Kim Kardashian's ex-man, Kris Humphries is verwoest door 'giftig' label

Kim Kardashian's ex-man, Kris Humphries is verwoest door 'giftig' label
Kim Kardashian's ex-man, Kris Humphries is verwoest door 'giftig' label
Anonim

Op 20 augustus was Kim Kardashian een visioen in Vera Wang, toen ze trouwde met Kris Humphries, in een bruiloft van $ 6 miljoen.

Het pas getrouwde stel bracht hun huwelijksreis door aan de Italiaanse kust van Amalfi. Het had de mooiste tijd van hun leven moeten zijn. Maar voor Kim besloot ze dat ze een grote fout had gemaakt

72 dagen later vroeg ze om echtscheiding.

NBA-ster, en toegewijde christen, Kris, was verwoest door het einde van hun huwelijk.

Hij reageerde op Kims echtscheidingsverzoek door zijn eigen verzoek in te dienen om het huwelijk nietig te laten verklaren op grond van 'fraude'.

Kris, 35, beweerde dat Kim hun bruiloft had gebruikt voor beoordelingen voor haar realityshow Keeping Up With The Kardashians.

Kris, die de vraag stelde met een verlovingsring van 20 karaat, £1,5 miljoen, verkocht de verlovingsring op een veiling voor £570.000.

Maar Kris worstelde om het label 'Kim Kardashian's ex-echtgenoot' van zich af te werpen.

In een open brief zegt de basketballer dat hij er kapot van was toen hij op het veld werd "bespot", "gejouwd" en "uitgescholden".

De 35-jarige bestempelde zijn huwelijk en scheiding als 'beschamend' en 'wreed'.

"Ik heb dit nooit gewild", schreef hij vorig jaar in een emotioneel essay voor The Players' Tribune.

"Mijn hele leven wilde ik alleen herinnerd worden als een geweldige atleet."

Maar hij hield vol dat zijn huwelijk met Kim echt was, en voegde eraan toe: "Er is zeker veel aan die wereld dat niet helemaal echt is. Maar onze werkelijke relatie was 100 procent echt."

"Toen het duidelijk was dat het niet werkte… wat kan ik zeggen? Het was klote. Het is nooit gemakkelijk om door zo'n verlegenheid heen te gaan - met je vrienden, met je familie," gaf hij toe.

"Maar wanneer het zich zo publiekelijk afspeelt, voor de ogen van de wereld, is het een heel ander niveau. Het was brutaal."

Vorig jaar stopte Kris met basketballen en keerde terug naar zijn geboorteplaats in Minnesota.

Hij runt nu een keten van zeven Crisp & Green-restaurants in het middenwesten van de Verenigde Staten. De slimme zakenman heeft meer dan 10 'Five Guys'-burgerfranchises geopend.

Als Kris een relatie heeft, houdt hij het deze keer privé. Een blik op zijn Instagram-account onthult dat hij graag tijd doorbrengt met familie en vrienden.

Hij heeft ook twee schattige honden: Brodmon en Motto.

Aanbevolen: