Johnny Depp en 7 andere beroemdheden die geweldige schilders zijn

Inhoudsopgave:

Johnny Depp en 7 andere beroemdheden die geweldige schilders zijn
Johnny Depp en 7 andere beroemdheden die geweldige schilders zijn
Anonim

Het leven van een beroemdheid heeft zijn ups en downs. Soms hebben zelfs de meest succesvolle mensen in de branche een soort uitlaatklep nodig om hun frustraties, verdriet, eenzaamheid en andere moeilijke gevoelens kwijt te raken. Veel beroemdheden kiezen voor schone kunsten als een manier om creativiteit te gebruiken om te ontsnappen aan de chaos die soms om hen heen is. Veel beroemdheden gebruiken schilderen als uitdrukkingsmiddel en zijn er meestal erg goed in. De meeste mensen hebben het geluk dat ze goed zijn in één enkele vaardigheid, maar deze beroemdheden zijn niet alleen meesters in hun vak in Hollywood, maar ook in het schildersatelier.

8 Lucy Lui

Sinds ze een kind was, heeft Lucy Lui altijd schoonheid in de wereld om haar heen gezien. Deze actrice en zeer getalenteerde schilderes richt haar huidige werk op de schoonheid van het menselijk lichaam. Haar kunstwerken zijn meestal schilderijen, maar ze maakt wel sculpturen met objecten die anderen als afval zouden beschouwen. Haar Lost and Found-project laat dit duidelijk zien. Lui gebruikt haar kunst echt als een herinnering aan hoe mooi de wereld is en als een vorm van diepe expressie.

7 Jemima Kirke

Deze actrice speelde Jessa in GIRLS, maar dat is niet haar enige creatieve bezigheid. Kirke is een uitstekende schilder die zich toelegt op het schilderen van grote portretten. Veel van haar schilderijen zijn tot nadenken stemmende zelfportretten. Haar werk is interessant omdat ze zichzelf niet flatterend wil schilderen. Het doel van haar kunstwerken lijkt haar onvolkomenheden te eren.

6 Stevie Nicks

Het is niet echt een verrassing dat deze vrijgevochten zangeres ook schilderen als een vorm van artistieke expressie gebruikt. Stevie Nicks gebruikt veel felle kleuren in haar werk en heeft vaak engelen en andere hemelse wezens als onderwerp. Je kunt haar persoonlijkheid door elk kunstwerk zien schijnen, en het lijdt geen twijfel dat ze origineel zijn. Het is bijna alsof ze haar muziek visueel vertegenwoordigt.

5 James Franco

Deze acteur die artistiek meester is geworden, brengt zijn levenservaring echt in zijn kunstwerken. Hij richt zich op schilderen om zijn liefde voor kunst en zijn acteerervaring uit te drukken. Hij heeft samengewerkt met andere kunstenaars en heeft zelfs een enorme galerijshow gehad. Zijn werk is felgekleurd en bevat vaak tekst om de waarneming van de kijker te sturen. Franco beheerst artistieke expressie met een penseel en op het scherm.

4 Viggo Mortensen

Deze zeer gerespecteerde, voor een Academy Award genomineerde acteur heeft zijn artistieke stijl laten zien in films als 'The Lord of the Rings'-trilogie. Nu bevordert hij deze poëtische expressie door middel van visuele kunstwerken, meer bepaald zijn schilderijen. Zijn werk bestaat uit fotografie en abstracte schilderijen die zeer tot nadenken stemmen en ronduit ontroerend zijn. Zijn kleurkeuzes en schildercompositie zijn bedoeld om nieuwe emoties bij de kijker teweeg te brengen, en hij is daar zeker in geslaagd.

3 Sylvester Stallone

Het komt als een verrassing dat Sly Stallone een zachtere, meer artistieke kant zou hebben. Hij heeft echter meer dan alleen een schilderhobby, hij is een zeer getalenteerde kunstenaar. Hij onthulde onlangs dat hij zijn prachtige schilderijen voor $ 5 zou verkopen om in zijn jeugd de bus te betalen. Hij schrijft zijn vaardigheid toe aan het jarenlang beoefenen van kunst en aan zijn heldere en levendige verbeeldingskracht. De felgekleurde schilderijen die hij maakt, geven ons een kijkje in zijn verbeelding.

2 Jim Carrey

Door kunstwerken als een vorm van expressie te gebruiken sinds hij een jong kind was, is deze legendarische acteur in staat geweest zijn vaardigheden aan te scherpen en een magnifieke schilder te worden. Zijn schilderijen hebben sterk verzadigde kleuren die de aandacht van de kijker opeisen. Hoewel een deel van zijn werk in het openbaar te zien is, houdt hij de meeste van zijn schilderijen voor zichzelf, en hij is niet van plan ze te delen. Hij schildert puur voor de pure vreugde, niet echt om indruk te maken op iemand anders.

1 Johnny Depp

Met alles wat er op dit moment in zijn leven gebeurt, is het zeker een goede zaak dat deze acteur een uitlaatklep heeft. De voormalige Pirates of the Caribbean-ster verkoopt zijn kunstwerken nu als NFT's. Zijn huidige campagne heet Never Fear Truth en bevat zeer interessante schilderijen en tekeningen. Hij staat te popelen om de schilderkunst verder te verkennen omdat hij het zichzelf eerder verboden had. Depp vindt vrijheid door zijn penseel, en zijn werk is een lust voor het oog.

Aanbevolen: