Alles wat Shane Madej en Ryan Bergara deden na het verlaten van Buzzfeed

Inhoudsopgave:

Alles wat Shane Madej en Ryan Bergara deden na het verlaten van Buzzfeed
Alles wat Shane Madej en Ryan Bergara deden na het verlaten van Buzzfeed
Anonim

Internetsterren Shane Madej en Ryan Bergara zijn online beroemd geworden dankzij hun shows Unsolved: Supernatural and Unsolved: True Crime op Buzzfeed. Hun shows waren zo populair dat de website een YouTube-kanaal begon dat alleen was gewijd aan Unsolved en gelieerde shows. Het paar werd geliefd bij hun fans vanwege de scherts die ze met elkaar delen en omdat ze vriendelijk tegen elkaar waren. Ryan is een bijgelovige maar lieve kleine man die onvermurwbaar in geesten en geesten gelooft, terwijl Shane een lange scepticus met een slimme mond is. Fans houden van hun dynamiek terwijl ze onoplosbare zaken proberen op te lossen en op demonen en geesten jagen.

Van 2016 tot 2021 verdienden hun Buzzfeed-shows miljoenen views, maar nadat beiden de twee uit elkaar gingen met Buzzfeed om hun eigen onderneming voort te zetten. Dus, wat zijn tot nu toe de favoriete spokenjagers van het internet?

8 Ze begonnen een nieuw bedrijf

Shane en Ryan verlieten Buzzfeed om hun eigen bedrijf Watcher te beginnen. Ze maken content die lijkt op Buzzfeed, maar ze runnen nu alles zelf. Hierdoor zijn ze minder afhankelijk van een groot bedrijf en kunnen ze zich daardoor vrijer en zelfstandiger bewegen, zonder onnodig toezicht of censuur. Dit heeft het paar in staat gesteld om creatief te bloeien en een verscheidenheid aan nieuwe shows te maken.

7 'Te veel geesten'

Een van die nieuwe shows, beschikbaar om te bekijken op het YouTube-kanaal van Watcher, heet Too Many Spirits. De show stelt het paar in staat om rechtstreeks in contact te komen met hun trouwe fans en hun schtick met Ryan de gelovige en Shane de scepticus bij te houden. Fans sturen verhalen over bovennatuurlijke ervaringen naar de jongens, voornamelijk ontmoetingen met geesten, en het paar rangschikt ze op een schaal van 1-10 wat betreft hoe eng en geloofwaardig het verhaal is. Oh, en de twist is dat ze zo dronken worden als ze het doen op speciale cocktails die door een vriend zijn gemaakt.

6 Ze hebben een vriend van Buzzfeed meegebracht

Wie is hun barman in Too Many Spirits? Waarom het niemand minder is dan een andere Buzzfeed-ster Steven Lim, die fans zich misschien nog herinneren uit de Worth It-serie. Lim, altijd de fijnproever en thuiskok, speelt met cocktails voor Too Many Spirits, maar ging samen met zijn vrienden om hen te helpen andere shows voor Watcher te maken. Lim organiseert nu shows zoals Homemade en Grocery List. Het populairst is echter zijn show Dish Granted, waarin hij superchique versies probeert te maken van niet-zo-chique eten, zoals een diner van $ 300 met macaroni en kaas.

5 'Weird And Wonderful World'

Er zijn veel nieuwe en zeer populaire shows op Watcher, waarvan er vele op Ryan en Shane's schtick over het bovennatuurlijke spelen. Naast Too Many Spirits is er Are You Scared? In die show lazen de jongens de meest angstaanjagende horrorverhalen van het internet voor. Er is Spooky Small Talk en Ghost Files, wat de voortzetting is van hun spookjachtprojecten. Maar niet alles van Watcher gaat over Steven Lim koken of Ryan Begara's spookobsessie. De jongens doen ook reissegmenten. In Weird and Wonderful World belichten ze enkele van de meest obscure maar verbazingwekkende plekken die je kunt vinden in steden als New Orleans of Los Angeles. Ze gingen bijvoorbeeld naar een supermarkt in L. A. die alleen frisdrank verkoopt.

4 'Marionetgeschiedenis'

Steven Lim is de fijnproever, Ryan Bergara is de spokenjager, maar Shane Madej is de geschiedenisfanaat van de groep. Hij mocht zijn geschiedenisknobbels buigen als de gastheer van Buzzfeed's Ruining History en hij zette dat plezier voort met Puppet History for Watcher. Met de hulp van een blauwe marionet in muppet-stijl genaamd The Professor, zou Madej zijn "studenten" verrassen en testen over enkele van de vreemdste maar meest fascinerende stukjes geschiedenis.

3 Ze zijn nog steeds op spokenjacht

Zoals al vermeld, hebben de twee hun razend populaire spookjachtact voortgezet. Shows als Ghost Files zetten de jongens terug in het veld van de naar verluidt meest spookachtige plekken in het land, en er zijn zelfs een paar afleveringen van Weird and Wonderful World waar ze naar plaatsen als bovennatuurlijke musea en seances gaan. Ondanks jaren met zijn vriend Ryan, blijft Shane een vocale en sarcastische scepticus.

2 Ze werken nog steeds met hun Buzzfeed-vrienden

Hoewel ze niet meer in dienst zijn van Buzzfeed, werken ze nog steeds regelmatig met hun oude Buzzfeed-alums. Samen met Steven Lim, Buzzfeed boegbeelden als Kristen Chirico, Joyce Louis-Jean en Zach Kornfield, van wie de laatste Buzzfeed-fans zich misschien beter herinneren als een van The Try Guys

1 Ze zijn niet de enige sterren die Buzzfeed hebben achtergelaten

Over The Try Guys gesproken, het moet worden opgemerkt dat Shane en Ryan niet de enige grote namen zijn die afscheid hebben genomen van Buzzfeed. De Try Guys, bestaande uit Kornfield, Eugene Lee Yang, Ned Fulmer en Keith Habersberger, verlieten ook het bedrijf om hun eigen productiebedrijf te beginnen. In tegenstelling tot Shane en Ryan namen ze echter hun merknaam The Try Guys mee. Na jaren van succes bij één bedrijf, lijkt het erop dat enkele van de grootste sterren van Buzzfeed klaar zijn om hun eigen weg te gaan in de wereld van entertainment. We kunnen nog een tijdje meer van Ryan, Shane, Steven Lim en de rest verwachten, maar hun tijd bij Buzzfeed is ten einde.

Aanbevolen: