Heeft Post Malone al plannen voor zijn bruiloft?

Inhoudsopgave:

Heeft Post Malone al plannen voor zijn bruiloft?
Heeft Post Malone al plannen voor zijn bruiloft?
Anonim

Austin Richard Post, professioneel bekend als Post Malone, heeft ongetwijfeld enorm veel succes geboekt in zijn carrière op slechts 26-jarige leeftijd. Wat begon met een kapotte gitaarsnaar is uitgegroeid tot een Grammy-winnende muzikale carrière met miljoenen fans over de hele wereld. Ook bekend om zijn aanzienlijke aantal tatoeages en zijn gekke kapsels, heeft de 26-jarige zijn leven in de publieke belangstelling genavigeerd sinds zijn opkomst in 2013.

Ondanks dat Post Malone een aantal behoorlijk openbare ruige momenten heeft doorgemaakt, lijkt hij weer op het goede spoor te zijn, aangezien fans een volledige verandering in zijn gedrag ten goede hebben opgemerkt. Hoewel velen weigerden zijn relatiestatus te geloven, heeft de zanger zich onlangs uitgesproken over zijn partner die hem uit de moeilijke periode heeft geholpen waarmee hij worstelde. Niet alleen dit, maar het lijkt erop dat het paar gelukkig verloofd is en zelfs een baby ter wereld heeft verwelkomd. Maar wat heeft Post Malone hier nog meer over gezegd? Laten we eens kijken naar alle informatie die we hebben over de verloving en dochter van Post Malone.

8 Post Malone onthulde terloops zijn betrokkenheid tijdens een interview

Fans van de getalenteerde zanger waren dolgelukkig voor Post Malone nadat hij ooit zo terloops het nieuws van zijn verloving onthulde tijdens een interview. Op 13 juni maakte Post Malone zijn debuut in de SiriusXM-show van Howard Stern, waar hij sprak over zijn persoonlijke leven, aankomende muziek en zelfs zijn hit "Reputation" uitvoerde. Tijdens een bepaald moment in het interview deelde Post Malone terloops een enorme mijlpaal in zijn leven nadat hij had onthuld dat hij verloofd was met zijn oude vriendin. Stern vroeg Post Malone naar zijn bae en noemde haar zijn vriendin voordat hij stopte om te bevestigen of ze nog steeds de titel droeg of dat ze "op dat moment zijn vrouw was".

In reactie hierop zei Post Malone terloops: "Ze is mijn verloofde."

7 Voorafgaand aan deze post hield Malone zijn liefdesleven redelijk verborgen

Het is bekend dat Post Malone altijd iemand is geweest die zijn liefdesleven redelijk rustig heeft gehouden. Voorafgaand aan het Howard Stern-interview was er niet veel bekend over de vriendin van Post Malone, omdat het paar hun hartverwarmende relatie liever buiten het publieke oog omgaat. Ondanks dat ze volledig uit de buurt van het publieke oog zijn gehouden, hebben die-hard fans van de zangeres geprobeerd de identiteit van de mysterieuze dame te ontcijferen en hebben ze zelfs beweerd haar bij een paar verschillende gelegenheden met de zangeres te hebben gezien.

6 Post Malone was eerder romantisch gelinkt aan MLMA

Ondanks zijn uitsluitend ingehouden datingbenadering, is Post Malone eerder in verband gebracht met andere artiesten in de publieke belangstelling. In 2020, op het hoogtepunt van de COVID-19-quarantaine, veroorzaakte de zanger datinggeruchten met de Koreaanse rapper MLMA. De geruchten begonnen te circuleren nadat de rapper zelf verschillende Instagram-foto's van zichzelf en Post Malone had geüpload onder een paar mooie bijschriften, waaronder: "Ik heb make-up op het schattigste gezicht gedaan", "Liefde" en zelfs: "Alles wat ik wil is hem om gelukkig te zijn en ik hou ervan om verliefd te zijn”. Ondanks de geruchten heeft geen van beiden ooit officieel de relatie bevestigd.

5 De verloofde van Post Malone heeft zijn leven gered

Ondanks zijn eerdere gespeculeerde affaires, lijkt het alsof de 26-jarige zanger echt zijn soulmate heeft gevonden in zijn verloofde. Tijdens het Stern-interview ging Post Malone in op enkele behoorlijk persoonlijke details over zijn vroegere gewoonten en hoe zijn verloofde hem had geholpen die te overwinnen. Hij noemde specifiek dat ze "zijn leven had gered".

De zangeres verklaarde: "Het was op een heel moeilijk punt, en ik kon wekenlang niet van de vloer opstaan … Het waren schroevendraaiers … Het was wodka, en het was kwinten aan het verzamelen en probeerde erin te blijven hangen en praten met mensen die daar niet fg waren.” Voordat ik later toevoeg: “Ik heb gewoon super mooie mensen om me heen, en ik ontmoette een heel mooi persoon waardoor ik me weer een mens voelde, het is de begeleiding uit het donker naar het licht. Ze heeft mijn fg leven gered - het is behoorlijk episch."

4 Post Malone kondigde zijn babynieuws aan in mei 2022

Het nieuws van de verloving was niet het enige grote nieuws dat de 26-jarige zanger onlangs met fans deelde. In mei 2022 onthulde Post Malone nog een enorme mijlpaal in zijn leven toen hij onthulde dat hij binnenkort vader zou worden omdat hij een baby verwachtte met zijn nu verloofde. Tijdens een gesprek met TMZ vertelde de in Syracuse geboren zangeres hoe hij zich had gevoeld en welke veranderingen in levensstijl hij zou doorvoeren als voorbereiding op het worden van een nieuwe vader.

Post Malone verklaarde: Ik heb zin in dit volgende hoofdstuk in mijn leven, ik ben de gelukkigste die ik ooit ben geweest, en sinds ik me kan herinneren was ik verdrietig. Tijd om voor mijn lichaam en mijn familie en vrienden te zorgen en elke dag zoveel mogelijk liefde te verspreiden.”

3 Post Malone kondigde de geboorte van zijn dochter een maand later aan

Een maand na de spannende onthulling van zijn toekomstige vaderstatus, onthulde Post Malone dat hij inderdaad vader was geworden. Tijdens het Stern-interview schoof Post Malone terloops een vermelding van zijn pasgeboren dochter in nadat een bepaalde vraag was gesteld over het proces dat hij onderneemt bij het maken van muziek.

2 Hij noemde haar zijn "babymeisje"

Post Malone in een geel T-shirt
Post Malone in een geel T-shirt

Op het hartverwarmende moment vroeg Stern de zanger: "Wanneer ben je wakker geworden om naar de studio te gaan?" Post Malone antwoordde toen: "Ik werd om 2.30 uur 's middags wakker, ik ging en ik kuste mijn babymeisje, en toen ging ik wat videogames spelen." Na dit antwoord ging Stern verder met te verduidelijken: "Meisje? Bedoel je je vriendin of heb je een baby?' Waarop Post Malone antwoordde: "Nee, dat is mijn dochter.”

1 Post Malone geeft er de voorkeur aan om zijn dochter privé te houden om deze reden

Na de onthulling van de baby in de Stern-show, zette de presentator vraagtekens bij de vaderstatus van de zanger en benadrukte hoe privé hij het nieuws had gehouden.

Stern zei: "Oh, je hebt een dochter? Dat stond echter op de QT, we wisten niet dat je een dochter had.” Post Malone ging toen verder met het feit te erkennen en ging dieper in op waarom hij het nieuws over zijn kind liever privé hield en zei: "Ja, ik wil haar haar eigen beslissingen laten nemen." Voordat hij later vermeldde dat de wereld een 'gekke plek was om een kind op te voeden'. Op basis van de huidige prioriteiten en vooruitzichten van de zanger, lijkt het alsof een bruiloft op dit moment niet bovenaan zijn lijst staat met dingen om zich op te concentreren.

Aanbevolen: