Deze sterren kwamen ter verdediging van Amber Heard

Inhoudsopgave:

Deze sterren kwamen ter verdediging van Amber Heard
Deze sterren kwamen ter verdediging van Amber Heard
Anonim

Ondanks bewijs dat aantoont dat ze Johnny Depp inderdaad heeft geslagen, inclusief haar bekentenis dat ze hem heeft geslagen tijdens het getuigen, en de overweldigende publieke steun voor Johnny Depp, zijn er enkele beroemdheden die Amber Heard nog steeds steunen en haar beweringen geloven dat Depp haar nog gewelddadiger misbruikt.

De rechtbank van de publieke opinie lijkt sterk in het voordeel van Depp te zijn, en of men het daarmee eens is of niet, verandert niets aan het feit dat de fans van Depp snel hebben gereageerd op degenen die Heard verdedigen of steunen. Sommige sterren hebben weinig terugslag gezien van het ondersteunen van Heard, terwijl anderen bijna onmiddellijk werden geannuleerd door sociale media.

8 Amy Schumer

Tijdens het proces zweeg de komiek meestal over de zaak, maar plaatste wel een Instagram- en Twitter-post ter ondersteuning van Amber Heard. Schumer, die geen onbekende is in controverse, kwam echter onmiddellijk terug en verwijderde haar post ter ondersteuning van Heard nadat het vonnis uitkwam. Opgemerkt moet worden dat Schumer Heard nooit bij naam noemde, maar net als Heard's Op-Ed in The Washinton Post (die Depp technisch nooit bij naam noemt) is het niet moeilijk te raden over wie ze het heeft. Schumer's exacte woorden waren: "Elke vrouw die ervoor kiest zich als een volledig mens te gedragen, moet worden gewaarschuwd dat de legers van de status-quo haar zullen behandelen als een soort vuile grap. Ze zal haar zusterschap nodig hebben." Schumer houdt vol dat ze "teleurgesteld" was door het vonnis.

7 Howard Stern

Stern kwam niet zozeer uit om Heard te steunen, maar wel om hen beiden aan te vallen, hoewel hij veel strenger was tegen Johnny Depp. Stern zei dat beiden zich gedroegen als 'kinderen', maar dat Johnny Depp zich gedroeg als een 'narcist' en 'handelde voor de camera's'. De reacties op sociale media waren snel en intens, maar Stern heeft zich niet verontschuldigd voor zijn opmerkingen, maar om eerlijk te zijn doet hij dat zelden.

6 David Krumholtz

Krumholtz speelde in The Playboy Club met Amber Heard en steunde zijn tegenspeler via Instagram. Krumholtz gaf toe dat Heard geen heilige is, maar blijft van mening dat Depp haar heeft misbruikt vanwege Depps drugs- en alcoholproblemen. Depp-fans en commentatoren op Instagram en Reddit waren minder dan tevreden.

5 Kathy Griffin

Griffin zag intense reacties op sociale media, niet alleen omdat hij Heard verdedigde, maar ook omdat hij uit de kast kwam tegen Johnny Depp en zei dat hij "een opgeblazen drankzak" was. Het maakt niet uit aan wiens kant je staat, iemand bespotten vanwege hun uiterlijk en hun verslavingen, iets dat Johnny bezat en waar hij heel openhartig over was in zijn getuigenis, is aantoonbaar smakeloos. Maar Kathy Griffin staat er niet om bekend dingen met goede smaak te doen, ze zag intense reacties op sociale media in 2017 toen ze poseerde voor een foto met het bebloede afgehakte hoofd van de toenmalige president Donald Trump. Zelfs de critici van Trump waren niet geamuseerd door grappen over de moord op een president.

4 Julia Fox

Fox steunde Amber Heard in een Instagram-bericht waarin hij zei dat Depp "duidelijk" de macht had in hun relatie omdat Depp ouder was dan Heard, fysiek sterker (alleen omdat hij een man is), en meer rijkdom en invloed had. Zelfs mensen die niet per se Depp-fans waren, wezen snel op alle problemen met deze houding. Om te beginnen bestendigt het het idee dat mannen niet kunnen worden misbruikt door vrouwelijke partners. Het negeert ook het feit dat hoewel Depp misschien ouder is dan Heard, dat niet betekent dat hij noodzakelijkerwijs sterker is. Griffins critici voerden aan dat een fitte 25-jarige vrouw in theorie de macht zou kunnen hebben om een 50-jarige met drugs- en alcoholproblemen te misbruiken.

3 Dolph Lungren

De terugslag naar Lungren was minimaal, maar velen op sociale media waren niet blij dat de tegenspeler van Aquaman zulke aardige dingen te zeggen had over Heard. Lungren noemde Heard, aardig, aangenaam en 'geweldig om mee te werken'. Een andere reden waarom Lugren een intense terugslag heeft vermeden, was omdat hij niet in de aanval ging tegen Depl, hij verdedigde alleen Heard en zei dat ze het niveau van haat dat ze krijgt niet verdient.

2 Ellen Barkin

Barkin was de enige voormalige minnaar van Johnny Depp's die de advocaten van Heard kregen om te getuigen dat Depp een misbruiker zou kunnen zijn. Naar verluidt gooide Depp een fles naar Barkin toen ze een intense ruzie hadden terwijl ze aan het daten waren. Barkin zei ook dat Johnny regelmatig erg jaloers was. Ze getuigde echter ook dat hoewel Depp de fles in haar richting gooide, het haar niet raakte, en ze zei dat Depp haar zelf nooit fysiek had geslagen.

1 Waarom geloven deze sterren Amber Heard?

Er is een overvloed aan redenen waarom iemand Amber Heard nog steeds zou kunnen geloven ondanks het oordeel van de jury. Om wat voor reden dan ook, sommigen geloven nog steeds dat de actrice het slachtoffer was van misbruik, maar ze lijken tegenwoordig een minderheid te zijn.

Velen geloven dat het proces de dood van Amber Heards acteercarrière betekent, maar misschien zullen haar supporters haar helpen de banen te krijgen die ze nodig heeft om de $ 8 miljoen terug te betalen die ze Johnny Depp nu verschuldigd is. Heard heeft dat werk wel nodig, naar verluidt heeft ze nu een nettowaarde van $ 8 miljoen negatief, waarvan $ 6 miljoen alleen al naar juridische kosten ging.

Aanbevolen: