Justin & De gezondheidsproblemen van Hailey Bieber hebben hun relatie beïnvloed

Inhoudsopgave:

Justin & De gezondheidsproblemen van Hailey Bieber hebben hun relatie beïnvloed
Justin & De gezondheidsproblemen van Hailey Bieber hebben hun relatie beïnvloed
Anonim

Alleen al dit jaar hebben Hailey en Justin Bieber behoorlijk wat gezondheidsproblemen gehad. Maar in plaats van hun relatie te schaden, heeft het het paar naar verluidt dichter bij elkaar gebracht.

“Ik denk eerlijk gezegd dat de zilveren rand ervan is dat het ons een stuk dichterbij brengt, want jullie gaan hier samen doorheen”, legde Hailey uit tijdens een recente verschijning op Good Morning America.

Hailey zei dat als je open moet zijn voor het publiek over hun gezondheidsproblemen "je bijna in zekere zin dwingt om gewoon eerlijk te zijn over wat er aan de hand is, zodat mensen begrijpen wat je doormaakt." Ze voegde eraan toe: "En ik denk eigenlijk dat het een heel belangrijk en geweldig gesprek heeft geopend.”

Hailey geeft update over Justin sinds zijn diagnose

Eerder deze maand onthulde Justin dat hij is gediagnosticeerd met het Ramsay Hunt-syndroom, een aandoening die optreedt wanneer gordelroos de gezichtszenuwen verstoort. Het kan leiden tot huiduitslag, gehoorverlies en gezichtsverlamming. Justin heeft verschillende aankomende tourdata geannuleerd als gevolg van de recente diagnose. Gelukkig zei Hailey dat het goed gaat met haar man en het beter gaat na de diagnose.

Het model voegde eraan toe dat Justin zich aangemoedigd voelt dankzij de grote hoeveelheid steun die hij heeft gekregen sinds hij de diagnose openbaar maakte.

In maart kreeg Hailey te maken met haar eigen gezondheidsangst nadat ze een mini-beroerte kreeg na een bloedstolsel. Hierdoor moest ze geopereerd worden. Maar net als Justin zegt Hailey dat het een stuk beter met haar gaat sinds de gezondheidsangst.

"Weet je, ik heb een procedure ondergaan om dit gat in mijn hart te sluiten, en ik geef mijn lichaam gewoon de tijd om te genezen en te herstellen", vertelde Hailey aan GMA."Het was een beetje moeilijk voor mij om te herstellen van de procedure, ik gaf mezelf gewoon de tijd om weer te kunnen sporten en me normaal te voelen als dat logisch is. Maar het gaat nu goed met me, en ik Ik hoef geen medicijnen meer te gebruiken. Dus ik voel me goed."

Hailey heeft eerder in een YouTube-video uitgelegd dat ze denkt dat de bloedstolsel werd veroorzaakt door een combinatie van het oplopen van COVID-19, frequente, lange internationale vluchten en het starten van anticonceptie zonder toestemming van een arts.

Aanbevolen: