Voor alle controverse speelde Ezra Miller in deze enorme kassahits

Inhoudsopgave:

Voor alle controverse speelde Ezra Miller in deze enorme kassahits
Voor alle controverse speelde Ezra Miller in deze enorme kassahits
Anonim

Acteur Ezra Miller werd in de jaren 2010 beroemd, maar de laatste tijd staan ze in de schijnwerpers dankzij nogal wat controverses. Van het 'corrupteren' van een tiener tot twee keer per maand gearresteerd worden - velen vragen zich af of Hollywood op het punt staat de 29-jarige te annuleren. Onlangs kregen fans de acteur te zien in de fantasiefilm Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, waarin ze hun rol als Credence Barebone opnieuw vertolkten

Vandaag bekijken we in welke projecten Ezra Miller speelde vóór 2022. Van deelname aan de Fantastic Beasts-franchise tot het spelen van een DC Comics-superheld - blijf scrollen om enkele van de meest winstgevende films van de acteur te zien (en een die meer dan $ 850 miljoen verdiende aan de kassa)!

8 We moeten praten over Kevin - Box Office: $ 10,8 miljoen

De lijst aftrapt is het psychologische thrillerdrama uit 2011 We Need to Talk About Kevin. Daarin portretteert Ezra Miller Kevin Khatchadourian, en ze schitteren naast Tilda Swinton, John C. Reilly, Jasper Newell, Ashley Gerasimovich en Siobhan Fallon Hogan. We Need to Talk About Kevin is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2003 van Lionel Shriver en heeft momenteel een 7,5 op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 10,8 miljoen aan de kassa.

7 De voordelen van een muurbloempje zijn - Box Office: $ 33,3 miljoen

De volgende op de lijst is het coming-of-age-drama uit 2012 The Perks of Being a Wallflower waarin Ezra Miller Patrick Stewart speelt. Naast Miller zijn er in de film ook Logan Lerman, Emma Watson, Mae Whitman, Kate Walsh en Dylan McDermott te zien.

De film was gebaseerd op Stephen Chbosky's gelijknamige roman uit 1999, en heeft momenteel een 8,0 rating op IMDb. The Perks of Being a Wallflower bracht uiteindelijk $ 33,3 miljoen op aan de kassa.

6 Trainwreck - Box Office: $ 140,8 miljoen

Laten we verder gaan met de 2015 rom-com Trainwreck. Daarin portretteert Ezra Miller Donald, en ze schitteren naast Amy Schumer, Bill Hader, Brie Larson, Colin Quinn en John Cena. Trainwreck volgt een vrijgevochten jonge vrouw die haar eerste serieuze relatie begint met een orthopedisch chirurg. De film heeft momenteel een beoordeling van 6,2 op IMDb en verdiende uiteindelijk $ 140,8 miljoen aan de kassa.

5 Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald - Box Office: $654.9 miljoen

De fantasyfilm Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald uit 2018 is de volgende. Daarin portretteert Ezra Miller Credence Barebone, en ze schitteren naast Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Zoë Kravitz, Jude Law en Johnny Depp. De film is het tweede deel in de Fantastic Beasts-franchise en heeft momenteel een beoordeling van 6,5 op IMDb. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald verdiende uiteindelijk $ 654,9 miljoen aan de kassa.

4 Justice League - Box Office: $657.9 miljoen

De volgende op de lijst is de superheldenfilm Justice League 2017 waarin Ezra Miller Barry Allen / The Flash speelt. Naast Miller zijn er in de film ook Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot en Jason Momoa te zien.

Justice League is gebaseerd op het gelijknamige DC Comics-superheldenteam en heeft momenteel een 6,1 rating op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 657,9 miljoen aan de kassa.

3 Suicide Squad - Box Office: $746.8 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag openen is de superheldenfilm Suicide Squad uit 2016 waarin Ezra Miller Barry Allen / The Flash speelt. Afgezien van Miller, hebben de filmsterren Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman en Viola Davis. Suicide Squad is gebaseerd op het gelijknamige superschurkenteam van DC Comics en heeft momenteel een beoordeling van 5,9 op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 746,8 miljoen aan de kassa.

2 Fantastic Beasts en waar ze te vinden zijn - Box Office: $814 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is de fantasiefilm Fantastic Beasts and Where to Find Them uit 2016. Daarin speelt Ezra Miller Credence Barebone, en ze schitteren naast Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol en Samantha Morton. De film is het eerste deel in de Fantastic Beasts-franchise en heeft momenteel een 7,2 rating op IMDb. Fantastic Beasts and Where to Find Them verdiende uiteindelijk $ 814 miljoen aan de kassa.

1 Batman V Superman: Dawn Of Justice - Box Office: $ 873,6 miljoen

En tot slot, het afronden van de lijst is de 2016 superheldenfilm Batman v Superman: Dawn of Justice. Daarin portretteert Ezra Miller Barry Allen / The Flash, en ze schitteren naast Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Jesse Eisenberg en Diane Lane. Batman v Superman: Dawn of Justice is gebaseerd op de DC Comics-personages Batman en Superman - en heeft momenteel een 6.4 rating op IMDb. De film bracht uiteindelijk $ 873,6 miljoen op aan de kassa, wat het op het moment van schrijven het meest succesvolle project van Ezra Miller maakt.

Aanbevolen: