9 zangers die Grammy-genomineerde nummers hebben afgewezen

Inhoudsopgave:

9 zangers die Grammy-genomineerde nummers hebben afgewezen
9 zangers die Grammy-genomineerde nummers hebben afgewezen
Anonim

Veel van 's werelds populairste nummers werden oorspronkelijk aangeboden aan en afgewezen door grote artiesten. Sommige artiesten hebben Grammy Awards gewonnen en anderen hebben nominaties gekregen voor nummers die niet eens voor hen bedoeld waren. Waarom hebben deze artiesten zulke geweldige nummers afgewezen? De lijst gaat maar door, variërend van persoonlijke problemen tot ronduit niet geïnteresseerd zijn in het nummer.

Veel artiesten hebben Grammy-genomineerde en winnende nummers gemist en hebben nog geen Grammy Award gewonnen. Sommige artiesten sloegen zelf de hitnummers af, terwijl anderen niet op de hoogte waren van het aanbod of hun managementteams het aanbod lieten afwijzen.

9 Britney Spears wees 'paraplu' af

In 2007 had Britney Spears een aantal zeer openbare persoonlijke problemen, toen The Dream naar verluidt "Umbrella" schreef om haar carrière te helpen. Het managementteam van Britney Spears wees het aanbod van een nummer af zonder haar ernaar te laten luisteren, en het ging naar Rihanna. Het werd zelfs aangeboden aan Taoi Cruz, maar hij kon zijn platenmaatschappij niet overtuigen om het te accepteren. In 2008 won het nummer Best Rap/Sung Collaboration en werd het genomineerd voor Record of the Year en Song of the Year tijdens de 50e jaarlijkse Grammy Awards. Dit was Rihanna's eerste overwinning bij de Grammy's!

8 Gloria Estefan kreeg nooit de kans om het voor een Grammy genomineerde nummer 'Hero' op te nemen

Hoewel Gloria Estefan het nummer technisch niet heeft doorgegeven, was het in eerste instantie voor haar bedoeld. Mariah Carey schreef dit nummer samen met W alter Afanasieff en was van plan het aan Gloria Estefan te geven, maar de toenmalige echtgenoot van Mariah Carey overtuigde haar dat niet te doen. Tijdens de 37e jaarlijkse Grammy Awards werd het nummer genomineerd voor Best Female Pop Vocal Performance, maar verloor het van "All I Wanna" Do van Sheryl Crow.

7 Diana Ross heeft 'It's Raining Men' gemist

De hit uit 1982 had oorspronkelijk Diana Ross in gedachten voordat The Weather Girls het overnamen. In 1983 werd het nummer genomineerd voor Beste R&B-optreden door een duo of groep met zang tijdens de 26e jaarlijkse Grammy Awards, maar het nam de prijs niet mee naar huis.

6 Nicole Scherzinger wees 'We Found Love' af

Voormalige Pussycat Doll, Nicole Scherzinger, wees het Grammy-winnende nummer "We Found Love" af. Nicole Scherzinger wilde een pauze van "dance"-nummers en was hierdoor gewoon niet geïnteresseerd in het nummer. Rihanna nam het nummer op zich, samen met Calvin Harris, en won een Grammy voor Best Short Form Music Video bij de 55e jaarlijkse Grammy Awards.

5 Chris Brown schreef mee aan 'Disturbia', maar koos ervoor om het niet op te nemen

Een ander succesvol nummer voor Rihanna was "Disturbia". Chris Brown, die bekend staat om zijn gewelddadige relatie met Rihanna, schreef mee aan dit nummer en was van plan om met haar op te nemen, maar had het gevoel dat het nummer beter was met een zangeres. Hij trad af en Rihanna ontving een nominatie bij de 51e jaarlijkse Grammy Awards voor beste dansopname en verloor van Daft Punk's Harder, Better, Faster, Stronger.

4 Chrisette Michele wees de hit van Beyonce af, 'Irreplaceable'

Chrisette Michele kreeg de hit "Irreplaceable" aangeboden door Ne-Yo, maar wees het af toen ze dacht dat het "cool, maar het is niet voor mij. Ik ben een jazzhead." Later kwam Beyonce tussenbeide om het nummer te zingen en op te nemen, en werd ze genomineerd bij de 50e jaarlijkse Grammy Awards voor Record of the Year.

3 Kylie Minogue wees het Grammy-winnende nummer 'Toxic' af

Een van Britney Spears' bekendste nummers is oorspronkelijk geschreven voor een andere artiest, Kylie Minogue. Toen hem werd gevraagd of ze dit nummer had gemist, zei Kylie Minogue: "Ik was helemaal niet boos toen het voor haar werkte. Het is als de vis die ontsnapt is. Je moet het gewoon accepteren." Britney Spears won vervolgens haar eerste Grammy Award en won de beste dansopname tijdens de 47e jaarlijkse Grammy Awards.

2 Meat Loaf miste 'Total Eclipse Of The Heart'

Sommige geruchten zeggen dat Meat Loaf de hit heeft gemist omdat hij niet voor het nummer wilde betalen. Bonnie Tyler ontkrachtte dat gerucht en verklaarde: "hij verloor zijn stem, hij kreeg toen ook ruzie met Jim Steinman - ze kwamen uiteindelijk weer bij elkaar, maar op dat moment vielen ze uit." Hoe dan ook, Meat Loaf miste de hit die was genomineerd voor Best Female Pop Vocal Performance.

1 Celine Dion wees het Grammy-genomineerde nummer 'There You'll Be' af

Faith Hill's nummer was oorspronkelijk bedoeld voor Celine Dion. Ze wees het nummer af omdat ze niet geïnteresseerd was in het opnemen van nog een romantische ballad voor haar album. De hit kreeg een Grammy-nominatie voor Best Female Pop Vocal Performance.

Aanbevolen: