Wat heeft Poulter gedaan sinds hij Gally speelde in Maze Runner?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Poulter gedaan sinds hij Gally speelde in Maze Runner?
Wat heeft Poulter gedaan sinds hij Gally speelde in Maze Runner?
Anonim

Will Poulter is een Britse 29-jarige veelgeprezen acteur die speelde in een groot aantal populaire films en tv-shows. Hij begon zijn acteercarrière in 2007, maar kreeg voor het eerst erkenning nadat hij verscheen als Eustace Scrubb in de film uit 2010, The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader. Een andere opmerkelijke verdienste van hem is toen hij speelde in de film uit 2013, We're the Millers, naast bekende namen als Jennifer Aniston, Jason Sudeikis, Emma Roberts en meer.

Hij is vooral bekend om zijn smaak in de sciencefictionwereld. Hij verscheen als het personage 'Gally' in de veelgeprezen filmtrilogiereeks: The Maze Runner, 2014, Maze Runner: Scorch Trials, 2015 en Maze Runner: Death Cure, 2018.

Wat heeft hij gedaan sinds The Maze Runner?

De derde film van de trilogie, Maze Runner: Death Cure, werd uitgesteld en uitgesteld na de ernstige blessure van Dylan O'Brien. In die tijd speelde Will Poulter in 2017 op feiten gebaseerd drama getiteld Detroit. Afgezien daarvan speelde hij in verschillende films, tv-shows en zelfs een videogame na zijn optredens in de serie The Maze Runner.

Black Mirror: Bandersnatch, 2018

Een paar maanden nadat de derde Maze Runner-film was uitgebracht, werd de interactieve film van Black Mirror met de titel 'Bandersnatch' uitgebracht, waarin Will Poulter de hoofdrol speelde als de raadselachtige bekwame game-ontwerper die een mede-spelmaker begeleidt.

Midsommar, 2019

In 2019 speelde hij in de psychologische thrillerfilm genaamd Midsommar. Het werd uitgebracht op 3 juli 2019 en hij zorgde voor een grillig komisch reliëf in een verder met tragedie gevulde film vol verdriet, waar gruwelijke inspanningen en gruwelijke cult-activiteiten plaatsvinden.

In Midsommar schittert hij naast Florence Pugh, Jack Reynor, William Jackson en meer.

The Dark Picture: Little Hope, 2020

Na zijn optreden in Midsommar liefhebberde hij in stemacteren voor een videogame die in 2020 ook in de stroom van verontrustende horror zit. De game heet The Dark Picture: Little Hope en is een interactieve, drama survival horrorspel. Hij uitte drie karakters; Anthony, Andrew en Abraham.

Dopesick, 2021

In 2021 speelde hij in de tv-miniserie en drama Dopesick, met 8 afleveringen. De serie bespreekt de strijd van opioïdenverslaving in de Verenigde Staten van Amerika, die draait om bepaalde mensen die het trof.

Waarom hebben ze Evans niet gevraagd?, 2022

Waarom hebben ze Evans niet gevraagd? Is een miniserie uit 2022. Het heeft drie afleveringen van elk een uur. Hij schittert als Bobby Jones, en hij schittert naast andere opmerkelijke namen zoals Lucy Boynton, Hugh Laurie, Daniel Ings, Jonathan Jules. De eerste aflevering ging in première op 12 april 2022.

Zijn entree in het Marvel Cinematic Universe

Om zijn lange lijst van credits en optredens in populaire tv-shows en films voort te zetten, zal Will Poulter zijn entree maken in de MCU in de aankomende film, Guardians of the Galaxy Vol. 3. De regie is in handen van James Gunn, die heeft verklaard dat het personage van Poulter zijn favoriet is. Deze aankondiging kwam tot stand in oktober 2021. Dat zet fans misschien aan het denken, wie speelt Poulter?

Het antwoord is niemand minder dan het 'perfecte' dat gecreëerd is door wetenschappers, Adam Warlock!

Nu herinneren fans zich misschien dat dit personage niet alleen in verschillende Marvel Comics werd genoemd, maar ook aan het einde van Guardians of the Galaxy Vol. 2, Elizabeth Debicki's personage, Ayesha, beweerde dat Adam Warlock haar kind is en dat hij gevreesd zal worden.

Terwijl ze een Birth Pod presenteert, zegt ze:

Gunn heeft ook verder opgemerkt dat dit personage later in de MCU een meer verbeterd en dynamisch belang zal hebben. In een interview met ComingSoon in juni 2022 besprak Will Poulter de fysieke uitdaging en de algehele belastende reis van voorbereiding op de aanbeden en langverwachte rol van Adam Warlock.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 gaat in première op 5 mei 2023. Ben je verheugd om Will Poulter de MCU te zien betreden en op het grote scherm te zien verschijnen naast Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Sean Gunn, Bradley Cooper, Pom Klementieff en meer?

Aanbevolen: