Een Amber trekken? Brad Pitt beschuldigt Angelina Jolie van pogingen om zijn reputatie te ruïneren

Inhoudsopgave:

Een Amber trekken? Brad Pitt beschuldigt Angelina Jolie van pogingen om zijn reputatie te ruïneren
Een Amber trekken? Brad Pitt beschuldigt Angelina Jolie van pogingen om zijn reputatie te ruïneren
Anonim

Het is niet lang geleden dat Brad Pitt Angelina Jolie beschuldigde van het saboteren van zijn relatie met hun zes kinderen. Nu heeft de acteur het gevoel dat zijn ex-vrouw ook probeert zijn reputatie in de wijnindustrie te schaden nadat ze haar belang in het bedrijf heeft verkocht.

Het voormalige echtpaar kocht oorspronkelijk in 2008 een meerderheidsbelang in Château Miraval, een wijngaard in Zuid-Frankrijk. Later hielden ze hun huwelijk in 2015 in de wijnmakerij. Na hun splitsing toonde Angelina echter interesse in het overdragen van haar aandeel.

Brad probeerde haar ervan te weerhouden de inzet te verkopen, maar dat lukte niet. Ze verkocht het uiteindelijk aan de Russische zakenman Yuri Shefler.

Waarom Brad Angelina aanklaagt vanwege wijn

In februari werd echter gemeld dat Brad een rechtszaak had aangespannen tegen Angelina Jolie over de verkoop. Hij beweerde dat de transactie illegaal was gedaan - de exen hadden blijkbaar een overeenkomst waarin ze de inzetten niet konden verkopen zonder de goedkeuring van de ander.

"Jolie volbracht de vermeende verkoop zonder medeweten van Pitt, Pitt het toestemmingsrecht ontzeggend dat ze hem verschuldigd was en het recht van eerste weigering dat haar zakelijke entiteit het zijne verschuldigd was", aldus gerechtelijke documenten.

Nu tonen nieuwe gerechtelijke documenten aan dat Brad niet alleen de transactie ervan beschuldigt illegaal te zijn - hij gelooft dat Angelina het deed om zijn reputatie te schaden.

De documenten beweren dat Angelina zijn reputatie "poogde schade toe te brengen" door de Russische miljardair te kiezen om de inzetten aan te verkopen. Brad's juridische team gaat zelfs zo ver om te beweren dat het hebben van enige associatie met Yuri zijn reputatie rechtstreeks schaadt.

Door de inzet te verkopen aan iemand die bekend staat om "meedogenloze zakelijke tactieken en dubieuze beroepsverenigingen", legt het document uit, "brengt het de reputatie van het zo zorgvuldig opgebouwde merk Pitt in gevaar."

De documenten voegen toe: "Jolie heeft geprobeerd Pitt te dwingen een partnerschap aan te gaan met een vreemdeling, en erger nog, een vreemdeling met giftige associaties en bedoelingen."

Dit is niet het enige juridische meningsverschil waarmee Brad en Angelina verwikkeld zijn. De exen maken momenteel ruzie over de voogdij over hun 5 kinderen die nog steeds minderjarig zijn. In april beweerden bronnen dat Brad gelooft dat Angelina de voogdijprocedure wil uitstellen, aangezien hun oudere kinderen binnenkort meerderjarig zullen zijn en "niets te maken willen hebben" met hun vader.

De juridische geschillen tussen Brad en Angelina blijven aan de gang.

Aanbevolen: