Wat is er echt gebeurd tussen Tom Cruise en Sofia Vergara?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd tussen Tom Cruise en Sofia Vergara?
Wat is er echt gebeurd tussen Tom Cruise en Sofia Vergara?
Anonim

Als je Tom Cruise bent, dan weet je het een en ander om de mensen aan het praten te krijgen. De man is een machine om films te maken, en hij staat er ook om bekend een fascinerend persoonlijk leven te hebben, weg van de glitter en glamour van Hollywood.

Cruise's vriendschappen en zijn beroemdste relaties zijn uitgebreid omgezet, maar er zijn enkele eerdere romances geweest die in de loop van de tijd zijn vergeten.

Laten we eens terugkijken op Tom Cruise's romance met Sofia Vergara, waarvan de meeste mensen geen idee hadden dat er gebeurde!

Tom Cruise zet zijn carrière altijd op de voorgrond

In de wereld van acteren komen maar weinig artiesten in de buurt van hetzelfde niveau als Tom Cruise. De man is sinds de jaren tachtig een dynamo op het grote scherm en toen hij eenmaal echt op gang was, liet hij nooit meer los.

Cruise was niet meteen een ster en hij nam kleinere rollen op zich om zijn naam op te bouwen. Zijn tijd in The Outsiders, bijvoorbeeld, is een goed voorbeeld van hoe Cruise in een belangrijke functie naar een secundaire status wordt gedegradeerd.

Er zouden echter dingen veranderen, omdat hij zijn waarde kon bewijzen in grotere projecten. Tijdens die vormende jaren in de jaren tachtig brak Cruise uit met een reeks succesvolle films, en na het decennium in stijl te hebben afgesloten, stormde hij de jaren negentig in met de bedoeling zijn carrière naar een ander niveau te tillen.

De jaren '90 waren aardig voor Cruise, die een nog grotere krachtpatser werd aan de kassa. Dit succes strekte zich uit tot in de jaren 2000 en daarna, en zijn nieuwste film, Top Gun: Maverick, werd zojuist zijn meest winstgevende film ooit.

Cruise heeft grotendeels de krantenkoppen gehaald met wat hij op het grote scherm heeft gedaan, maar zijn liefdesleven heeft ook veel aandacht gekregen.

Tom Cruise heeft een behoorlijk datingprofiel

Als je een ster bent zo groot als Tom Cruise, zijn mensen gefascineerd door je datingleven. Hierdoor weten veel mensen het een en ander over de vrouwen met wie Tom Cruise door de jaren heen is geweest.

Cruise heeft beroemde dates gehad met vrouwen zoals Melissa Gilbert, Heather Locklear, Rebecca De Mornay en zelfs Cher!

In de jaren negentig kreeg zijn romance met Nicole Kidman veel publiciteit.

"Ze ontmoetten elkaar op de set van hun film Days of Thunder, waarin ze minnaars speelden, in 1990. Tegen het einde van het jaar waren ze man en vrouw. Tom en Nicole adopteerden twee kinderen te midden van hun 11- jaar huwelijk: Isabella in 1992 en Connor in 1994, "schreef Hollywood Life.

De acteur zou dan verder gaan en contact opnemen met Katie Holmes, Penélope Cruz en zijn nieuwste co-ster, Hayley Atwell.

Dat is een lange datinggeschiedenis, maar om eerlijk te zijn tegenover Cruise, is hij al sinds de jaren tachtig betrokken bij de entertainmentindustrie. Er zijn waarschijnlijk andere vrouwen met wie hij kort heeft gedatet waar het publiek nooit van wist.

Cruise heeft het grootste deel van zijn romances behandeld en onthouden, maar de waarheid is dat sommigen door de kieren zijn geglipt. Dit omvat zijn tijd met Sofia Vergara, iets wat de meeste mensen volledig zijn vergeten.

Tom Cruise en Sofia Vergara kort gedateerd dankzij Will Smith

"De "Top Gun"-acteur begon naar verluidt met het achtervolgen van Vergara nadat Will Smith, mede-acteur en komiek, hen had voorgesteld op een pre-Oscars-feestje. "Ze was verbluft door Toms megawatt-glimlach en geamuseerd door de sneeuwstorm van telefoontjes, bloemen en chocolaatjes die volgden op hun eerste ontmoeting, "schreef auteur Andrew Morton in zijn New York Post-artikel over het liefdesleven van de acteur", schreef Pop Sugar.

Dus, waarom herinnert niemand zich deze romance? Nou, Vergara was in die tijd niet bepaald een begrip, omdat deze relatie plaatsvond lang voordat ze een centraal punt was in Modern Family.

Biograaf Andrew Morton schreef over hun korte romance en merkte op dat Vergara er niet in was zich te bekeren tot de overtuigingen van Cruise.

"Het werd al snel duidelijk dat ze auditie deed voor de grootste rol van haar leven - mevrouw Tom Cruise. Er werd duidelijk gemaakt dat als ze de rol zou aannemen, ze haar katholieke geloof zou moeten afzweren en zich bekeren, " Morton schreef.

Zo ging het ineens uit de hand tussen het paar, dat sindsdien verder is gegaan. Cruise was jarenlang beroemd met Katie Holmes, terwijl Vergara later trouwde met collega-acteur Joe Manganiello.

Tom Cruise en Sofia Vergara zijn een perfect voorbeeld van een willekeurig beroemdheidspaar waarvan mensen nooit zouden denken dat ze bij elkaar zouden zijn. Ze hadden duidelijk iets aan de hand, maar overtuigingen stonden uiteindelijk in de weg om dingen te doorzien.

Aanbevolen: