The Odd Way Tom Cruise zou zijn tongzoenen oefenen

Inhoudsopgave:

The Odd Way Tom Cruise zou zijn tongzoenen oefenen
The Odd Way Tom Cruise zou zijn tongzoenen oefenen
Anonim

Tom Cruise vliegt momenteel hoog op de golf van succes die zijn recente actiedramafilm Top Gun: Maverick is geweest. De film – een vervolg op de originele Top Gun uit 1986 – is gestegen naar de top van de hitlijsten in de binnenlandse box office-inkomsten voor 2022.

In dit traject ligt de film op koers om al zijn andere films te overtreffen. Dat op zich zegt veel, gezien de geweldige carrière die de 59-jarige tot nu toe heeft genoten.

In de loop van die carrière heeft Cruise veel topactrices als hoofdrolspelers tegenover hem laten schitteren. In de meeste gevallen zouden deze personages uiteindelijk ook de liefdesbelangen van zijn eigen personages zijn.

Penélope Cruz, Nicole Kidman en Elisabeth Shue behoren tot degenen die de ervaring hebben gehad om in een liefdesverhaal op het scherm te spelen met Cruise. Onder hen was zijn partner in Mission: Impossible 2, de Britse actrice Thandiwe Newton, die niet onder de indruk was van zijn zoenkunsten, verwijzend naar de ervaring als 'een beetje icky en soort van nat'.

Cruise zou niet erg onder de indruk zijn geweest om dat te horen, aangezien hij zijn tongzoenen begon te oefenen op de vrienden van zijn zussen toen ze jonger waren.

Tom Cruise groeide op in een gewelddadig huis

Tom Cruise werd geboren op 3 juli 1962 in Syracuse, New York. Hij was het derde kind – en enige jongen – in een gezin van vier kinderen. Zijn twee oudere zussen zijn Lee Ann Mapother DeVette en Marian Mapother, die respectievelijk drie en een jaar ouder zijn dan hij. Hun jongste zus, Cass, werd geboren in 1964.

Cruise onthulde ooit de uitdagingen die ze met hun vader hebben ervaren, toen ze een tijd opgroeiden in Ottawa, Canada en later, terug in de Verenigde Staten.

"Hij was een pestkop en een lafaard", zei Cruise over zijn vader in een interview in 2005 met Parade. "Hij was het soort persoon dat je schopt als er iets misgaat. Het was een geweldige les in mijn leven – hoe hij je in slaap zou wiegen, je een veilig gevoel zou geven en dan, knal!”

Deze afranselingen creëerden een verdedigingsmechanisme in de toekomstige Hollywood-ster, die zegt dat hij alle vertrouwen in zijn vader volledig heeft verloren.

Voor mij was het zoiets van: 'Er is iets mis met deze man. Vertrouw hem niet. Wees voorzichtig om hem heen.' Er is die angst, 'voegde Cruise eraan toe.

Vrienden van de zussen van Tom Cruise wilden met hem tongzoenen

Tom Cruise wordt niet alleen aanbeden om zijn geweldige acteerprestaties, hij wordt ook alom bewonderd om zijn knappe uiterlijk. Zelfs nu hij zijn 60e verjaardag nadert, ziet de acteur er nog steeds in topconditie uit. Dit komt allemaal door een brutaal dieet en trainingsregime dat hij handhaaft.

In 1990 werd de Mission: Impossible-ster uitgeroepen tot Sexiest Man Alive van People Magazine, waarmee hij pas de zesde man was die destijds de eer kreeg. Vóór hem waren Sean Connery, Mark Harmon en pionier Mel Gibson geweest.

Het lijkt er echter op dat deze algemene obsessie met Cruise's mooie uiterlijk niet begon toen hij een ster was. Volgens de acteur schreeuwden de vrienden van zijn zussen om hem te kussen tijdens hun schooltijd.

Hij onthulde dit voor het eerst tijdens een oud interview met Barbara W alters van ABC. "Mijn zussen en hun vrienden ontmoetten elkaar na school, praatten over jongens en oefenden met kussen", zei Cruise.

Cruise was niet iemand die klaagde, want hij genoot blijkbaar van de gelegenheid om zijn eigen tongzoenen aan te scherpen.

Tom Cruise doet nauwelijks meer intieme scènes op het scherm

Tom Cruise bevestigde het verhaal tijdens een latere verschijning in de Britse talkshow Friday Night with Jonathan Ross in januari 2009. Toen hem werd gevraagd of het waar was dat zijn zussen hun vrienden mee naar huis zouden nemen om zijn tongzoenen te oefenen, hij zei ja, en voegde er zelfs aan toe dat hij “zodra de bel ging, van school naar huis zou sprinten.”

Jonathan Ross - presentator van het BBC One-programma - voegde de humor toe door te beweren dat dit 'het grootste geschenk was dat een zus je ooit zou kunnen geven'. vaardigheden op sinaasappels.

Cruise heeft in de loop der jaren een duidelijke stap gemaakt om veel intieme scènes op het scherm te doen. Enkele woorden van zijn woordvoerster in de jaren '90 zouden dit kunnen verklaren: "Is deze Cruise's manier om te zeggen, 'ik ben nu een serieuze acteur'?" ze poseerde. “Coming-of-age films gaan over het ontdekken van dingen als seks. Tom is nu 31 jaar oud. Hij is volwassen geworden.”

Cruise deelde een vluchtige, maar belangrijke seksscène met Jennifer Connelly in Top Gun: Maverick.

Aanbevolen: