Priscilla Presley over hoe Elvis zou hebben gereageerd op nieuwe biopic

Inhoudsopgave:

Priscilla Presley over hoe Elvis zou hebben gereageerd op nieuwe biopic
Priscilla Presley over hoe Elvis zou hebben gereageerd op nieuwe biopic
Anonim

Baz Luhrmann's Elvis komt op 24 juni in de bioscoop, maar het maakt nu al een positieve indruk, ook bij de familie van de rocklegende.

Eerder deze week woonden drie generaties Presleys de Graceland-première van de biopic bij. Elvis' ex-vrouw Priscilla Presley, hun dochter Lisa-Marie Presley en haar dochter Riley Keough liepen over de rode loper in gecoördineerde zwarte outfits. Nu vertelde Priscilla haar mening over de spraakmakende film nadat ze hem in zijn definitieve vorm had gezien.

Priscilla Presley's echte gedachten over Austin Butler als Elvis

"Ik zit naar deze film te kijken en ik ga 'god, ik wou dat hij dit kon zien'", zei ze tijdens een optreden op Good Morning America. "Het was perfectie."

Priscilla ontmoette Elvis oorspronkelijk toen ze 14 was en hij was 24. Het paar trouwde in 1967 toen ze 22 was, hoewel ze in 1972 scheidden.

Tijdens het interview werd Priscilla vergezeld door actrice Olivia DeJonge, die een jongere versie van haar portretteert in de biopic. Priscilla gaf haar mening over Austin Butler's vertolking van Elvis in de film. De acteur – bekend van zijn rollen in The Carrie Diaries en Once Upon a Time in Hollywood – versloeg Harry Styles voor de felbegeerde rol als King of Rock.

“Austin was gewoon ongelooflijk,” zei Priscilla. “Terwijl ik ernaar keek, ging ik echt wow, dit is een film waar hij echt van zou hebben gehouden.”

Austin deed er alles aan om een boeiend optreden te geven als Elvis, waarbij hij zelfs zijn eigen gezondheid op het spel zette. Onlangs gaf de acteur toe dat hij de dag nadat ze klaar waren met filmen in het ziekenhuis was opgenomen vanwege de extreme inspanningen die hij zich fysiek getroost voor de film.

"Ik werd om vier uur 's ochtends wakker met ondraaglijke pijn en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht", legde hij uit. "Mijn lichaam begon net af te sluiten", vertelde hij vorige maand aan GQ. De opnames voor Elvis werden afgerond in maart 2021. Na het testen werd bij Austin een virus vastgesteld dat symptomen deelt met blindedarmontsteking.

“Je kunt het contact verliezen met wie je werkelijk bent, en dat had ik zeker toen ik Elvis uit had – niet wetende wie ik was,” vervolgde hij, toegegeven dat hij geobsedeerd raakte door Elvis om in de rol te spelen.

Als de familie Presely het optreden van Austin goedkeurt, dan is dit misschien een film om op je bucketlist te zetten.

Aanbevolen: