50 Cent 50 pond afgevallen. Voor een film die niemand zag, dit is wat er is gebeurd

Inhoudsopgave:

50 Cent 50 pond afgevallen. Voor een film die niemand zag, dit is wat er is gebeurd
50 Cent 50 pond afgevallen. Voor een film die niemand zag, dit is wat er is gebeurd
Anonim

Sommige mensen hebben gewoon de gouden tip als het gaat om werken in de entertainmentindustrie. 50 Cent heeft bijvoorbeeld consequent een manier gevonden om succesvol te blijven sinds het uitbreken in de jaren 2000. Of het nu in muziek is, in acteren op het scherm of zelfs bij het produceren van grote projecten, de man weet hoe hij dingen aantrekkelijk kan maken voor een groot publiek.

Hoewel hij veel succes heeft gehad, heeft de rapper zijn fouten gehad. Jaren geleden viel hij bijvoorbeeld 50 pond af. voor een film die bijna niemand zag.

Laten we nog eens terugkijken op deze zeldzame blunder.

50 Cent was een enorme rapper

Tijdens de jaren 2000 was er een enorme toestroom van nieuwe rappers die doorbraken in de industrie met een fris geluid en de wens om veel van de grootste jongens uit de jaren '90 in de wei te laten grazen. Het was rond deze tijd dat 50 Cent wereldberoemd werd en in een mum van tijd was hij een van de grootste muzieksterren ter wereld.

De inwoner van New York kwam al vroeg op zijn reis in contact met Eminem en toen hij zijn debuutalbum uitbracht, veroverde hij de wereld stormenderhand. Dat debuutalbum vormde de basis voor wat een enorm succesvolle muziekcarrière voor de rapper zou worden.

Na het uitbreken met Get Rich or Die Tryin', zou 50 Cent The Massacre ontketenen, dat wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht. Na back-to-back hits was het duidelijk dat 50 Cent geen schot in de roos was en dat hij hier zou blijven.

Na verloop van tijd zouden de zaken afnemen, maar op dit moment staat zijn plaats in de geschiedenis buiten kijf. Zeg wat je wilt over zijn gebrek aan output sinds 2014, maar de man domineerde de jaren 2000 zoals weinig anderen.

Dankzij zijn succes in de muziek kon de rapper een aantal andere ondernemingen nastreven.

Hij heeft genoeg gedaan met acteren

Net als andere rappers voor hem maakte 50 Cent de overstap naar acteren tijdens het hoogtepunt van zijn acteercarrière. Hij werd nooit een megafilmster als Ice Cube, of een tv-ster als Ice-T, maar 50 Cent heeft door de jaren heen wel een weelde aan optredens gehad.

Get Rich or Die Tryin' was het filmdebuut van de rapper en het was gebaseerd op zijn leven toen hij opgroeide. Het was zeker geen groot succes, maar het liet wel zien dat de rapper acteerkwaliteiten had en dat hij zijn mannetje kon staan voor de camera.

Na verloop van tijd zou 50 Cent acteercredits blijven stapelen, voornamelijk op het grote scherm. Hij verscheen in projecten als Righteous Kill, Caught in the Crossfire, Escape Plan, Spy, Southpaw, Popstar en The Expendables 4.

Op tv verscheen 50 Cent regelmatig als zichzelf in shows, maar in 2014 werd hij gecast als de hoofdrol in de Starz-serie Power, wat een enorme hit was voor de rapper. De show duurde 6 seizoenen en bijna 65 afleveringen, waarmee hij 50 Cent zijn grootste en meest succesvolle acteerkrediet tot nu toe opleverde.

Voor een van deze minder bekende films haalde de rapper een afslankstunt uit die mensen verraste.

Hij verloor 50 pond. Voor 'Alle dingen vallen uit elkaar'

Voor de film All Things Fall Apart, viel de voormalig fanatieke rapper 50 pond af, net zoals anderen zoals Christian Bale hem voorgingen.

Volgens CBS News: "Hij deed het met een vloeibaar dieet en drie uur per dag wandelen op de loopband gedurende negen weken."

Dit type transformatie wordt nooit aanbevolen, omdat het waanzinnig ongezond is. Desondanks was de acteur in staat om het gewicht voor de film kwijt te raken en zag hij eruit voordat de camera's begonnen te rollen tijdens de productie.

Al het werk dat 50 Cent in het afvallen heeft gestoken, was echter voor niets.

De film, met in de hoofdrollen 50 Cent, Ray Liotta en Mario Van Peebles, was een direct-naar-video-release die vrijwel niemand zag. Het had een klein, genoeg budget, maar het gebrek aan release op het grote scherm deed de kansen van deze film om daadwerkelijk een succes te worden teniet.

Om nog erger te maken, het heeft niet genoeg professionele recensies om zelfs maar in te klokken op Rotten Tomatoes. De film heeft wel een publieksscore, hoewel het een magere 58% is, wat suggereert dat de meeste mensen helemaal niets om de film gaven.

Er wordt hard gewerkt om elke film tot leven te brengen, maar 50 Cent heeft waanzinnig veel voorbereidingen getroffen om in deze film te spelen. Helaas vertaalde dit zich niet in kritisch of commercieel succes, en deze reis naar gewichtsverlies is sindsdien gebruikt als een clou gericht op de rapper en zijn acteercarrière.

Aanbevolen: