Wat is er gebeurd tussen Paris Hilton en Tom Cruise?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen Paris Hilton en Tom Cruise?
Wat is er gebeurd tussen Paris Hilton en Tom Cruise?
Anonim

Als het gaat om beroemd zijn, kan iemand zich om verschillende redenen maar beter op zijn gemak voelen om de krantenkoppen te halen. Of het nu gaat om een vete, een zware scheiding doormaakt of viraal gaat op sociale media, sterren moeten klaar zijn om voor alles de krantenkoppen te halen.

Op het eerste gezicht lijken Paris Hilton en Tom Cruise weinig met elkaar gemeen te hebben. Desondanks leek het duo extreem flirterig in een video die het internet stormenderhand veroverde. De dingen waren echter niet wat ze leken.

Laten we eens kijken naar beide sterren en naar de virale video die mensen versteld deed staan.

Paris Hilton is een populaire naam

De naam Hilton was vele jaren geleden vooral bekend voor hotels, maar een beruchte video was er grotendeels verantwoordelijk voor dat Paris Hilton in de schijnwerpers kwam en zichzelf tot een van de beroemdste figuren van de jaren 2000 maakte. De familienaam was genoeg voor de ster om rijkdom en toegang tot een elitebedrijf te hebben, maar haar roem veranderde alles in een oogwenk.

Sinds het in de jaren 2000 een begrip werd, heeft Paris Hilton nog steeds een grote aanhang en een enorme bankrekening. Ze vond het leuk om op de covers van tijdschriften te staan, in films te verschijnen, een succesvolle plaat uit te brengen en zelfs te schitteren in een populaire realityshow.

Hilton krijgt misschien niet hetzelfde soort media-aandacht waar ze ooit van genoot, maar ze is nog steeds belachelijk beroemd. Sociale media zijn zeker een game changer geweest en ze heeft daar een hondsdolle aanhang.

Interessant is dat Hilton onlangs haar sociale-mediaplatform heeft gebruikt om een video van haar en Tom Cruise te plaatsen, die razendsnel viraal ging! Op het eerste gezicht lijkt het duo weinig gemeen te hebben, maar net als Hilton is Tom Cruise al jaren in de publieke belangstelling en weet hij de fans op te winden.

Tom Cruise is een A-lister

Hoewel hij niet iemand is die enorm aanwezig is op sociale media, v alt niet te ontkennen dat Tom Cruise een bonafide ster is die al eeuwen in de schijnwerpers staat. De man veroverde Hollywood jaren geleden, en in plaats van op zijn lauweren te rusten, heeft hij ervoor gezorgd dat jongere artiesten zijn plaats niet bovenaan innemen.

Cruise's carrière gaat terug tot de jaren '80, toen hij kleinere rollen kreeg in opmerkelijke projecten. Uiteindelijk was zijn talent te groot om te negeren en kwamen er hoofdrollen op zijn pad. Dit was wat zijn carrière echt een kickstart gaf, en toen hij in de jaren tachtig een filmster werd, slaagde hij erin zijn reputatie in Hollywood in de afgelopen decennia te vergroten.

Oscar terzijde, Tom Cruise heeft vrijwel alles bereikt waar een filmster ooit op zou kunnen hopen. Het is ongelooflijk dat Cruise's nieuwste release, Top Gun: Maverick, net de grens van $ 1 miljard heeft overschreden en zijn meest winstgevende film aller tijden is geworden.

Zoals we al zeiden, is Cruise normaal gesproken niet iemand die veel tijd op sociale media doorbrengt. Dit speelde een rol bij fans die in paniek raakten toen ze een video tegenkwamen van Cruise en Paris Hilton die er erg gezellig uitzagen op sociale media.

Een video van Tom Cruise en Paris Hilton ging viraal

Een tijdje terug leverde Paris Hilton een flirterige video af met Tom Cruise, en mensen waren geschokt door wat ze aan het kijken waren.

"Denk je dat mensen echt gaan geloven dat we een stel zijn?" vraagt Hilton.

Cruise reageert door te zeggen: "Ik denk dat de meeste mensen alles zullen geloven."

Zoals je je kunt voorstellen, was het commentaargedeelte voor deze video hilarisch, aangezien weinigen zich voorstelden dat Hilton en Cruise zouden samenwerken aan een TikTok, en nog minder dachten dat ze met elkaar zouden flirten.

Helaas, deze video was gewoon een list.

Het blijkt dat de Tom Cruise die in de video te zien is, eigenlijk een Deepfake was die buitengewoon goed werd gedaan. De gebruiker, Miles Fisher, rockt al een tijdje Tom Cruise Deepfakes en hij heeft een enorme aanhang op TikTok verzameld dankzij zijn vermogen om te transformeren in de filmster.

Toen hij vertelde over zijn gebruik van de technologie, zei Fisher: "Omdat ik mezelf het onofficiële gezicht van deze diepe nepbeweging vind, is het belangrijk om te leren en ik ben hierdoor gefascineerd. Dit is de nieuwste technologie."

Dus de waarheid is dat Paris Hilton en Tom Cruise niet echt contact hebben opgenomen om deze video tot leven te brengen, maar het feit dat zovelen in de war waren, is een bewijs van de technologie, het uitstekende werk van Fisher, en de ongelooflijke verkoop door Hilton.

Onnodig te zeggen dat fans niet kunnen wachten om te zien met wie Fisher de volgende keer samenwerkt.

Aanbevolen: