Pete Davidson ging volledig off-script tijdens zijn sketch met Adam Driver op SNL

Inhoudsopgave:

Pete Davidson ging volledig off-script tijdens zijn sketch met Adam Driver op SNL
Pete Davidson ging volledig off-script tijdens zijn sketch met Adam Driver op SNL
Anonim

2022 was een bewogen jaar voor Pete Davidson. Nadat ze eind vorig jaar voor het eerst losjes in verband werd gebracht met Kim Kardashian, begon de komiek kort daarna officieel met haar te daten. Hun relatie werd in de eerste maanden van dit jaar het onderwerp van intens openbaar onderzoek - en ergernis van Kim's ex, Kanye West -.

Terwijl hij liefde vond in zijn persoonlijke leven, bracht Davidson ook een belangrijke verandering in zijn carrière door, toen hij besloot zijn acteerbaan op te zeggen op Saturday Night Live, waar hij al meer dan zeven jaar een vaste klant.

Het vertrek van de komiek is slechts een van een aantal vertrekpunten uit de sketchcomedy-serie op NBC, met Aidy Bryant, Kyle Mooney en favoriet Kate McKinnon die ook allemaal de tijd nemen voor hun ambtstermijn in de show.

Davidson was te zien in in totaal 160 afleveringen en nog veel meer schetsen in zijn tijd op SNL.

Enkele van zijn meest memorabele personages zijn Chad, een impressie van de voormalige gouverneur van New York, Andrew Cuomo, en Aladdin, de rol die hij daadwerkelijk uitbeeldde toen hij en Kim in oktober een beroemde kus op het scherm deelden.

Welke beroemde schets hebben Pete Davidson en Adam Driver gedeeld op 'Saturday Night Live'?

Adam Driver verscheen op Saturday Night Live in september 2018, als een personage genaamd Abraham H. Parnassus. De sketch was getiteld Career Day en bevatte ook de vaste Pete Davidson als Mordecai, de zoon van Mr. Parnassus.

Het karakter van de chauffeur presenteerde zich aan Mordechai en zijn klasgenoten als een oliebaron, die zijn kernactiviteit beschreef als 'je vijanden verpletteren, hun botten tot vuil vermalen en ze laten betreuren dat ze ooit zijn geboren!'

Het grootste deel van de vijf minuten durende sketch werd gedomineerd door de dialoog van Driver, en de rest van de cast droeg alleen bij met kleine stukjes ertussen. De ster van Star Wars en Marriage Story was echter zo goed dat zijn collega's in de sketch nauwelijks de hele tijd hun gezicht in de plooi konden houden.

Het is niet ongewoon dat acteurs karakter breken op SNL, maar vooral Davidson leek enorm geamuseerd te zijn door Driver's optreden, en hij kon niet stoppen met lachen - zelfs op de momenten dat hij geacht werd bij te dragen aan de dialoog.

Ook in die sketch met Driver en Davidson stond Aidy Bryant (Danger & Eggs, Shrill) als een overdreven enthousiaste leraar.

Wat vonden fans van de karakterbrekende 'SNL'-schets met Adam Driver?

Nadat de schets van de Carrièredag op 29 september 2018 op NBC was uitgezonden, werd deze de volgende dag ook geüpload op YouTube. In de drie en een half jaar daarna is de clip bijna 20 miljoen keer bekeken en minstens 386 000 vind-ik-leuks.

Nog maar drie maanden geleden, blijven fans hun mening geven over hoe geweldig de sketch was, waarbij de meeste lof vooral naar Adam Driver ging voor zijn ribbenkrakende optreden.

'Adam Driver had een Emmy moeten krijgen voor dit optreden', betoogde een fan in de commentaarsectie, terwijl een andere het sentiment steunde door te zeggen: 'Het schrijven is goed, maar het zou plat zijn gevallen zonder een buitengewone prestatie. Het feliciteren van de acteur doet niets af aan de schrijvers.'

Fans merkten ook speciaal op hoe Pete Davidson zichzelf niet kon beheersen, en ging volledig van het script af met zijn constante gelach tijdens de schets.

‘Respect voor Pete omdat hij niet eens deed alsof hij niet brak,’ merkte een andere fan op. 'Hij wist vanaf het begin dat hij klaar was, dus leunde hij gewoon achterover, zei zijn regels en liet Adam het dragen.'

Waarom besloot Pete Davidson om ‘SNL’ te verlaten?

Ondanks zijn beperkte verbale betrokkenheid, hielpen sketches zoals Career Day om Pete Davidson te katapulteren om een van de favoriete acteurs van Saturday Night Live te worden. Omdat hij minder dan tien jaar in de show was, was het daarom voor sommigen een beetje een verrassing dat hij de beslissing nam om weg te lopen.

Vooruitlopend op zijn laatste optreden in de show in mei, ging Davidson naar zijn Instagram-pagina om enkele van zijn gedachten te delen over zijn aanstaande vertrek.

‘Ik heb zoveel mogen delen met dit publiek en letterlijk voor je ogen opgroeien’, schreef de komiek. 'SNL is mijn thuis … Ik kan niet wachten om volgend jaar terug te zijn in een muzikaal nummer van Mulaney.'

Hoewel er theorieën zijn geweest dat Davidsons relatie met Kim Kardashian de belangrijkste reden is voor zijn vertrek bij SNL, lijkt hij vooral enthousiast te zijn over het bevorderen van zijn carrière als filmster.

Een aantal van zijn aankomende projecten zijn een horrorthriller getiteld The Home en de rom-com Meet Cute, ook met Kaley Cuoco in de hoofdrol.

Aanbevolen: