Hoe Chrissy's Court zijn comeback maakt op Roku

Inhoudsopgave:

Hoe Chrissy's Court zijn comeback maakt op Roku
Hoe Chrissy's Court zijn comeback maakt op Roku
Anonim

Chrissy Teigen staat bekend als kwetsbaar en uitgesproken – in goede en slechte tijden. Chrissy is een voormalig Sports Illustrated-model en de vrouw van zanger John Legend. Het stel trouwde in 2013 na een ontmoeting bij Legend's muziekvideo-opname voor zijn nummer "Stereo" in 2006. Sinds haar huwelijk met Legend staat ze bekend om haar grappige applaus en uitgesproken commentaar op sociale media.

Soms hebben de opmerkingen van Chrissy op sociale media sommige mensen echter op het verkeerde been gezet en haar zelfs in de problemen gebracht. Chrissy werd op Twitter geblokkeerd door voormalig president Donald Trump. In 2021 kwamen veel oude tweets van Chrissy aan het licht waarbij Farrah Abraham en Courtney Stodden haar beschuldigden van pesten. Hoewel velen dachten dat Chrissy het moeilijk zou hebben om terug te komen van deze controverse, heeft Chrissy haar weg terug gevonden. Vanaf 17 juni kunnen fans het tweede seizoen van Chrissy's Court gratis streamen op The Roku Channel.

8 Welke projecten verloor Chrissy Teigen na haar controverse over pesten?

Nadat de controverse over pesten aan het licht kwam, werd Chrissy verwijderd uit een aantal van de projecten waar ze op dat moment aan werkte. Ze was niet langer de verteller voor een aflevering van seizoen 2 van Mindy Kaling's Netflix-serie Never Have I Ever. Ze stapte ook weg van haar en Kris Jenner's schoonmaakmerk, Safely. Chrissy's Court ging echter niet verloren in deze controverse.

7 Chrissy Teigen heeft een langzame comeback gemaakt na haar controverse over pesten

Na de beschuldigingen van pesten keert Chrissy geleidelijk terug naar sociale media. Enkele weken na de controverse plaatste Chrissy een openbare verontschuldiging op Instagram. Ze schreef: "Ik zal je niet om vergeving vragen, alleen je geduld en tolerantie." Een maand later keerde ze terug naar sociale media om te zeggen: "Club annuleren is een fascinerend iets en ik heb heel veel geleerd." Chrissy is het afgelopen jaar weer regelmatig gaan posten.

6 Wat is de rechtbank van Chrissy?

Chrissy's Court is een comedyserie waarin Chrissy optreedt als rechter. Ze hoort echte gevallen en regeert er officieel over met grappig commentaar. Chrissy geeft kijkers ook een kijkje in haar hilarische relatie met haar moeder, Pepper, die optreedt als haar deurwaarder. Voor het komende seizoen konden fans hun verhalen online indienen, waarna ze werden geselecteerd om in de show te verschijnen.

De show werd oorspronkelijk uitgezonden op de streaming-app Quibi, maar nadat Quibi ten onder ging, wordt de show nu uitgezonden op het Roku-kanaal.

5 Chrissy Teigen's echtgenoot John Legend is ook enthousiast over seizoen 2

De afgelopen weken hebben Chrissy en haar moeder/costar, Pepper, het tweede seizoen van Chrissy's Court op hun Instagram-pagina's gepromoot. Chrissy's ondersteunende echtgenoot, zanger John Legend, heeft in haar opmerkingen herhaaldelijk zijn opwinding uitgesproken over de terugkeer van de show. Toen Chrissy de trailer voor het komende seizoen op haar Instagram plaatste, zei John Legend: "Ik kan niet wachten!!"

4 Waar speelde Chrissy Teigen nog meer in?

Hoewel Chrissy de vrouw is van een beroemde zangeres, heeft ze bewezen op zichzelf al vermakelijk te zijn. Ze is een frequente gast in tal van talkshows, waaronder The Ellen DeGeneres Show en The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Ze organiseerde ook Lip Sync Battle met rapper LL Cool J van 2015 tot 2019. In 2016 speelde ze in Fergie's videoclip voor "M. I. L. F. $", samen met andere beroemde moeders, waaronder Ciara, Kim Kardashian en Alessandra Ambrosio.

3 Chrissy Teigen schittert ook in de muziekvideo's van John Legend

Aangezien Chrissy haar man John Legend ontmoette op de set van een van zijn muziekvideo's, is het alleen maar passend dat ze de ster blijft in veel van zijn video's. Ze speelde in zijn video's voor "All of Me" (2013), "You & I (Nobody in the World)" (2014) en "Wild" (2020). In maart plaatste ze foto's van achter de schermen van wat leek op een van de andere muziekvideo's van Legend.

2 Chrissy Teigen was een uitvoerend producent van de serie The Way Down van HBO Max

Naast de hoofdrol in shows en in muziekvideo's, levert Chrissy Teigen ook een bijdrage achter de schermen. Onlangs was ze uitvoerend producent van The Way Down, een HBO Max Original-docuserie over de in ongenade gevallen kerkleider Gwen Shamblin Lara. Ze hielp ook mee in 2019 door NBC's oudejaarsfeest te produceren en te hosten met Carson Daly. Ze is ook een uitvoerend producent bij Chrissy's Court.

1 Wat volgt er voor Chrissy Teigen?

Chrissy Teigen heeft onlangs aangekondigd dat ze zou werken aan een nieuwe HBO-documentaireserie over 7M Films, een controversieel bedrijf voor influencer-talentmanagement. Chrissy werkt ook aan haar website Cravings van Chrissy Teigen. Ze verkoopt kookgerei, haar kookboeken, loungewear en gebruiksvoorwerpen. Ze blijft ook haar en de twee schattige kinderen van John Legend, Luna en Miles, opvoeden. Dus, ondanks alle controverse van vorig jaar, vindt Chrissy zeker haar weg terug in de schijnwerpers.

Aanbevolen: