Waarom keek Kaley Cuoco naar de herhalingen van The Big Bang Theory op Mute?

Inhoudsopgave:

Waarom keek Kaley Cuoco naar de herhalingen van The Big Bang Theory op Mute?
Waarom keek Kaley Cuoco naar de herhalingen van The Big Bang Theory op Mute?
Anonim

Houd ervan of haat het, The Big Bang Theory was jarenlang een kracht in de sitcom-wereld. Ondanks dat de show ten einde loopt, vragen fans zich nog steeds af wat er achter de schermen is gebeurd, zoals wat er is gebeurd met de etensresten en het opnieuw lezen van de emotionele finaletafel.

Kaley Cuoco was een belangrijk onderdeel van het succes van de show, maar de actrice dacht van niet. Terugkijkend was Cuoco geneigd om tijdens haar scènes op de mute-knop te drukken, laten we eens kijken waarom.

Kaley Cuoco heeft Jim Parsons gecrediteerd voor veel van wat geweldig was aan de oerkn altheorie

Zonder twijfel waren Kaley Cuoco en Jim Parsons de grootste sterren in The Big Bang Theory. Heck, Jim Parsons was zo indrukwekkend tijdens zijn auditiefase, dat Chuck Lorre weigerde te geloven dat hij zijn vertolking consequent in de show had kunnen dupliceren …

Parsons gaf in eerdere interviews toe dat zijn memorisatieproces niet gemakkelijk was, en vaak begreep hij zelf niet wat de woorden op de pagina waren geschreven.

Cuoco noemde zijn optreden het opvallende deel van de sitcom, "De dingen die hij in die show deed was een buitenlichamelijke ervaring", zei ze.

Interessant is dat Cuoco een uniek beeld had van haar Penny-personage en zichzelf het enige heteropersonage noemde: "Dat is wat 'Big Bang' voor mij was - ik was op een rare manier bijna de heteropersoon", zei Cuoco.

De chemie en nabijheid van de twee werd op het scherm weergegeven. Dat gezegd hebbende, worstelde Cuoco aanvankelijk met het besluit van Parsons om de sitcom na 12 seizoenen te verlaten.

"Jim zei: 'Ik denk niet dat ik verder kan.' Ik was zo geschokt dat ik letterlijk dacht: 'Doorgaan met wat?'", vertelde Kaley aan de outlet. "Ik wist niet eens waar hij het over had. Ik keek naar Chuck: ‘Wauw. Ik dacht dat we - ik ben nu zo weggeblazen.'"

De cast besloot als groep te vertrekken na Jims beslissing. Het was een emotioneel afscheid, maar wie weet, misschien komt er later een reboot.

Kaley Cuoco keek naar haar scènes op TBBT op mute

Alle acteurs hebben verschillende benaderingen als het gaat om het terugkijken van hun oude werk. Johnny Depp zou bijvoorbeeld na de opnames verder gaan met een film en geen enkele scène willen zien. Hetzelfde geldt voor Adam Driver, die eigenlijk wegliep uit een interview toen een radiopresentator een clip wilde afspelen van zijn…

Nu was Cuoco niet zo extreem, maar ze was niet blij om zichzelf terug te kijken. Cuoco hield niet van het geluid van haar stem, en ze was ook geen fan van haar outfitkeuzes.

"Ik stop en kijk omdat ik geschokt ben door wat ik zie. Ik heb zoiets van, 'Kaley, wat is die keuze?' Ik zet het meestal op mute omdat ik het geluid van mijn stem niet kan uitstaan, vooral in het begin. Maar (ik kijk om) te zien wat ik droeg, en het is hilarisch."

Kaley was misschien een beetje te streng met haar beoordeling, vooral gezien het feit dat ze een van de belangrijkste redenen was waarom fans zich meestal afstemden. Maar als het op haar zelfvertrouwen aankwam, was Cuoco altijd sceptisch, ondanks het feit dat ze was briljant in welk project ze ook aannam.

Kaley Cuoco was niet zeker van haar toekomst na de show

"Misschien ben ik voor altijd gewoon een sitcom-meisje." Dat was het gevoel van Kaley Cuoco nadat The Big Bang Theory ten einde was. Ze had echter niet meer ongelijk kunnen hebben, want de actrice floreerde in de dramaruimte en werd genomineerd voor een Emmy dankzij haar werk in The Flight Attendant.

Cuoco gedijt niet alleen in een heel andere ruimte, maar ze diende ook als uitvoerend producent. "Ik had nog nooit een show gemaakt", zei Kaley in augustus 2021 tegen People. "Ik had zoiets van, 'ik weet niet eens hoe mensen dit doen!' En ik realiseerde me niet, tot deze show, hoeveel mensen betrokken zijn om dit ding van de grond te krijgen. Ik stelde veel vragen. Je moet leren dat je niet de slimste persoon in de kamer bent. Ik was een kleine vis in een grote zee! Het was een heel vernederende ervaring, maar het gaf me ook een gevoel van moed."

Geweldig om te zien dat de populaire actrice wordt beloond voor haar onderschatte werk.

Aanbevolen: