De echte reden dat ABC The Hustler van Craig Ferguson heeft geannuleerd

Inhoudsopgave:

De echte reden dat ABC The Hustler van Craig Ferguson heeft geannuleerd
De echte reden dat ABC The Hustler van Craig Ferguson heeft geannuleerd
Anonim

In de jaren sinds Craig Ferguson beroemd werd, heeft hij keer op keer bewezen dat hij een van de meest fascinerende mensen in de entertainmentindustrie is. Ferguson is bijvoorbeeld heel open geweest over het feit dat hij zijn hele leven met een aantal grote verslavingsproblemen heeft geworsteld. Hoewel dat fascinerend genoeg is, maakten de ervaringen van Ferguson hem zo empathisch dat hij in het openbaar Britney Spears verdedigde toen alle anderen zich opstapelden om de popster te bespotten

Sinds Craig Ferguson buitengewoon intelligent en erg grappig is en hij echt om mensen lijkt te geven, heeft hij miljoenen zeer toegewijde fans verzameld. Desondanks hebben, net als elke andere ster, enkele van Fergusons inspanningen in de entertainmentindustrie gefaald. Zo werd Fergusons recente spelshow The Hustler geannuleerd, waardoor zijn fans met één vraag achterbleven: waarom?

Wat was The Hustler van Craig Ferguson?

Op 4 januari 2021 stemden miljoenen mensen af op ABC om de nieuwste spelshow van het netwerk, The Hustler, te bekijken. Zoals fans van die show al zullen weten, bevatte elke aflevering vijf deelnemers die samenkomen om als groep geld te verdienen door trivia-vragen te beantwoorden, aangezien een aantal van hen wordt geëlimineerd. Een van die vijf mensen is echter de Hustler, een deelnemer die alle antwoorden kent en al het geld krijgt als ze het einde kunnen halen zonder te worden uitgeschakeld. Als de andere deelnemers de oplichter aan het einde kunnen uitschakelen, mogen ze het geld in plaats daarvan delen.

Een spelshow die fascinerende trivia-vragen combineert met uitvluchten, kijkers genoten ervan om de identiteit van de oplichter te achterhalen zonder zich zorgen te maken over het verliezen van geld. Bovendien had de show nog iets anders, de show werd gepresenteerd door de altijd geweldige Craig Ferguson.

Toen Craig Ferguson de ronde deed om The Hustler te promoten vóór de première, maakte hij één ding duidelijk: hij was opgewonden om de show te hosten. De reden waarom Ferguson het leuk vond om de spelshow te hosten, was simpel, de producers vertelden hem ook niet wie de oplichter was, dus moest hij proberen het samen met de deelnemers uit te zoeken.

Zoals iedereen die naar The Hustler heeft gekeken waarschijnlijk zal kunnen bevestigen, leek het duidelijk dat de presentator van de show, Craig Ferguson, de identiteit niet kende van de persoon die tegen het team werkte. Immers, zelfs toen Ferguson er plezier in scheen te hebben om in de hoofden van de deelnemers te kruipen door provocerende dingen te zeggen, kon je ook de wielen in zijn hoofd zien draaien. Aangezien de fans van Ferguson er dol op waren wanneer hij het verloor toen hij The Late Late Show presenteerde, is het logisch dat ze het ook leuk vonden om hem te zien proberen dingen uit te zoeken tijdens elke The Hustler-aflevering.

Waarom werd The Hustler van Craig Ferguson geannuleerd

Slechts drie maanden nadat The Hustler op televisie in première ging, werd de show in april 2021 verlengd voor een tweede seizoen. Alsof dat niet indrukwekkend genoeg was, haastte ABC het tweede seizoen van de show zo snel in productie dat het in première ging iets meer dan vijf maanden nadat de eerste aflevering van de show was uitgezonden. Onnodig te zeggen dat zo'n snelle ommekeer voor een tweede seizoen op zijn zachtst gezegd uiterst zeldzaam is.

Na twee seizoenen van The Hustler, uitgezonden tussen januari en september 2021, leek het vrij duidelijk dat ABC het op prijs stelde de show in de line-up te hebben. Desondanks moesten fans maanden wachten om te horen of een derde seizoen groen licht had gekregen, maar uiteindelijk werd aangekondigd dat The Hutler in plaats daarvan was geannuleerd. Toen ze eenmaal hoorden over het lot van The Hustler, hadden veel fans moeite om te begrijpen hoe het ging van de uitzending van twee seizoenen in 2021 tot de annulering in 2022.

Volgens een artikel op tvseriesfinale.com werd The Hustler geannuleerd om een heel eenvoudige reden: mensen stopten met kijken. Volgens dat artikel leden de beoordelingen van het tweede seizoen van The Hustler met een daling van 44% in de belangrijkste demo en in totaal 40%. Als dat geen geldige reden is om een show te annuleren, dan is niets dat ook. Dat gezegd hebbende, zou kunnen worden beweerd dat de beoordelingen van The Hustler faalden omdat de show te snel werd teruggestuurd en niet genoeg werd gepromoot.

Wat betekent de annulering van The Hustler voor Craig Ferguson?

Onnodig te zeggen dat wanneer een show wordt geannuleerd, dat meestal geen goede zaak is voor de bankrekeningen van de sterren. Gelukkig is Craig Ferguson behoorlijk rijk, dus geld is geen probleem voor hem. Maar alleen omdat Ferguson het financieel niet zo moeilijk heeft, had de annulering van The Hustler nog steeds verwoestend voor hem kunnen zijn.

Hoewel Craig Ferguson degene is die stopte met The Late Late Show, heeft hij toegegeven dat hij een "moeilijke" tijd doormaakte toen zijn tijd in die show eindigde. Als gevolg hiervan lijkt het veilig om aan te nemen dat Ferguson van streek was toen hij zijn baan verloor als gastheer van The Hustler. Ferguson had het tenslotte over het echt genieten van het hosten van The Hustler in het verleden en hij was niet degene die ervoor koos om de show in dat geval te verlaten. Toch heeft Ferguson keer op keer bewezen dat hij een overlever is, dus het is slechts een kwestie van tijd voordat hij zichzelf opnieuw uitvindt.

Aanbevolen: