Meryl Streep is zeker een van de beste actrices ter wereld, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Meryl Streep is zeker een van de beste actrices ter wereld, hier is waarom
Meryl Streep is zeker een van de beste actrices ter wereld, hier is waarom
Anonim

Meryl Streep is een zeer bekende en succesvolle actrice in Hollywood. Ze begon met acteren halverwege de jaren zeventig en is sindsdien te zien in geweldige films. Haar films zijn altijd hits bij haar fans en ze drukken altijd hun stempel op Hollywood.

Keer op keer heeft Meryl Streep laten zien dat ze het in zich heeft om elke rol met succes te spelen. Ze is zo veelzijdig dat ze in zowat elk genre rollen kan spelen. Blijf scrollen om de tijden te zien waarop Meryl Streep liet zien dat ze een van de beste actrices aller tijden is.

8 The Devil Wears Prada - 2006

In deze film speelt Meryl Streep de rol van een gemene tijdschriftredacteur, Miranda Priestly. Hoewel het personage dat ze speelt niet sympathiek is, laat ze toch een stempel op het publiek achter. Haar houding tijdens deze rol verkoopt echt de 'boze baas'-persona, en het maakt de zoete momenten nog veel zoeter. Het werk van Streep in The Devil Wears Prada is niets minder dan een meesterwerk.

7 Mamma Mia! - 2008

Meryl Streeps rol als Donna in deze film is een van haar meest iconische ooit. Elke keer dat iemand aan Meryl Streep denkt, denken ze aan Donna. In deze film verbeeldt Streep het moederschap en de liefde zo mooi dat het publiek met haar mee verlangt. Streep heeft niet alleen haar stempel gedrukt op Hollywood met deze rol, maar ze heeft ook een stempel gedrukt op ons hele hart.

6 Julie & Julia - 2009

Deze film overlapt de verhalen van twee koks. Meryl Streep speelt de rol van een beroemde kok die de Franse keuken met passie en veel boter veroverde, Julia Child. De rol van Julia Child was bedoeld als inspirerend en Streep heeft dat doel meer dan bereikt. Julia was niet alleen in staat om de personages in het verhaal te inspireren, maar ook het publiek dat het zich zag ontvouwen.

5 Fantastische meneer Fox - 2009

In een van de weinige animatiefilms waarin ze speelt, laat Meryl Streep een nieuwe kant van haar acteervaardigheden zien via stemacteren. Ze speelt de rol van mevrouw Fox, de vrouw van meneer Fox. Ze brengt opnieuw een levensechte hartelijkheid in dit personage waardoor het publiek vergeet dat de film geanimeerd is. In deze klassieke Wes Anderson-film laat Meryl Streep echt zien dat ze een van de beste actrices aller tijden is.

4 De Gever - 2014

De rol van een corrupte en geheimzinnige maatschappelijke leider klinkt misschien niet als het kopje thee van Meryl Streep, maar ze speelde deze rol perfect in The Giver. Ze kanaliseert een kilheid en apathie in dit personage dat bijna verrassend is. Hoewel dit personage meer statisch is, brengen de acteervaardigheden van Meryl Streep het naar een ander niveau.

3 Kleine vrouwen - 2019

Het was geen twijfel dat Meryl Streep perfect zou passen in de rol van een rijke, onheilspellende grootmoeder in Little Women. Ze heeft een natuurlijke moederlijke energie om zich heen, waardoor ze een uitstekende keuze was voor deze rol. Ze was hard maar vrijgevig, en ze liet het publiek achter met het gevoel dat ze voor alles kon zorgen.

2 De wasserette - 2019

Meryl Streep speelt de rol van Ellen Martin in deze film over een vakantie die een onverwachte wending neemt. Ze onderzoekt een valse verzekeringspolis die haar uiteindelijk op een kronkelige weg van misdaden en ontdekkingen leidt waar ze niet op was voorbereid. Meryl Streep speelt deze rol met zoveel expertise dat het publiek gewoon met haar mee gaat.

1 Kijk niet omhoog - 2021

In haar meest recente film speelt Meryl Streep de zoveelste apathische, ietwat corrupte leider. Interessant genoeg speelt ze de rol van de president van de Verenigde Staten. Ze verbeterde zelfs delen van haar prestaties in deze film! Er was niemand anders die het beter had kunnen doen dan zij in deze rol, en ze bracht de realiteit over dat de film perfect weergaf.

Aanbevolen: