Hertogin Sarah Ferguson wilde '60 minuten' om dit segment te verwijderen

Inhoudsopgave:

Hertogin Sarah Ferguson wilde '60 minuten' om dit segment te verwijderen
Hertogin Sarah Ferguson wilde '60 minuten' om dit segment te verwijderen
Anonim

De hertogin van York Sarah Ferguson is altijd een extreem populaire figuur geweest, zowel in Groot-Brittannië als daarbuiten. Maar de hertogin, door haar vrienden en de roddelpers "Fergie" genoemd, is nooit ver verwijderd van een schandaal. De koninklijke die ooit getrouwd was met prins Andrew liep op dramatische wijze weg uit een opgenomen Australisch tv-interview na een intense reeks vragen.

De hertogin van York Sarah Ferguson werd gefilmd in een 'Cash for Access'-zwendel

In mei 2010 werd Sarah Ferguson, de hertogin van York, gefilmd door de krant News of the World. Ferguson bood toegang tot haar ex-man en moeder van haar twee kinderen prinses Beatrice, 33, en prinses Eugenie, 32. Ferguson vroeg £ 500.000 van een undercoververslaggever die zich voordeed als een Indiase zakenman. Op de beelden was duidelijk te horen dat de 62-jarige zei: "£500.000 wanneer je, voor mij, deuren kunt openen."

De hertogin van York Sarah Ferguson werd gevraagd over de zwendel in het interview

De hertogin leek geschokt toen ze werd gevraagd om de beelden van News of the World opnieuw te bekijken tijdens haar 60 Minutes-interview. De koninklijke familie werd herhaaldelijk gevraagd naar de beelden door de Australische Channel 9-televisiereporter Michael Usher. De hertogin is te zien in het interview en eist dat vragen over de "cash for access"-zwendel uit de uiteindelijke uitzending worden geschrapt voordat ze de kamer verlaat.

De vertegenwoordiging van de hertogin in Australië, John Scott, beweert dat de beelden van haar weglopen 'uit hun verband zijn gehaald'. Scott vertelde de krant Daily Telegraph in Sydney: "We hadden alle vragen en onderwerpen van tevoren doorgenomen en alle beelden van wandelen in het park gefilmd voordat we gingen zitten. Ze liep naar buiten toen ze in een hinderlaag werd gelokt - nee, het was een beknelling - maar nadat ze was afgekoeld, zei ze tegen me: 'F ze, laten we dit doen' en dat deed ze, maar het was een banaal interview en haar houding weerspiegelde dat."

Prins Andrew en hertogin Sarah Ferguson trouwden in 1986

Prins Andrew en hertogin Sarah Ferguson trouwden op 23 juli 1986 in Westminster Abbey. Het paar ging uit elkaar in 1992 en scheidde officieel in 1996. De twee onderhouden echter een hechte vriendschap, waarbij de hertogin hen beschrijft als "het gelukkigste gescheiden koppel ter wereld". gunst bij het Britse volk na zijn hechte vriendschap met socialite Ghislaine Maxwell.

Vorig jaar werd Maxwell veroordeeld op meerdere punten van kinderhandel voor haar miljardair pedofiele vriend Jeffrey Epstein. Virginia Giuffre beweert dat ze werd gedwongen om met prins Andrew te slapen toen ze 17 was, nadat ze naar verluidt door Epstein en Maxwell aan de prins was voorgesteld. Eerder dit jaar betaalde prins Andrew Giuffre 12 miljoen pond buiten de rechtbank om een schikking te treffen.

Prins Andrew werd in april beroofd van zijn Freedom of the City of York-eer. Lokale raadsleden in de stad in het Verenigd Koninkrijk hebben hem opgeroepen zijn titel als hertog van York op te geven.

De hertogin van York is nu een tienerauteur

Vorige week werd aangekondigd dat de hertogin van York een deal voor 22 boeken tekende met de Australische uitgever Serenity Press, waaronder drie nieuwe romans voor jonge volwassenen. De 62-jarige zei dat ze zal terugkijken op haar pijnlijke tienerjaren voor haar schrijfproces.

"Jongvolwassenen zijn tegenwoordig misschien wel de snelst groeiende categorie van nieuwe fictie", zei de grootmoeder van twee in een verklaring. "Er is gewoon iets aan de adolescentie - met al zijn ongelooflijke triomfen en hartverscheurende mislukkingen - dat het de perfecte achtergrond maakt voor krachtige verhalen vertellen.

"Ik wilde mijn verhaal delen over het opgroeien met angst en een eetstoornis, samen met getuige zijn van de effecten van generatietrauma's. Voor mij is het altijd aanwezig, en het begon allemaal bij het verlies van mijn moeder."

De moeder van de hertogin, Susan Barrantes, kwam om het leven bij een verkeersongeval in 1998 op 61-jarige leeftijd. Fergusons eerste boek voor jonge volwassenen, "Demon's Land", zal eind juni verschijnen.

"Met mijn liefdadigheidswerk sta ik constant in contact met jonge mensen en ik heb zoveel empathie voor alles wat ze hebben meegemaakt in de afgelopen twee jaar", vertelde ze. "Ze zijn een capabele en meelevende generatie, en hun hulp als adviseurs bij dit boek om ervoor te zorgen dat we de essentie vatten van hoe het is om vandaag een tiener te zijn, speelde een belangrijke rol bij het schrijven van het boek."

Aanbevolen: