Travis Barker's zoon Landon is nu een modeontwerper

Inhoudsopgave:

Travis Barker's zoon Landon is nu een modeontwerper
Travis Barker's zoon Landon is nu een modeontwerper
Anonim

Travis Barker en Kourtney Kardashian zijn al maanden het gesprek van de dag vanwege hun uitgebreide huwelijksfeesten. Maar nu staat de zoon van de drummer, Landon, in de krantenkoppen dankzij zijn ontluikende modeontwerpcarrière.

Volgens E! Nieuws, Landon heeft zojuist een online collectie gelanceerd met boohooMan die is geïnspireerd op zijn eigen rocker-grunge-stijl. De collectie bestaat uit 40 stukken, elk met een edgy twist. Verwacht veel schedels, gerafelde zomen en oversized pasvormen. Elk stuk is geprijsd tussen $19 en $67.

Van de collectie beschrijft boohooMan: "Landon Barker voegt zich bij ons vanuit een rock'n'roll-dynastie om een beetje van zijn punk-luxe LA-levensstijl te delen."

"In deze Gen-Z-upgrade op punkvibes uit de jaren 90, vind je boxy oversized t-shirts en vlijmscherpe skinny pakken waarvan we garanderen dat je ze zult hamsteren voor de kassa", vervolgt het merk. “Zijn geselecteerde kleurenpalet combineert LA-zonnetinten met rocksterrood, zwart en warmroze. Ijzig prikkeldraad en kettingdetails bevestigen dat deze uitgaanscollectie een serieuze voorsprong heeft. Voeg snel toe aan winkelmandje… knipper en je mist het misschien.”

Travis' dochter Alabama heeft ook in de mode geliefhebberd

Landon is niet het enige Barker-kind dat modeontwerp probeert. Zijn jongere zus Alabama bracht in mei haar eigen collectie uit met PrettyLittleThing. "Ik ben ZO opgewonden om eindelijk aan te kondigen dat ik de nieuwste merkambassadeur van @prettylittlething ben. Blijf op de hoogte…", schreef Alabama (16) op Instagram bij de aankondiging van de tijdelijke collectie.

Trouw aan de beroemde Instagram-stijl van de tiener, bevat haar collectie veel heldere, vrouwelijke kleuren en op het begin van de jaren 2000 geïnspireerde stijlen.

"Onze nieuwste merkambassadeur, Alabama Barker, verwelkomt je terug naar Y2K met zoete tinten die de goede plek tussen girly en baddie raken", schreef PrettyLittle Thing over de collectie. “Ga op weg met de frisse en schone dosis nieuw in een mix van sorbettinten en onverwachte prints. Kanaliseer die tienerdroom echt met nauwelijks micro-minirokjes, jurken voor waar dan ook, de scheidingen die je naar boven of beneden kunt kleden en het basisdenim om elke 'pasvorm' sterker te maken, 'vervolgt het merk.

Na afgelopen herfst verloofd te zijn, zijn Travis en Kourtney vorige maand officieel in het huwelijksbootje gestapt tijdens een gerechtsgebouw. Daarna vlogen ze met familie en vrienden naar Italië om het te vieren in een uitbundige ceremonie.

Travis deelt Landon en Alabama met zijn ex-vrouw Shanna Moakler. Hij is ook dicht bij Shanna's dochter Atiana, uit een eerdere relatie. Kourtney deelt drie kinderen met haar voormalige partner Scott Disick.

Aanbevolen: