Is 'The Cleaning Lady' het kijken waard?

Inhoudsopgave:

Is 'The Cleaning Lady' het kijken waard?
Is 'The Cleaning Lady' het kijken waard?
Anonim

Er is schijnbaar elke week een aanval van nieuwe shows, en het is onmogelijk om ze allemaal te bekijken. Of het nu een Netflix-serie is met een bekende titel, of een Hulu-project dat is gebaseerd op iemands levensverhaal, alle projecten hebben tijd nodig om te bekijken en mensen willen er zeker van zijn dat de show de moeite waard is.

Onlangs bracht Fox The Cleaning Lady uit, en het lijkt zeker een show met een aantal goede dingen. Dat gezegd hebbende, mensen zijn al eerder gedupeerd en potentiële kijkers willen weten of deze show hun tijd waard is.

Laten we eens kijken naar wat mensen zeggen over The Cleaning Lady !

'The Cleaning Lady' is een release uit 2022

In januari maakte Fox' misdaaddrama, The Cleaning Lady, zijn officiële debuut op het netwerk om vanaf het begin een publiek te binden.

Met Elodie Yung, Adan Canto en Oliver Hudson in de hoofdrol, werd de serie tijdens het eerste seizoen uitgezonden op 10 afleveringen. Het concentreerde zich op een voormalige arts die momenteel in Vegas werkt en woont en die samen met haar zoon op een verlopen visum leeft. Er viel veel te beleven tijdens het eerste seizoen, en de schrijvers slaagden erin om een verhaal te verweven in de eerste 10 afleveringen van de show.

Er is aangekondigd dat The Cleaning Lady terug zal komen voor een tweede seizoen, en op dit moment staan er nog steeds mensen op het punt om het eerste seizoen van de show een horloge te geven. Gelukkig hebben we enkele belangrijke informatie die kan helpen bepalen of deze show je tijd waard is.

Critici voelen het niet

Op het moment van schrijven heeft The Cleaning Lady slechts 60% met critici op Rotten Tomatoes. Dit is absoluut wat het netwerk wilde vermijden, maar helaas worden critici betaald om het publiek zo eerlijk mogelijk te zijn. Het is duidelijk dat velen van hen het niet leuk vinden wat ze van de show hebben gezien.

Angie Han van The Hollywood Reporter merkte op dat de show vergeetbaar was, wat nooit goed is voor een nieuwe serie.

"Te terughoudend om behoorlijk zeepachtig te zijn en te dwaas om overtuigend korrelig te zijn, belandt The Cleaning Lady in die onherbergzame middenweg van shows die niet zozeer hatelijk als gewoon vergeetbaar zijn", schreef Han als onderdeel van haar recensie.

In een positievere recensie voor Paste Magazine genoot Radhika Menon van Yung's optreden in het project.

"The Cleaning Lady is een snelle weergave van een vrouw die tot het uiterste wordt gedreven en gedwongen wordt om moeilijke beslissingen te nemen voor het welzijn van haar gezin, en de centrale uitvoering van Yung is gevuld met warmte, vastberadenheid en lef, " schreef Menon.

Over het algemeen is 60% bij de critici geen geweldige look. Mensen die vertrouwen op de consensus van de critici zullen er waarschijnlijk voor terugschrikken om dit project alleen op basis van de score te bekijken. Anderen willen echter dat het volledige verhaal bepa alt of deze show de moeite van het bekijken waard is.

Is het de moeite waard om te kijken?

Dus, is The Cleaning Lady echt de moeite van het bekijken waard? Over het algemeen heeft The Cleaning Lady een gemiddelde van 68%, omdat het een enorme boost kreeg van de publieksscore (76%). Er is een aanzienlijke kloof tussen critici en publiek, en aangezien het gemiddelde oploopt tot 70%, is dit een show die het waard is om minstens één aflevering van te bekijken.

Een gebruiker van Rotten Tomatoes gaf de show een lovende recensie en gaf het een stempel van goedkeuring voor mensen om naar te kijken.

"Een verhaal over een moeder zonder papieren, thoni en zoon, Luca, in Amerika en de worstelingen die ze doorstaan. Thoni werkt als schoonmaakster "vandaar de titelnaam" en worstelt om de eindjes aan elkaar te knopen voor haar zieke zoon. Ze is een moeder die alles voor Luca zal doen. Deze show houdt je van begin tot eind in de ban en vertraagt nooit. Ik raad je ten zeerste aan om het te bekijken als je dat nog niet hebt gedaan!, " schreven ze.

Dit stond echter in schril contrast met een andere gebruiker.

"1.5-Mooi, behoorlijk slecht. Een Oost-Europese maffia huurt een vrouw in om hun rotzooi op te ruimen. Klinkt alsof het potentieel heeft, toch? Klinkt opwindend? Nee, het is een soapserie over een vrouw en haar zieke kind. En de rest gaat over hoe ICE en de FBI slecht zijn en illegale immigranten mishandelen en afpersen. Het is vreselijk geschreven, incompetent geregisseerd en de acteurs hebben geen diepgang. Ik bleef het proberen, maar stopte midden in aflevering zes. Ik' sorteer en rol liever munten dan nog een minuut te kijken. Geestdodend slecht ", schreef de gebruiker.

Een algemeen gemiddelde van 68% geeft aan dat deze show de moeite van het bekijken waard is, zolang je er geen hoge verwachtingen van stelt.

Aanbevolen: