Wat heeft 'Harry Potter'-actrice Scarlett Byrne gedaan sinds ze Pansy Parkinson speelde?

Inhoudsopgave:

Wat heeft 'Harry Potter'-actrice Scarlett Byrne gedaan sinds ze Pansy Parkinson speelde?
Wat heeft 'Harry Potter'-actrice Scarlett Byrne gedaan sinds ze Pansy Parkinson speelde?
Anonim

Engelse actrice Scarlett Byrnes speelde de vervelende Zwadderich huisgenoot Pansy Parkinson in de laatste drie Harry Potter-films. Ze deed ook een draai aan The Vampire Diaries.

En ze is getrouwd met niemand minder dan multi-miljonair Cooper Hefner, zoon van Hugh Hefner van Playboy-faam. Ze is zelfs gefotografeerd voor het tijdschrift. Cooper gelooft NakedIsNormal.

Scarlett werd geboren in Hammersmith Londen in 1990. Haar grote acteerbreak kwam in 2009 toen ze werd gecast als Pansy Parkinson in Harry Potter en de Halfbloed Prins.

Cooper Hefner zag haar in de film en viel keihard voor haar. Maar ze had meer dan een beetje overtuiging nodig voordat ze ermee instemde om met hem uit te gaan.

En nu zijn ze getrouwd. In augustus 2020 verwelkomden ze een dochter die ze Betsy noemden, naar de geliefde grootmoeder van Hugh Hefner.

En nu? Scarlett acteert nog steeds, af en toe, maar concentreert zich vooral op haar nieuwe leven met Cooper. Het is overal een happy end.

Laten we eens kijken naar wat Scarlett heeft uitgespookt sinds ze de kwaadaardige en slechte Pansy Parkinson speelde.

Cooper Hefner werd verliefd op viooltje

Nou, niet echt. Maar toen hij Byrne haar zag spelen, was hij verkocht. In 2016 werd hij geïnterviewd door LA Weekly en zei: "Scout Willis was een van mijn beste vrienden die opgroeide. En in die tijd zat ze op Brown University met Emma Watson, dus ik dacht dat dat mijn ding was." Niet zo snel zegt Scarlett. Die arme oude Coop heeft haar vijf jaar lang 'het hof gemaakt' op Facebook voordat ze ermee instemde om met hem uit te gaan! Het resultaat was een ijsdate in Duitsland.

Het moet heel goed ijs zijn geweest, want de twee waren in 2015 verloofd. Cooper vroeg natuurlijk de toestemming van Scarlett's vader en rolde op met "een enorme gele diamant". Hebben ze het megahuwelijk ding gedaan? Echt niet. In 2019 gingen ze gewoon naar het plaatselijke gerechtsgebouw en stapten ze zonder poespas in het huwelijksbootje. Vieringen kwamen later.

Daarna was er een soort van gutsfeest waarbij de twee gek werden op sociale media. Cooper plaatste enkele foto's van hun bescheiden ceremonie en zei: "Proost voor een leven vol liefde, geluk, avontuur en een groot doel, mevrouw Hefner. Ik hou zielsveel van je …" Byrne van haar kant zei hoe "trots" ze was om te staan aan zijn zijde.

Toen kwam in augustus 2020 de kleine Betsy langs.

De twee lijken totaal, volkomen, door en door geliefd. Harry Potter opende de deuren naar Scarletts persoonlijke geluk. Cooper ook.

Scarlett's carrière na viooltje

Scarlett begon haar acteercarrière in 2005 en lummelde een paar jaar voordat ze de pruimrol van Pansy Parkinson in Harry Potter en de Halfbloed Prins kreeg. Ze verscheen ook in de laatste twee Harry Potter-films.

Nadat Harry Potter klaar was, werd ze gecast als Bretagne in Lake Placid: The Final Chapter. In 2014 had ze opnieuw geluk toen ze een vast castlid werd in de sci-fi hit Falling Skies. Het betekende een verhuizing naar Vancouver waar de show werd gefilmd, maar het was het absoluut waard.

Een andere mijlpaal van Scarlett kwam in 2015 toen ze goud trof toen ze werd gecast als de heks/vampier Nora Hildegard in The Vampire Diaries. In totaal verscheen ze in twaalf afleveringen. Helaas, haar karakter werd gedood.

Maar tegen die tijd had ze Cooper Hefner om haar te troosten.

En de relatie leverde haar nog een optreden op. Begin 2017 ontbloot Scarlett zich voor een smaakvolle zwart-wit fotoshoot voor Playboy. Ze plaatste de stijlvolle kiekjes op Instagram met NakedIsNormal.

Destijds zei ze: "Ik ben erg trots om deel uit te maken van het maart/april-nummer van Playboy. Ik schreef een kort essay samen met mijn picturale titel 'The Feminist Mystique'. Een grote bedankt aan Playboy, het creatieve team en Cooper Hefner voor deze unieke kans."

Zie je? Het is naakt maar feministisch.

Ze heeft een paar andere films en tv-shows gedaan en in 2018 rolde ze op voor de trio-dansweek van Dancing with the Stars, samen met haar collega Harry Potter-castmate Evanna Lynch en haar partner Keo Motsepe. Evanna speelde de gekke, maar lieve Luna Leeflang in de Harry Potter-films. Blijkbaar bleef Evanna op koers en werd ze derde, wat betekent dat ze misschien honderdduizenden dollars mee naar huis heeft genomen!

Ze dansten op het Little Mix-nummer "Black Magic". De jury zei dat Byrne en Lynch niet op één lijn zaten. Maar ze hadden plezier.

Scarlett lijkt uit te blinken in tovenaars-/heksen-/vampierrollen, want in 2019 werd ze gecast als Bronwyn, een lid van Morgan le Fey's coven in Marvel's Runaways. Ze doet het boze oog blijkbaar goed.

Gezinsleven

Cooper, Scarlett en Rose vormen een hechte familie-eenheid. Van Coopers oudere broer Marston zien ze niet veel. Het lijkt erop dat Marston een tijdje terug samenwoonde met een Playmate en binnenkwam voor huiselijk geweld.

En nu Cooper heeft aangekondigd dat hij kandidaat is voor de Senaat van Californië, is Scarlett druk bezig zijn campagne te organiseren.

Al met al heeft Scarlett Byrne vrijwel een perfect professioneel en persoonlijk leven opgebouwd sinds het einde van de Harry Potter-films.

Aanbevolen: