Wat fans al weten over Beyoncé's nieuwe album Renaissance

Inhoudsopgave:

Wat fans al weten over Beyoncé's nieuwe album Renaissance
Wat fans al weten over Beyoncé's nieuwe album Renaissance
Anonim

Beyoncé Knowles is een van de grootste supersterren van de afgelopen 20 jaar. Vanaf haar debuut als onderdeel van Destiny's Child tot haar opkomst als een première soloartiest, heeft Knowles consequent hitalbums gepompt en een immens fortuin verdiend ($ 500 miljoen op de bank, om precies te zijn), terwijl ze haar legioen bewonderende fans verrukte.

Nu haar nieuwste album Renaissance klaar is om in juli te verschijnen, zijn fans ongetwijfeld opgewonden en voorbereid. Er is natuurlijk nogal wat informatie die de fans van de "Hold Up" -zanger al bekend zijn met betrekking tot het komende album in kwestie. Welke informatie vraagt u? Grappig, je zou het moeten vragen. Laten we dit doen.

8 Wat heeft Beyoncé gedaan sinds haar laatste album?

Toen Beyoncé haar eerste studioalbum in meer dan 6 jaar aankondigde, waren haar fans natuurlijk opgetogen. Maar die periode van zes jaar tussen albums was zeker productief, ondanks het uitblijven van een grote release.

7 Ze werkte aan verschillende filmprojecten

In 2018 bracht Knowles de Netflix-documentaire Homecoming uit, een concertfilm die haar optredens documenteerde in de Coachella Valley Music and Arts Festival. Knowles spande het jaar daarop haar acteerspieren aan en leende haar stem om Nala tot leven te brengen in The Lion King. (die meer dan een miljard dollar opleverde aan de kassa). De zanger zou ook een soundtrack produceren om The Lion King te begeleiden voordat hij de musical/visuele albumfilm Black Is King in 2020 schreef/regisseerde.

6 Knowles dropte nieuwe muziek tijdens de ‘pandemische jaren’

De pandemische jaren waren zwaar voor ons allemaal. Het weerhield mevr. Fierce er echter niet van om aan het werk te gaan. Schijnbaar niet tevreden met het worden van de meest bekroonde vrouwelijke artiest en de op één na meest bekroonde artiest in de geschiedenis van Grammy's, was Beyoncé gekenmerkt op een remix van Megan Thee Stallion's "Savage" die haar eerste muzikale werk voor het jaar markeerde. Knowles besloot toen een bijdrage te leveren aan de soundtrack van de biopic King Richard uit 2021. “Be Alive” stond op de soundtrack van de film en ontving een hele reeks prijzen, waaronder een Academy Award-nominatie voor Best Original Song, omdat dat natuurlijk zo was.

5 Renaissance wordt het 7e studioalbum van Beyoncé

Renaissance markeert de terugkeer van Knowles met haar zevende bezoek aan de studio. Met de single "Break My Soul" die in juni wordt uitgebracht, hebben fans van Ms. Fierce een voorproefje gekregen van wat ze kunnen verwachten van het aankomende album. Het vervolg op haar 2016, negenmaal voor een Grammy genomineerde album Lemonade, Renaissance heeft een behoorlijke berg te beklimmen in het kielzog van haar voorganger.

4 Het album werd opgenomen tijdens de pandemie en beslaat 2 jaar

Oh, de pandemie. Wat te zeggen over die vervelende paar jaar, heb ik gelijk? Het is al vastgesteld dat Beyoncé die tijd optimaal benutte met de bovengenoemde films en andere ondernemingen, maar ook tijdens die 2-jarige periode, de De zanger van "Formation" had ook tijd om de komende Renaissance op te nemen en te finetunen.

3 Dit album wordt de eerste van twee acts

Renaissance lijkt de eerste van 2 acts te zijn die eraan komen. Het mogelijke dubbelalbum of meerdelig project werd geïmpliceerd met de bijbehorende ondertitel bij het album, 'act I'. Dus schijnbaar zullen fans van Ms. Fierce twee keer zoveel Beyoncé-muzikale inhoud hebben om naar uit te kijken. Of het kan gewoon een titel zijn. De tijd zal het leren.

2 Het album zal zowel dance- als countrynummers bevatten

Beyoncé staat erom bekend af en toe in verschillende muziekstijlen te ploeteren. Toch zal Renaissance een beetje afwijken van de gevestigde norm voor de "Black Parade" -zanger. Het aankomende album zal zowel dance- als countrytracks bevatten (volgens een bron), wat absoluut nieuw terrein is voor de artiest (ik zou nalatig zijn als ik niet zou vermelden dat Knowles zich in het verleden in de wereld van country heeft gewaagd met liedjes zoals “Daddy Lessons” van haar vorige album.)

1 Fans weten dat ze een album vol enthousiasme en muziek uit het hart kunnen verwachten

Volgens Vogue laat Beyoncé de wereld weten wat ze kan verwachten van haar aanstaande uitje en hoe ze zich voelde tijdens het maken van het album, “Soaring vocals en felle beats combineren, en in een fractie van een seconde word ik teruggevoerd naar de clubs van mijn jeugd Ik wil opstaan en moves gaan gooien. Het is muziek waar ik van hou tot in mijn kern. Muziek die je doet opstaan, die je doet denken aan culturen en subculturen, aan onze mensen uit het verleden en heden, muziek die velen op de dansvloer zal verenigen, muziek die je ziel raakt.”

Aanbevolen: