Inside Sarah Hyland's bruiloft met Wells Adams

Inhoudsopgave:

Inside Sarah Hyland's bruiloft met Wells Adams
Inside Sarah Hyland's bruiloft met Wells Adams
Anonim

Na drie jaar verloofd te zijn geweest, stapte Sarah Hyland eindelijk in het huwelijksbootje met vrijgezelster Wells Adams. De twee moesten hun huwelijk uitstellen vanwege de COVID-19-pandemie, waarvoor Hyland een hoog risico loopt, omdat ze immuungecompromitteerd zijn vanwege een nieraandoening. Hyland ontmoette Adams online via Twitter en ze begonnen te daten in 2017 na het uitwisselen van enkele flirterige berichten.

Adams woonde in Nashville voordat ze in augustus 2018 bij Hyland introk in haar huis in Los Angeles. Ze verloofden zich een jaar later, in juli 2019, na bijna twee jaar daten. Ze waren van plan om in 2020 te trouwen, maar de wereld had andere plannen. Desalniettemin kwam het paar ongedeerd uit de pandemie en trouwde uiteindelijk in 2022.

9 Sarah Hyland en Wells Adams bruiloft werd uitgesteld

Hyland's bruiloft werd uiteindelijk twee jaar uitgesteld vanwege de COVID-19-pandemie. Op hun oorspronkelijke trouwdag, die op 20 augustus 2020 had moeten zijn, ging het paar met hun vrienden naar een wijnmakerij nadat ze op het virus waren getest en feest hadden gevierd. "Ik bracht een witte jurk en een sluier die ik op Etsy kocht en mijn bruidsmeisjes kregen een echt bruidsboeket en verrasten me en we namen nep-huwelijksfoto's voor de lol", zei Hyland op The Ellen DeGeneres Show.

8 De honden van Sarah Hyland waren niet op haar bruiloft

In een interview met Today legde Hyland uit dat het te veel zou zijn om haar honden daar op haar trouwdag te hebben. Zowel zij als Adams zijn enorme hondenliefhebbers, ze merkte op dat de bruiloft haar moment was en niet haar honden. "Het breekt mijn hart dat ze er niet zullen zijn, maar het is wat het is", zei ze.

7 Sarah Hyland en Wells Adams zijn op 20 augustus getrouwd

Precies twee jaar na de dag dat ze oorspronkelijk zouden trouwen, stapte het paar op zaterdag 20 augustus 2022 in het huwelijksbootje. Twee jaar wachten moet moeilijk zijn geweest, maar wat is twee jaar wanneer ze de rest van hun leven samen als man en vrouw?

6 Sarah Hyland en Wells Adams zijn getrouwd in een wijngaard

Hyland en Wells zijn getrouwd in een wijngaard genaamd Sunstone Winery in Santa Ynez, Californië, in de buurt van Santa Barbara. Het terrein heeft een met lavendel gevulde binnenplaats en is gemodelleerd naar een Franse villa. Lantaarns hingen aan een boom boven de ceremonie, die te zien is op foto's op de website van Vogue.

5 Sarah Hyland en Wells Adams zijn getrouwd door Jesse Tyler Ferguson

Hyland's voormalige mede-ster en vriend van Modern Family, Jesse Tyler Ferguson, voerde de ceremonie uit en trouwde met het paar. Ferguson plaatste op zijn Instagram dat hij "de beste stoel in huis had voor deze knaller van een bruiloft. Wat een eer om met mijn twee dierbare vrienden te trouwen. Ik zou niet gelukkiger kunnen zijn want je houdt van insecten. Ik doe ook aan Bar Mitswa, " grapte hij. Hyland plaatste een reactie op een van Fergusons andere berichten en zei dat hij en zijn man, Justin, twee van haar favoriete mensen waren. Zo lief!

4 Sarah Hyland droeg Vera Wang op haar bruiloft

Hyland droeg eigenlijk twee Vera Wang-trouwjurken. Ze droeg er een bij de ceremonie en een andere bij de receptie. Ze grapte dat de sleep op de jurk die ze droeg naar de ceremonie net zo lang was als haar verloving. Ha! Volgens de Instagram-pagina van de Vera Wang Gang was de ceremoniejurk van Hyland een "licht ivoorkleurige zijden baljurk met een geplooid lijfje en Franse tule mouwen geaccentueerd door een hoge split en een subtiel verzamelde Italiaanse tule sluier op kathedraallengte met met de hand geappliqueerd macramé kant grens." Haar jurk voor de receptie, Hyland droeg een "zachte witte Italiaanse crêpe jurk met een gedrapeerde halslijn, met de hand geplaatst macramé kant en gedrapeerde Italiaanse tule mouwen."

3 De cast van de moderne familie woonde de bruiloft van Sarah Hyland bij

Natuurlijk was de cast van Modern Family aanwezig op de bruiloft van Hyland, waaronder haar voormalige co-sterren Nolan Gould, Ariel Winter, Julie Bowen, Sofia Vergara en Jesse Tyler Ferguson. De bende nam allemaal een aantal foto's samen, zowel op de bruiloft als op de receptie erna. Ferguson zei dat het weekend "een paar magische dagen" waren en dat zijn "koningin en koning eindelijk de meest epische bruiloft hadden".

2 Sterren van de Bachelor bijgewoond Wells Adams Wedding

Stars from The Bachelor-franchise waren natuurlijk ook aanwezig op de bruiloft, want ze kennen Adams allemaal van de serie. Bruiloftsgasten uit de serie waren Chris Soules, Ben Higgins en Nick Viall. Kaitlyn Bristowe was ook aanwezig en verklaarde op haar podcast dat alle drie de voormalige vrijgezellen aan haar tafel bij de receptie zaten, samen met gastheer Chris Harrison.

1 Vanessa Hudgens was het bruidsmeisje van Sarah Hyland

High School Musical-ster Vanessa Hudgens was een bruidsmeisje op de bruiloft van Hyland, samen met muzikant GG Magree. Influencer Ciara Robinson was het bruidsmeisje van Hyland. Hudgens vertelde Mensen dat wat betreft haar bruidsmeisjestaken, ze voelde dat ze "goed was in het brengen van de sfeer, wat muziek en dans en drankjes betekent." Wat betreft de vrijgezellenfeestreis naar Mexico, de bijdrage van Hudgens was "badpakken en geluidsbadmeditatie."

Aanbevolen: