Wat Megan Park heeft gedaan sinds het geheime leven van de Amerikaanse tiener

Inhoudsopgave:

Wat Megan Park heeft gedaan sinds het geheime leven van de Amerikaanse tiener
Wat Megan Park heeft gedaan sinds het geheime leven van de Amerikaanse tiener
Anonim

Net als de middelbare school moet er een einde komen aan alle dramaseries op de middelbare school. En ook, net als op de middelbare school, is het altijd cool om je favoriete alums terug te zien om te zien waar ze zijn beland na het "afstuderen" van een serie. Zo is Glee's Dianna Agron doorgegaan met acteren. Ze speelde onlangs in de films Shiva Baby en As They Made Us, die werd geschreven en geregisseerd door Mayim Bialik van The Big Bang Theory. Ben Mackenzie van de O. C. bleef acteren, zowel op het scherm als op Broadway, trouwde met collega-actrice Morena Baccarin en kreeg twee kinderen met haar.

Andere sterren zijn ook doorgegaan met het bekritiseren van hun rollen in geliefde tienerdrama's. Blake Lively van Gossip Girl vertelde aan Allure dat ze het gevoel had dat haar GG-rol "persoonlijk compromitterend" was omdat ze "een betere boodschap naar buiten wilde brengen". Het geheime leven van Shailene Woodley van de Amerikaanse tiener had ook problemen met haar tienerdrama. Ze zei dat "er geloofssystemen werden gepusht die anders waren dan de mijne", zoals het ontmoedigen van seks voor het huwelijk. Hoewel Woodley's Secret Life-collega Megan Park niet in zoveel spraakmakende projecten heeft gespeeld, is ze zeer succesvol geweest achter de camera na Secret Life.

8 Wie is Megan Park?

Megan Park is een Canadese actrice en producer. Ze is het meest bekend om haar rol als Grace Bowman in de ABC Family-tienerdramaserie The Secret Life of the American Teenager, die de reis van een middelbare scholier documenteerde nadat ze ontdekte dat ze zwanger was. Deze serie speelde ook Shaliene Woodley, Francia Raisa, Camille Winbush, Molly Ringwald en Daren Kagasoff.

7 Megan Park is getrouwd met Tyler Hilton

In 2015 trouwde Megan Park met collega-acteur Tyler Hilton. Tyler speelde de muzikant Chris Keller op One Tree Hill, en hij speelde zelfs de liefdesbelang van Taylor Swift in haar videoclip voor "Teardrops on My Guitar". Voordat ze trouwden, hadden Park en Hilton al een aantal jaren gedate nadat ze elkaar op de set van Charlie Bartlett (2007) hadden ontmoet. In februari 2020 maakte het stel op Instagram bekend dat ze een dochtertje hadden verwelkomd, genaamd Winnie.

6 Megan Park is nog steeds bevriend met haar geheime leven Costars

Sinds het einde van Secret Life in 2013 is de cast in de loop der jaren een paar keer herenigd. In 2015 kwamen ze weer bij elkaar voor de bruiloft van Park en Hilton. Toen, in 2020, kwamen Park en haar andere castleden weer bij elkaar voor een virtueel interview met Just Jared om mensen aan te moedigen om te stemmen bij de presidentsverkiezingen van 2020.

5 Megan Park is ook vrienden geworden van Hilton's OTH Costars

Park is ook bevriend geraakt met de One Tree Hill-collega's van haar man, vooral Hilarie Burton. Tyler Hilton, Megan Park en Hilarie Burton speelden allemaal in Lifetime's A Christmas Wish samen met andere voormalige One Tree Hill-sterren. Burton en haar man, collega-acteur Jeffrey Dean Morgan, waren ook aanwezig op de bruiloft van Park en Hilton.

4 Waar speelde Megan Park nog meer in?

Naast Secret Life speelde Megan Park in A Cinderella Story: Once Upon a Song met Lucy Hale; Dus undercover bij Miley Cyrus; en geweren, meisjes en gokken met Christian Slater. Park speelde ook in andere tv-series, waaronder Life with Derek, Happy Ending s, The Neighbours en Imposters.

3 Megan Park regisseerde The Fallout

Megan is meer gaan regisseren sinds het einde van Secret Life. Ze regisseerde de videoclip van Blackbear voor 'do re mi', de video van Mansionz voor 'Rich White Girls' en de video van haar man voor zijn nummer 'City On Fire'. Ze regisseerde onlangs ook de film The Fallout. The Fallout is een film die Park schreef over de nasleep van een fictieve schietpartij op een school met in de hoofdrollen Jenna Ortega en Maddie Ziegler.

2 Geheim leven Costar Shailene Woodley was in the Fallout

The Fallout speelde Shailene Woodley, Park's Secret Life costar en goede vriend. Woodley speelde een therapeut in de film en Park vertelde dat het werkte omdat zij en Woodley in het echte leven dezelfde therapeut hebben. Park zei dat Woodley "het script las als een vriend" en vroeg of ze de therapeut mocht spelen. Deze film bevatte ook een score van Finneas O'Connell, evenals liedjes van de zangeressen Lennon en Maisy Stella.

1 Wat komt er aan voor Megan Park?

Megan Park werkt momenteel aan het regisseren van een komische film genaamd My Old Ass, die wordt geproduceerd door het bedrijf Lucky Chap van Margot Robbie en het bedrijf Indian Paintbrush van Wes Anderson. Net als bij The Fallout schreef Park het script voor deze film. Haar man Tyler Hilton heeft ook zijn muziekcarrière op pauze gezet, zodat Megan zich kan concentreren op haar carrière als schrijver en regisseur.

Aanbevolen: