De laatste films waarin Bruce Willis speelde voordat hij met pensioen ging

Inhoudsopgave:

De laatste films waarin Bruce Willis speelde voordat hij met pensioen ging
De laatste films waarin Bruce Willis speelde voordat hij met pensioen ging
Anonim

Hollywood-ster Bruce Willis werd eind jaren '80 beroemd en in de jaren '90 speelde hij in enkele van de grootste klassiekers van het decennium, zoals Pulp Fiction (1994), The Fifth Element (1997) en The Sixth Sense (1999). Eerder in 2022 werd echter bekend dat Bruce Willis om medische redenen stopt met zijn acteercarrière.

De ster werd gediagnosticeerd met afasie, een aandoening die de taalkennis aantast - en tijdens het filmen van zijn laatste paar films ontwikkelde hij een geheime manier om zijn regels te onthouden. Blijf scrollen om alle projecten te zien waarin de acteur dit jaar te zien was, evenals zijn vier komende projecten!

11 Paradise City (postproductie)

Bruce Willis American Siege
Bruce Willis American Siege

De aftrap is de aankomende actiefilm Paradise City waarin Bruce Willis Ryan Swan speelt. Naast Willis zijn er in de film ook John Travolta, Praya Lundberg, Corey Large, Stephen Dorff en Blake Jenner te zien. De opnames van Paradise City begonnen in mei 2021 in Maui, Hawaii, en werden na drie weken afgerond.

10 Draadkamer (postproductie)

Volgende op de lijst is de aankomende actiefilm Wire Room. Daarin speelt Bruce Willis Shane Mueller en schittert hij naast Oliver Trevena, Kevin Dillon, Texas Battle, Shelby Cobb en Amber Townsend.

De opnames van Wire Room begonnen in december 2021 en de film wordt in 2022 uitgebracht door Lionsgate Films.

9 Die Like Lovers (voltooid)

Laten we verder gaan met de nog te verschijnen thrillerfilm Die Like Lovers, een bewerking van de korte film Let Them Die Like Lovers die in 2017 werd uitgebracht. De filmsterren Bruce Willis, Nomzamo Mbatha, Dominic Purcell, Mustafa Shakir en Fernanda Andrade. De opnames van Die Like Lovers begonnen in juni 2021 in Bessemer, Alabama. Oorspronkelijk heette het project Soul Assasin.

8 Verkeerde plaats (postproductie)

bruce willis diehard
bruce willis diehard

De komende actiefilm Wrong Place waarin Bruce Willis Frank Richards speelt, is de volgende. Naast Willis zijn er in de film ook Texas Battle, Stacey Danger, Massi Furlan, Ashley Greene als Chloe Richards en Michael Sirow te zien. Wrong Place is opgenomen in 2021 en zal naar verwachting op 15 juli 2022 worden uitgebracht.

7 Witte Olifant (2022)

Volgende op de lijst is de actiefilm White Elephant. Daarin speelt Bruce Willis Arnold Solomon, en hij schittert naast Michael Rooker, Olga Kurylenko, John Malkovich, Vadhir Derbez en Josef Cannon.

White Elephant volgt het verhaal van een ex-marinier die voor de maffia werkt - en heeft momenteel een 5.0-rating op IMDb. De film werd uitgebracht op 3 juni 2022.

6 Vendetta (2022)

Laten we verder gaan met de actiethrillerfilm Vendetta waarin Bruce Willis Donnie Fetter speelt. Naast Willis zijn er in de film ook hoofdrollen voor Clive Standen, Theo Rossi, Mike Tyson, Thomas Jane en Jackie Moore. De film volgt een ex-marinier die de dood van zijn dochter wreekt. Vendetta werd uitgebracht op 17 mei 2022 en heeft momenteel een beoordeling van 3,7 op IMDb.

5 Fortress: Sniper's Eye (2022)

De actiefilm Fortress: Sniper's Eye waarin Bruce Willis Robert Michaels speelt, is de volgende. Naast Willis zijn er in de film ook Jesse Metcalfe, Chad Michael Murray, Natalie Burn, Kelly Greyson en Ser'Darius Blain te zien. De film is een vervolg op de actiefilm Fortress uit 2021 - en heeft momenteel een beoordeling van 2,8 op IMDb.

4 Corrigerende maatregelen (2022)

De volgende op de lijst is de actie-sci-fi-thriller Corrigerende maatregelen. Daarin speelt Bruce Willis Julius "The Lobe" Loeb, en hij schittert naast Michael Rooker, Dan Payne, Brennan Mejia, Tom Cavanagh en Kat Ruston. Corrective Measures is gebaseerd op de gelijknamige graphic novel van Grant Chastain en heeft momenteel een 4,3 rating op IMDb. De film werd uitgebracht op 29 april 2022.

3 Een dag om te sterven (2022)

Laten we verder gaan met de overvalactiefilm A Day to Die waarin Bruce Willis Alston speelt. Naast Willis zijn er in de film ook Kevin Dillon, Gianni Capaldi, Brooke Butler, Leon en Frank Grillo te zien. A Day to Die volgt een reclasseringsambtenaar die schulden heeft bij een drugsbaron - en het heeft momenteel een 3,7-rating op IMDb. De film werd uitgebracht op 4 maart 2022.

2 Gasoline Alley (2022)

De actiethriller Gasoline Alley waarin Bruce Willis rechercheur Freeman speelt, is de volgende. Naast Willis zijn er in de film ook Luke Wilson, Devon Sawa, Kat Foster, Sufe Bradshaw en Johnny Dowers te zien. De film volgt een man die betrokken is bij de drievoudige moord op drie Hollywood-sterretjes en heeft momenteel een beoordeling van 3,6 op IMDb. Gasoline Alley werd uitgebracht op 25 februari 2022.

1 Amerikaanse belegering (2022)

Ten slotte wordt de lijst afgerond met de actiefilm American Siege. Daarin speelt Bruce Willis Ben Watts, en hij schittert naast Timothy V. Murphy, Rob Gough, Johann Urb, Anna Hindman en Johnny Messner. American Siege volgt een ex-NYPD-officier die sheriff werd van een klein plattelandsstadje - en het heeft momenteel een 3,3 rating op IMDb. De film werd uitgebracht op 7 januari 2022.

Aanbevolen: