Michael B. Jordan's staat na de breuk laat fans denken dat Lori Harvey bedrogen is

Inhoudsopgave:

Michael B. Jordan's staat na de breuk laat fans denken dat Lori Harvey bedrogen is
Michael B. Jordan's staat na de breuk laat fans denken dat Lori Harvey bedrogen is
Anonim

Nadat het nieuws bekend was over Lori Harvey, 25, en Michael B. Jordan, 35, waren fans op alle sociale-mediaplatforms verbijsterd. Sinds ze bijna twee jaar geleden samenkwamen, leek het paar tot voor kort op de heup verbonden. Na haar solo-optreden op het Met Gala, begonnen wenkbrauwen de vraag te stellen waarom Michael niet aanwezig was. Hoewel het duidelijk werd dat hij geen uitnodiging had ontvangen, weerhield dat hem er niet van om op Instagram over zijn schoonheid te stromen.

Voordat ze uit elkaar gingen, leken Michael en Lori zowel beste vrienden als geliefden te zijn, met de aanhankelijke bijnamen Nugget en Turtle. Michael hield een gezond ritme van berichten bij met veel van de bijschriften die zijn liefde beleden, terwijl Lori de zaken stiller leek te houden. Hoewel dit niet betekende dat ze allebei niet vaak hardop van elkaar hielden, terwijl ze zinvolle reizen maakten en samen op vakantie gingen.

Hoe hebben Lori en Michael elkaar ontmoet?

Eind november 2020 meldde TMZ dat Lori en Michael werden gezien "vermengd" in Atlanta. Later dat jaar vertelde The Sun fans dat de ontmoetingen veranderden in een meer intieme ontmoeting in S alt Lake City om het nieuwe jaar in te luiden.

Hoewel de twee nog steeds weigerden hun relatie publiekelijk aan te kondigen, waren de fans opgetogen over het nieuws. In januari 2021 bevestigde Lori eindelijk hun relatie met een getagde foto van hen die sindsdien van haar profiel is verwijderd.

Beide exen hebben rond Hollywood gedate

Voordat Michael en Lori samenkwamen, hadden ze een ongelooflijk kleurrijke datinggeschiedenis. Lori heeft dagen gezien met Grammy Award-winnaars Future, Diddy en Trey Songz, en heeft ook een langdurige relatie met Justin Combs, Diddy's tweede oudste zoon.

Vóór dit alles had Lori echter een date met en was ze verloofd met voetbalster Memphis Depay in 2016. In tegenstelling tot veel beroemdheden bagatelliseert Lori haar liefde voor daten niet en houdt ze hardop van bijna elke relatie.

Aan de andere kant, terwijl Michael is gekoppeld aan verschillende beroemde vrouwen, waaronder Snoh Aalegra en Kendall Jenner, is Lori zijn enige bevestigde relatie. Door het nieuws kwam als een schok, de redenen waarom waren gehuld in mysterie, het was geen schok voor verschillende fans.

Terwijl sommigen Lori nog steeds de schuld geven, wordt er nu met de vingers naar Michael gewezen. Vroege geruchten wezen echter op Lori's mogelijke ontrouw.

Het is veilig om aan te nemen dat zowel Michael als Lori serieus zijn in het aangaan en bevestigen van relaties die betekenis hebben. Hoewel het niet vaak is dat Michael dat doet, werd zijn intense liefde voor Lori nooit in twijfel getrokken door fans. De speculatie was onbestaande als het ging om de vraag of ze samen waren, en schijnbaar gelukkig.

Heeft Lori Harvey Michael B Jordan bedrogen?

Hoewel er geen bevestigde rapporten zijn, wezen verschillende gevallen erop dat Lori de ontrouwe in de relatie was. Enkele uren na het nieuws had Lori's stiefvader en Family Feud-presentator Steve Harvey iets te zeggen. Hij twitterde: "Hou van jezelf, mijn g," met niets anders dan een enkele sterke armemoji.

Hierdoor wankelden fans en probeerden ze erachter te komen waarom hij besloot iets te posten dat zo duidelijk motiverend was en toch duidelijk niet gericht op zijn dochter.

Naast het schijnbaar cryptische bericht van Steve, verwijderde Michael hun foto's ook pas enkele dagen na de eigenlijke breuk van zijn Instagram. Dit kan worden gezien als het feit dat hij afstand neemt van sociale media of dat hij de hoop koestert dat ze weer bij elkaar zullen komen.

Hoe dan ook, er werden enkele vragen beantwoord over Michael's mentale toestand toen hij later die avond aan het veld zat bij een Warriors-wedstrijd, schijnbaar niet in staat om zijn ellende te verbergen.

Wat is de toekomst voor Michael en Lori?

Zowel Lori als Michael hebben van jongs af aan een snel leven geleid. Michael heeft meer dan 20 jaar film- en televisiewerk op zijn naam staan, terwijl Lori het leven van beroemdheden al sinds haar preadolescentie kent. Twitter citeert Micheal B Jordan die haar vrijetijdsleven in de weg stond en gelooft dat ze geen contracten met mannen "verlengt". Hoewel Michael meer dan klaar leek om de volgende stappen in hun relatie te zetten, leek Lori niet dezelfde mentaliteit te hebben.

Hoewel Michael zijn stilzwijgen hierover nog moet verbreken, gaan er geruchten dat Lori al verder is gegaan met singer/songwriter Jack Harlow. Hoewel deze geruchten zich op zijn best in de speculatiefase bevinden, heeft het Twitter er niet van weerhouden om conclusies te trekken.

Michael blijft natuurlijk acteren, dus fans kunnen op zijn minst vertrouwen op zijn consistentie in Hollywood, zo niet zijn relaties, om ze bezig te houden.

Aanbevolen: