Deze benedendekse bemanningsleden zijn ontslagen, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Deze benedendekse bemanningsleden zijn ontslagen, hier is waarom
Deze benedendekse bemanningsleden zijn ontslagen, hier is waarom
Anonim

Bravo's Below the Deck reality-tv-show is een geweldige show. De show was zo dramatisch dat het kijkers ertoe aanzette om de authenticiteit ervan in twijfel te trekken. Sinds de première in 2013 heeft de show het publiek een serenade gebracht met glamour, drama en adembenemende bezienswaardigheden terwijl ze over de volle zee varen. De show, die over een jaar de tienjarige mijlpaal zal bereiken, heeft vijf spin-offs die op verschillende tijdstippen van het jaar worden uitgezonden en die net zoveel drama brengen als het origineel.

De unieke serie bestaat uit een team van zeilers die aan boord van een jacht werken om aan de behoeften van hun rijke gasten te voldoen. De bemanningsleden onder leiding van hun kapitein werken in verschillende hoedanigheden samen om dit doel te bereiken. Deze jachten worden streng gecontroleerd en kunnen dankzij hun actie de boot krijgen. Hieronder staan enkele bemanningsleden die sinds de start van de show zijn ontslagen.

9 Hannah Ferrier werd ontslagen omdat ze niet-voorgeschreven medicijnen in haar bezit had

Hannah's uitzetting uit de show was een wending die niemand zag aankomen. Fans waren dol op de hoofdstewardess en haar vertrek maakte zoveel indruk op fans dat ze achter haar costars aan gingen. Hannah werd uit de Below Deck Med gegooid kort nadat haar toenmalige kamergenoot, Malia White, Valium en een vape-pen tussen haar persoonlijke bezittingen had gevonden. De nieuwe moeder beweerde dat de niet-voorgeschreven medicatie voor haar angst was.

8 De nalatigheid van chef-kok Leon Walker veroorzaakte een branduitbraak

Afbeelding
Afbeelding

De Below Deck-ster leek het te hebben gehad sinds de vroege afleveringen van het derde seizoen van de show. Eerst had de chef-kok een gemene confrontatie met chef-stoofpot, Kate Chastain. Maar de laatste druppel voor Leon was een brand die door zijn nalatigheid bij de galerij ontstond. Hoewel Leon de brand aan Chief Stew, Kate, de schuld gaf, beweerde kapitein Lee dat het volledig de schuld van de chef was.

7 Andrew Sturby was te groen op het werk

Afbeelding
Afbeelding

Andrew voldeed niet aan de verwachtingen voor de show; de bemanningsleden wilden hem graag zien vertrekken en zijn persoonlijkheid sprak de fans niet aan. Andrew werd van de show getrapt omdat hij loog over zijn capaciteiten op zijn cv. Pas toen de bemanning op volle zee was, werd ontdekt dat hij de taken van een matroos niet aankon of bijhield. Nadat hij de show had verlaten, kreeg Andrew een andere baan aan boord van een boot, die hij verloor omdat hij een amateur-deckhand was.

6 Peter Hunziker kreeg een rode kaart voor racistische berichten

Peter Hunziker Benedendeks
Peter Hunziker Benedendeks

The Below Deck Med deckhand werd in 2020 uit de show gehaald voor het plaatsen van een meme met raciaal discriminerende ondertoon in de hitte van de Black Lives Matter-beweging. Peter's wandaden vonden plaats kort nadat seizoen 5 begon te worden uitgezonden, en het netwerk moest de show bewerken om zijn uiterlijk te minimaliseren. De matroos verontschuldigde zich voor zijn roekeloze post via zijn Instagram-account drie maanden nadat hij de boot had gekregen.

5 Hindrigo 'Kiko' Lorran werd ontslagen omdat hij onder de norm presteerde

De Below Deck Med-ster werd van de show geschrapt omdat hij de gasten niet wist te imponeren met zijn menu. De chef-kok nam het advies van chef-stoofpot Hannah Ferrier over de dineropties voor de gasten op, wat uiteindelijk averechts werkte. Kapitein Sandy was ontstemd en verspilde geen tijd door hem de deur te wijzen. Kiko ging eervol met zijn zak om en bleef aan boord van het jacht en serveerde geweldige ma altijden totdat de gasten werden afgezet.

4 Lexi Wilson was berucht vanwege het rimpelen van veren

Lexi Wilson Below Deck Med Seizoen 6 cast foto
Lexi Wilson Below Deck Med Seizoen 6 cast foto

De Below Deck Med-ster slaagde erin om een paar keer uit het hakblok te ontsnappen, ondanks dat fans haar riepen om ontslagen te worden uit de show. Toen het zesde seizoen in première ging, waren fans aanvankelijk dol op Lexi, maar de liefde dook al snel in walging toen ze zich volledig ontvouwde als een lastig bemanningslid. De show werd chaotisch toen Lexi scheldwoorden naar chef Matthew Shea slingerde en dreigde hem buiten de camera te slaan. Kapitein Sandy had geen andere keuze dan haar het hokje te geven nadat ze haar de kans had gegeven om haar gedrag aan te passen.

3 Danny Zureikat werd meegesleept met gasten

Afbeelding
Afbeelding

De bruisende matroos had een manier om de chartergast een warm gevoel te geven. Helaas wist de charmante inwoner van Florida niet waar hij de grens moest trekken, wat zijn grootste ondergang in de show was. Danny Zureikat werd betrapt op flirten, het schrijven van liefdesstukken en het kussen van een model aan boord van het jacht. Kapitein Mark overhandigde de matroos een enkeltje terug naar huis terwijl hij de jongere adviseerde om carrièremogelijkheden buiten de jacht te verkennen.

2 Mila Kolomeitseva's kookkunsten waren niet indrukwekkend

Afbeelding
Afbeelding

Chef Mila had een passie voor haar werk als chef-kok, maar haar werkhouding was niet bepalend voor de kwaliteit van haar gerechten. De chef-kok moest afscheid nemen van de show toen kapitein Sandy haar vertelde dat ze meer ervaring nodig had om haar culinaire vaardigheden te verbeteren. Kapitein Sandy onthulde dit aan de culinaire pro na verschillende keukens en voedselgerelateerde fouten aan boord van de Sirocco. De onthulling maakte Mila emotioneel toen ze instortte voor de camera.

1 Chris Browns incompetentie stuurde hem van boord

Chris Brown werd ontslagen uit de show na talloze fouten en fouten in de lijn van het recht. De matroos faalde in zijn werk en werd door een boot van het jacht geëscorteerd. In een interview met Kate Chastain op haar After Deck-podcast, onthulde de kampeerder dat zijn gedrag tijdens de show zwaar was voor zijn religieuze ouders. De voormalige matroos beweert dat hij zijn leven opnieuw heeft geëvalueerd nadat hij zichzelf in de show had gezien.

Aanbevolen: