The Real Way Austin Butler perfectioneerde zijn Elvis Presley-stem

Inhoudsopgave:

The Real Way Austin Butler perfectioneerde zijn Elvis Presley-stem
The Real Way Austin Butler perfectioneerde zijn Elvis Presley-stem
Anonim

Tenzij je de boot helemaal hebt gemist, weet je dat Elvis in de bioscoop zal verschijnen en een potentieel geweldige biopic zal worden. Dit is grotendeels te danken aan Austin Butler, die geweldige recensies krijgt voor zijn optreden.

Butler heeft veel in zijn voorbereiding voor de film gestoken en hij heeft een nieuwe reputatie opgebouwd in Hollywood voor wat hij deed in de film.

Butler heeft veel onthuld over zijn voorbereiding op de film, inclusief hoe hij de stem van Elvis naar beneden haalde. We hebben hieronder alle details over hoe hij het deed!

Austin Butler is een ster in opkomst

Als je kijkt naar mensen in Hollywood die klaar zijn om uit te breken en een enorme ster te worden, dan heb je zeker kennis genomen van Austin Butler. De zaken lijken te escaleren voor de jonge acteur, en als alles goed gaat, kan hij een megaster worden.

Butler zit al sinds zijn jeugd in de industrie en hoewel hij niet meteen een ster was, heeft hij gestaag weggeplukt in verschillende rollen. Of het nu op het grote of kleine scherm is, Austin Butler heeft een manier gevonden om op te vallen in projecten.

Twee jaar geleden trok de acteur de aandacht met zijn optreden in Once Upon a Time in Hollywood, een film met een Oscar-winnende uitvoering van Brad Pitt.

Zoals HITC opmerkte: "Hij heeft misschien niet veel schermtijd gehad, maar zijn optreden is intens en broeierig."

Butler heeft een nieuw project aan dek dat voorbestemd lijkt om van hem een ster te maken.

Hij speelt Elvis Presley

Elvis is de nieuwste biopic die Hollywood stormenderhand verovert, en alleen al de previews hebben voor een enorme hype gezorgd. Dit is natuurlijk te danken aan wat is aangetoond over Austin Butler's optreden.

De man ziet er goed uit, en hij klinkt zelfs de rol. Het is nooit gemakkelijk voor een artiest om in karakter te glippen, vooral niet voor iemand die al een grote aanhang heeft, maar het lijkt er zeker op dat Butler het echt voor elkaar heeft gekregen.

Net als anderen voor hem, is Butler degene die in de film zingt, en hij had een intense voorbereiding om te zingen als The King.

"Ik zong elke dag [tijdens de voorbereiding en het filmen] en deed mijn zangoefeningen als eerste in de ochtend. Het is echt als een spier. Door te filmen begon ik noten op te merken die ik niet kon raken in de begin, plotseling, nu kon ik die noten raken. Ik was mijn bereik aan het verbreden. Maar het is niet alleen zingen - je moet vocale maniertjes vinden. Dat kan een beetje lastig zijn, "onthulde Butler.

De algehele uitvoering lijkt geweldig, maar mensen kunnen echt niet stoppen met praten over de spreekstem van Butler uit de previews. Zoals je je kunt voorstellen, heeft Butler een langdurig voorbereidingsproces voor dat onderdeel doorlopen.

Hoe hij het accent naar beneden kreeg

Dus, hoe ter wereld kon Austin Butler de stem van Elvis Presley naar beneden halen? In een interview opende de acteur zijn proces, en laten we zeggen dat hij een stap verder ging met zijn voorbereiding.

"Ik hoorde hem een bepaald woord zeggen en ik knipte dat stukje eruit zodat ik wist hoe hij dat woord zei. Ik heb mijn eigen archief gemaakt van hoe hij elk woord en elke tweeklank zei, en de manier waarop dat hij muzikaliteit in zijn stem gebruikte, " onthulde Butler.

Het doornemen en bekijken van oude clips was handig voor de acteur.

"Er zijn zoveel mensen die superfans zijn, die deze websites samenstellen met de meest verbazingwekkende bronnen / ik heb ze allemaal doorzocht. Ik heb elke YouTube-video bekeken die ik kon vinden en elke film die ik kon kijken, en ik begon mijn eigen [geluidscatalogus] te maken, "zei hij.

Veel van het zware werk alleen doen is één ding, maar Butler was verstandig om met een professional te gaan werken om dingen af te ronden.

"Ik zou een interview of een toespraak houden die hij op het podium had, waar hij met het publiek praat, en ik zou het oefenen alsof ik probeerde het te laten zijn. Op die manier kon ik geen verschil horen tussen mijn stem en die van hem. Dan zou ik mijn dialectcoach daar laten zeggen: 'Dit is een beetje verkeerd', en ik zou oefenen. Ik zou het gewoon blijven aanscherpen totdat ik zo specifiek mogelijk kon worden, "zei hij.

Dit is gebruikelijk voor veel artiesten, hoewel dialectcoaches doorgaans worden gezien als een goed bewaard geheim in Hollywood.

Austin Butler krijgt lovende kritieken voor zijn optreden in Elvis, dus het is duidelijk dat zijn harde werk zijn vruchten afwerpt.

Aanbevolen: