Kate Hudson's bijna beroemde co-ster had een oogje op haar, dus ze knoeide hard met hem

Inhoudsopgave:

Kate Hudson's bijna beroemde co-ster had een oogje op haar, dus ze knoeide hard met hem
Kate Hudson's bijna beroemde co-ster had een oogje op haar, dus ze knoeide hard met hem
Anonim

Hoewel Almost Famous niet Kate Hudsons grootste kaskraker was, was het zeker de film die haar tot een ster maakte. Het kan ook gewoon het project zijn waarmee mensen haar het meest associëren. En dit is best verbazingwekkend, vooral gezien het feit dat ze bijna een heel andere rol speelde. Maar Penny Lane was uiteindelijk de rol die Kate leven inblies en die uniek en volkomen bedwelmend maakte.

Iedereen was verliefd op Penny Lane vanwege wat Kate met de rol deed. Niet alleen was het hoofdpersonage van Almost Famous, William Miller, wanhopig verliefd op haar, maar de acteur die hem speelde, koesterde ook gevoelens. In een vrij recent interview gaf Patrick Fugit toe dat Kate dit wist en een manier had gevonden om met hem te knoeien op een manier die de toen 16-jarige nooit zou vergeten.

Hoe Kate Hudson zich gedroeg op de set van bijna beroemd

Hoewel Kate Hudson aanvankelijk niet graag een beroemde moeder had, was het een feit dat ze de dochter was van Hollywood-roy alty's. En dit, volgens Patrick Fugit's interview met Vulture, is hoe ze zich gedroeg op de set van Almost Famous.

"Kate was net een sterretje, zoals je zou denken. Hoewel ze op dat moment niet veel had gedaan, creëerde ze een aura om zichzelf heen toen ze op de set kwam, waar je dacht: 'Oh, dit is Kate de filmster.' Ze nam die hele productie heel serieus en maakte zo'n geweldige prestatie."

Patrick Fugit's crush op Kate Hudson

Kate Hudson was 19 toen ze Almost Famous filmde en vrijwel iedereen was verliefd op haar, inclusief haar tegenspeler.

"Ik was verliefd op haar", gaf Patrick toe in zijn interview met Vulture in 2020. "En ze wist het. Ik was gewoon nerveus. Dus ze zou een beetje met me neuken, wetende dat ik verliefd op haar was."

Terwijl Patrick aanvankelijk beweerde dat hij Kate niet publiekelijk "onder de bus" wilde gooien voor hoe ze hem op de set van Bijna Beroemd behandelde, onthulde hij uiteindelijk dat ze hem doelbewust door had geleid.

"We waren een keer bij een concert dat de [ex] vrouw van Cameron, Nancy Wilson, aan het doen was, een Heart-reünieconcert. De hele cast ging, een stel van de crew ging, het was geweldig. Het was in terwijl ze aan het filmen was, en Kate ging naast me zitten. Ik hoop echt dat ik hier niet voor in de problemen kom. Maar ze zei [heeft invloed op de flirterige toon]: "Dus, hoe gaat het met je Patrick? Hoe gaat het doe je op de film?' Ze zat heel dicht bij me op een bank in een VIP-box, we kijken naar Heart Barracuda uitvoeren, en ik dacht: dit is krankzinnig. Ze zegt: 'Heb je plezier?' Dat soort dingen. Ik had zoiets van, 'Ja, ja.' Ze zegt: 'Vertel me eens over Utah. Hoe ziet Utah eruit?' En ik begon erover te praten. Ze zegt: 'Heb je een vriendin in Utah?' Ik had zoiets van: 'Nee, nee, dat doe ik niet. Ik niet. Nog niet.' En ze zegt: 'Huh, wat als ik je vriendin was?'"

Patrick beweerde dat hij "geen ervaring had met meisjes", laat staan beroemde. Dus hij kon niet zeggen of ze oprecht was of niet.

"Ik had zoiets van, 'Fuckt ze met me? Is ze oprecht? Krijg ik een voorstel? Kijkt mijn moeder mee?' Ik zat daar gewoon naar haar te staren met mijn mond open. En toen lachte ze en sloeg me op de schouder. Ze zei: 'Patrick, ik maak een grapje.'"

Hoewel Patrick niet zoveel zei, zou je kunnen beweren dat Kate dit deed, omdat het de dynamiek van hun personage weerspiegelde. Penny Lane houdt William constant aan het lijntje in de film. Dus profiteren van Patrick's "voor de hand liggende" verliefdheid zou voor Kate een manier kunnen zijn om hun beide uitvoeringen te verbeteren. Of, zoals hij zei, ze zou gewoon met hem hebben geknoeid op een manier die veel 19-jarigen doen met jongens die verliefd op hen zijn.

Hebben Patrick Fugit en Kate Hudson ooit een date gehad?

Patrick en Kate zijn niet alleen nooit uitgegaan, maar hij is nooit eerlijk geweest over zijn ware gevoelens voor haar.

"Ik was 16. Ik was verliefd op haar, en toen was ik verliefd op Anna [Paquin, met wie hij ook speelde], en toen was ik verliefd op Fairuza [Balk, die speelde Sapphire]. En toen werd ik verliefd op een van de andere meisjes die een van de andere Band Aids speelde. Ik was een wispelturige 16-jarige. Maar ik leerde Kate kennen en Kate behandelde me heel erg als een jongere broer, en na een tijdje zag ik haar gewoon niet meer op die manier. We waren scènepartners. Het was een grote les voor mij, mijn werkelijke gevoelens scheiden van wat er in het verhaal gebeurt. Het kan voor veel mensen verwarrend zijn. acteurs, maar vooral een hormonale 16-jarige jongen."

Aanbevolen: