Een groep vrienden heeft elkaar echt aangeklaagd om op tv-programma's voor de rechtbank te komen

Inhoudsopgave:

Een groep vrienden heeft elkaar echt aangeklaagd om op tv-programma's voor de rechtbank te komen
Een groep vrienden heeft elkaar echt aangeklaagd om op tv-programma's voor de rechtbank te komen
Anonim

Als je ooit ziek thuis bent gebleven van school, dan is de kans groot dat je je deel van de rechtbank-tv hebt gezien. Deze shows bestaan al eeuwen en hebben plaats gemaakt voor ongemakkelijke momenten, enkele opmerkelijke figuren en enorme uitbetalingen voor de grootste namen in het genre.

Onlangs opende een TikTok-gebruiker zijn ervaring op rechtbank-tv. Zoals je je kunt voorstellen, was deze video schokkend, maar niet om de redenen die je zou denken.

Deze groep vrienden heeft elkaar aangeklaagd om op tv te komen, en we hebben alle hilarische details van dit verhaal hieronder!

Tv-programma's voor rechtbanken zijn populair

Al tientallen jaren zijn tv-shows voor de rechtbank een hoofdbestanddeel van het kleine scherm. Om de een of andere reden kan het publiek gewoon geen genoeg krijgen van mensen die elkaar aanklagen, en dat doen voor een televisiepubliek zodat de wereld het kan zien.

Veel shows zijn gekomen en gegaan, en een paar van hen hebben zelfs de hoofdrolspelers in grote sterren veranderd. Vrijwel iedereen is bekend met wie Judge Judy is, en net zovelen weten alles over Judge Joe Brown. Hun shows maakten van hen een begrip, en ze waren van groot belang om dit vreemde genre van tv levend en wel te houden.

Omdat deze shows zo populair zijn, betalen ze goed.

Volgens een nieuwe Forbes-ranglijst neemt Judy Sheindlin, bij het publiek bekend als Judge Judy, de nummer 1 plek op de lijst van best betaalde talkshowhosts met $ 147 miljoen aan inkomsten vóór belastingen vorig jaar. verhoogde haar inkomsten door de rechten op de bibliotheek van Judge Judy (bestaande uit 5200 afleveringen) aan CBS te verkopen voor $ 100 miljoen. Die verkoop verdrievoudigde haar jaarlijkse inkomsten volgens Forbes. Normaal gesproken ha alt ze $ 47 miljoen op uit haar taken als Judge Judy-presentator en producer van Hot Bench', schrijft EW.

Hoe graag we alles willen geloven wat we op tv zien, een TikTok-gebruiker heeft onlangs enig licht geworpen op zijn tv-ervaringen in de rechtbank.

De jongens in kwestie

Ben Palmer, die een aanzienlijke aanhang heeft op TikTok, is degene die deze onthulling aan het licht heeft gebracht. Palmer verklaarde dat hij en zijn vrienden elkaar zouden aanklagen om op de rechtbank TV te komen, en dat ze dit meerdere keren voor elkaar hebben gekregen.

"De eerste keer dat we het deden, klaagde mijn ene vriend mijn andere vriend aan en ik was de getuige van mijn enige vriend - en we wonnen", zei hij in een video.

Zelden krijgen fans een voorproefje achter het gordijn van realityshows, maar dankzij Ben Palmer is er nu wat informatie over hoe dingen werken in tv-shows voor de rechtbank, namelijk Judge Alex, de show die Palmer en zijn vrienden verschenen op.

Na hun aanvankelijke succes zouden de jongens nog een paar andere optredens in de show maken. Ze werden niet alleen bekende gezichten, maar ze waren ook verantwoordelijk voor het krijgen van een aantal fantastische soundbites.

Tijdens een optreden op Judge Alex, bijvoorbeeld, zei de beroemde presentator op een gegeven moment: "Je weet hoe voortplanting werkt, toch? Je weet dat er een miljoen spermacellen naar dat ene ei gaan zwemmen om te zien kan men dat ei bevruchten?Ik ben verbaasd dat de jouwe heeft gewonnen."

Deze hilarische clips zijn allemaal online te vinden, maar in werkelijkheid willen mensen weten hoe de zaken in deze shows zijn verlopen.

Hoe het allemaal afliep

Hoe verliepen de zaken voor de jongens en hun tv-optredens voor de rechtbank?

Volgens Pop Crush: "De zaken waarbij hij betrokken was, waren "Albanese vs. Palmer" en "Boyd vs. Dent." "Boyd vs. Dent" bevatte een zaak over een komiek die naar verluidt niet werd betaald voor zijn diensten bij een comedyshow. De beklaagde beweerde dat de grappen van de komiek het publiek beledigden en dat zijn verschijning hem geld kostte."

De volgende keer, "De tweede zaak, "Albanese vs. Palmer", ging over hoe Palmer naar verluidt het "Battle of the Beards"-evenement van de eiser promootte voor $ 4.000 en niet kreeg waarvoor hij betaalde, " schreef de site.

Palmer onthulde dat de show de eiser daadwerkelijk beta alt waar ze zeker voor zijn, wat nog een reden was waarom Palmer blij was aan de winnende kant te staan de eerste keer dat hij en zijn vrienden elkaar aanklaagden.

Na de overwinning op rechter Alex, zei Palmer tegen de camera: "Man, ik ben gewoon blij dat we dit geld hebben gekregen. Ik had het geld zo hard nodig, ik ben blut. Ik heb zo'n drie bevroren hamburgers thuis. Ik kan het me niet veroorloven om tandpasta te kopen."

Er is altijd een vleugje fictie met reality-tv, maar het leren over Palmer en zijn vrienden maakt dit feit van fictie ronduit hilarisch.

Aanbevolen: