Wat is er gebeurd tussen Shiloh Jolie-Pitt en Suri Cruise?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen Shiloh Jolie-Pitt en Suri Cruise?
Wat is er gebeurd tussen Shiloh Jolie-Pitt en Suri Cruise?
Anonim

Hollywood-nakomelingen Shiloh Jolie-Pitt en Suri Cruise werden vorig jaar allebei 15. Shiloh noemt Oscarwinnaars Angelina Jolie en Brad Pitt mama en papa, terwijl Suri de dochter is van acteurs Tom Cruise en Katie Holmes.

Suri Cruise mag naar verluidt haar vader Tom Cruise niet zien

Tom Cruise en Katie Holmes De scientoloog-bruiloft vond plaats in het Castello Orsini-Odescalchi in Bracciano, Italië in november 2006. Zeven maanden later werd hun dochter Suri geboren op 18 april 2006. In 2012 werden Tom Cruise en Katie Holmes kondigde aan dat ze na zes jaar huwelijk gingen scheiden. Er wordt algemeen aangenomen dat Cruise toen vervreemd raakte van zijn enige biologische kind Suri. De laatste keer dat ze samen werden gefotografeerd was in 2012, toen vader en dochter Disneyland bezochten.

Volgens meerdere bronnen ziet Suri Cruise haar vader niet vanwege zijn sterke geloof in de Scientology Kerk. Een praktijk in de religie die 'ontkoppeling' wordt genoemd, ontmoedigt leden om om te gaan met niet-gelovigen. In 2012 klaagde Cruise de tijdschriften Life & Style en In Touch aan omdat hij had gemeld dat hij zijn dochter in de steek had gelaten. Maar in de verklaring gaf hij toe dat Scientology een van de redenen was waarom zijn ex-vrouw, Katie Holmes, de echtscheiding had aangevraagd. Volgens een HuffPost-rapport explodeerde Cruise in woede toen hem werd gevraagd of Holmes hem gedeeltelijk verliet om Suri tegen Scientology te beschermen. De Scientology Kerk heeft heftig ontkend dat ze Tom bij zijn dochter vandaan heeft gehouden

Suri Cruise en Shiloh-Jolie Pitt 'hebben niets gemeen'

Volgens New Idea Magazine kwamen Shiloh Jolie-Pitt en Suri Cruise nooit in de buurt omdat ze "niets gemeen hebben. Een bron onthulde: "Een stel gemeenschappelijke vrienden van Angie en Katie suggereerden dat ze speelafspraakjes hadden toen hun dochters jonger waren. Maar beiden weigerden beleefd.' Suri is BFF's met haar moeder, voormalig Dawson's Creek-actrice Katie Holmes. De twee worden vaak samen gespot in New York City. 'Zij en Katie zijn meer zussen dan moeder en dochter,' een insider "Ze is eigenlijk opgegroeid zonder vader."

Shiloh groeide ondertussen op in Los Angeles, maar "ze is nog steeds erg een kind, en haar moeder is blij dat het zo blijft zolang als nodig is", aldus een bron. Shiloh is naar verluidt veel stiller dan de rest van haar broers en zussen en is een beetje een tomboy. Ondertussen wordt Suri een jong mode-icoon. Ze wordt regelmatig afgebeeld met haar vrienden in de Big Apple, terwijl ze haar eigen individuele stijl rockt.

Shiloh Jolie Pitt drukt zichzelf uit door middel van dans

Shiloh-Jolie Pitt ging onlangs viraal na het uitvoeren van een gelikte choreografie op Doja Cat's nieuwste nummer, "Vegas", van de soundtrack van Baz Luhrmann's Elvis. De video is gechoreografeerd door Hamilton Evans en toont verschillende trio's van jonge dansers, waaronder Shiloh Jolie-Pitt. In de video draagt Jolie-Pitt een geheel zwart ensemble inclusief zwarte joggingbroek en een zwart Beatles-band T-shirt.

Een "insider" vertelde US Weekly dat Angelina en Brad - die jaren na hun scheiding in een bittere juridische strijd verwikkeld zijn - "erg trots" zijn op het recente succes van hun dochter als danseres. "Ze zouden er geen probleem mee hebben als ze prof wil worden, maar ze dringen het haar op geen enkele manier op", zei de insider.

Eerder deze maand werd gemeld dat Brad Pitt ex-vrouw Angelina Jolie aanklaagt, omdat ze beweerde dat ze opzettelijk de reputatie van hun voorheen mede-eigendom wijnbedrijf Miraval wilde 'schaden'. Jolie verkocht naar verluidt haar aandelen van het bedrijf aan een "vreemdeling", meldde People. Volgens de outlet heeft de acteur The Curious Case Of Benjamin Button documenten ingediend bij het Superior Court van Los Angeles County. Jolie is onlangs naar buiten gekomen om de beschuldigingen van haar ex-man te ontkennen.

Afgelopen oktober verscheen Shiloh Jolie-Pitt samen met haar moeder en haar broers en zussen op de rode loper tijdens de Britse première van Marvel's Eternals. Shiloh, die in mei 16 werd, droeg de Dior-jurk van haar moeder, die voor het laatst te zien was tijdens de perstour van 2019 voor Maleficent: Mistress of Evil.

Aanbevolen: