Hoeveel zijn Miz en mevrouw Stars Mike Mizanin en Maryse Ouellet waard?

Inhoudsopgave:

Hoeveel zijn Miz en mevrouw Stars Mike Mizanin en Maryse Ouellet waard?
Hoeveel zijn Miz en mevrouw Stars Mike Mizanin en Maryse Ouellet waard?
Anonim

Een WWE-superster zijn is een zwaar leven, maar degenen die de top halen en daar blijven, krijgen roem en fortuin voorbehouden voor twee. Het is nog moeilijker voor stellen om dit voor elkaar te krijgen, maar de Miz en Maryse zijn legitieme sterren.

Van hun persoonlijke leven met de kinderen tot het leven in de sportschool en daarbuiten, fans hebben veel geleerd over dit stel, zowel goed als slecht. Zoals je zou verwachten, heeft al deze blootstelling ertoe geleid dat ze door de jaren heen een fortuin hebben verdiend.

Laten we het paar eens nader bekijken en zien hoeveel ze waard zijn!

Miz en Maryse zijn populaire gezichten in sport-entertainment

Als je een fan bent van de WWE, dan weet je al dat de Miz en Maryse twee grote spelers in het bedrijf zijn. Ze bestaan al eeuwen en elk van hen heeft een blijvend stempel gedrukt op het bedrijf.

Bij het opsommen van de prestaties van Miz in de sport, meldde Celebrity Net Worth: "Tijdens zijn carrière bij de WWE heeft The Miz één WWE-kampioenschap, acht WWE Intercontinental Championships, vier WWE Tag Team Championships, twee WWE SmackDown Tag gewonnen Teamkampioenschappen, twee World Tag Team Championships, twee WWE United States Championships en verschillende andere kampioenschappen. In 2008 werden Mizanin en John Morrison uitgeroepen tot Tag Team of the Year en won hij de Money in the Bank-wedstrijd in 2010."

Dit is behoorlijk indrukwekkend, en in de loop van de tijd heeft de Miz een geweldige carrière gehad binnen de WWE. Dat gezegd hebbende, hij is niet de enige in de familie die indrukwekkende dingen heeft gedaan in de vierkante cirkel.

Per Celebrity Net Worth, "Ouellet tekende in 2006 bij de WWE en nam deel aan de WWE Diva Search. Als worstelaar won ze tweemaal het WWE Divas Championship en werd ze in 2009 gerangschikt als de9 vrouwelijke worstelaar in de PWI Vrouw 40."

Het is geweldig om te zien wat ze binnen de sport hebben gedaan, en dankzij hun succes hebben ze daarbuiten enorme kansen verdiend.

Ze hebben hun eigen realityshow

Gezien het feit dat de Miz en Maryse hun start hebben gemaakt op reality-tv, zou het niet zo verwonderlijk moeten zijn dat ze hun eigen realityshow hebben.

In juli 2018 maakten Miz & Mrs. hun debuut op USA Network en de realityshow, die een spin-off is van Total Divas als het gaat over het leven van het paar in en buiten de WWE.

Tot nu toe zijn er 3 seizoenen en bijna 45 afleveringen van de show geweest, waardoor het een succes is. Het is nooit gemakkelijk om in het begin te weten hoe een show het zal doen, maar het leek er zeker op dat dit reality-aanbod vanaf het begin een hit zou worden.

Miz en Maryse staan in wezen altijd voor de camera, en toen ze met ScreenRant sprak, vertelde Miz over het leven voor de camera's.

"Weet je, toen ik als kind opgroeide, droeg ik altijd rond als een VHS-bandrecorder, herinner je je die grote VHS-banden? Mijn vader had er een toen ik een kind was en ik droeg hem rond en ik zou de hele tijd video's maken. Elke keer als er een nieuwsuitzending was, rende ik voor de camera. Alsof ik altijd een ham voor de camera was geweest. Dus om in de echte wereld te komen toen ik 19 jaar oud was, was een zegen omdat ik het gewoon leuk vond om voor de camera te staan en door in die show te komen, kon ik geloven dat ik alles kon doen wat ik wilde met mijn leven, "zei hij.

Het paar bloeit en fans willen weten hoeveel munten ze hebben gestapeld.

Hun netto waarde is $ 14 miljoen

Dus, hoeveel zijn de Miz en Maryse waard? Volgens Celebrity Net Worth is het paar momenteel maar liefst $ 14 miljoen waard, iets waar ze ongelooflijk trots op mogen zijn.

Ze hebben duidelijk veel geld verdiend met worstelen en reality-tv, maar het paar heeft ook wat verdiend met onroerend goed.

"In 2017 betaalden Michael en Maryse $ 2,35 miljoen voor een herenhuis in Austin, Texas, en ze verkochten het in juli 2019 voor $ 2,64 miljoen", schrijft Celebrity Net Worth.

Als de dingen lopen zoals ze willen, kunnen ze met hun nieuwste vermelding miljoenen verdienen.

"In augustus 2019 hebben Miz en mevrouw Miz $ 6,4 miljoen uitgegeven om een groot herenhuis in Thousand Oaks, Californië te verwerven. Gelegen in een gated community, ligt het 10, 400 vierkante meter grote huis op 1,3 hectare en heeft 6 slaapkamers en 10 badkamers. Miz en Maryse hebben dit huis in januari 2022 op de markt gebracht voor $ 12,5 miljoen ", voegde de site eraan toe.

Dit machtspaar is miljoenen waard, en dat aantal zou snel kunnen stijgen.

Aanbevolen: