij destijds aan Us Weekly. "O, en gooi in het filmen van de grappigste show op tv en uitvoerend produceren en spelen in een film… en nooit kapot gaan. Nooit verliezen. Ik weet dat Gal Gadot Wonder Woman op film is, maar Sarah is de echte versie."

Zijn Sarah Hyland & Wells Adams getrouwd?

Het stel verloofde zich in juli 2019. Maar vanwege het coronavirus hebben ze alle trouwplannen in 2020 opgeschort. Snel vooruit naar juni 2022, Hyland had net haar vrijgezellenfeest. "Zoooo, ik heb gisteren eindelijk mijn vrijgezellenfeest gehad!" kondigde ze aan via Instagram-verhaal en liet ze leuke kiekjes van het evenement zien.

Aanbevolen: