Kylie Jenner zegt dat homeschooling als tiener "verdrietig" was

Inhoudsopgave:

Kylie Jenner zegt dat homeschooling als tiener "verdrietig" was
Kylie Jenner zegt dat homeschooling als tiener "verdrietig" was
Anonim

Na meer dan tien jaar op onze schermen te zijn uitgezonden, is Keeping Up With the Kardashians een van de populairste reality-tv-shows aller tijden geworden, vooral onder het jongere publiek. In de afgelopen vijftien jaar hebben fans het gezin van zes door een achtbaan van hoogte- en dieptepunten zien gaan, met zowel succesvolle als mislukte relaties, carrièremogelijkheden en familievetes.

De jongste van het gezin, Kylie Jenner, heeft enorm succes gezien dankzij haar tijd in de schijnwerpers, naast haar vijf oudere broers en zussen die allemaal hun eigen persoon hebben ontwikkeld paden, en het lijkt erop dat hun kinderen de volgende zijn. Kylie is al moeder van twee kinderen, terwijl Kim er vier heeft en Kourtney er drie. Khloe heeft ook een prachtig meisje.

Dankzij haar tijd in de schijnwerpers is Kylie erin geslaagd een van de best betaalde beroemdheden op Instagram te worden, hoewel er hevige concurrentie is om de eerste plaats, en het lijkt erop dat deze voortdurend verandert.

Waarom wilde Kris Kendall en Kylie naar huis sturen?

De meeste fans van Keeping Up With The Kardashians zullen waarschijnlijk weten dat de twee jongste dochters van het gezin, Kendall en Kylie, allebei thuisonderwijs kregen in hun jongere jaren. Veel fans willen echter weten waarom dit is, en of de kinderen ooit naar een normale school zijn geweest.

Volgens People wilde Kris haar dochters om verschillende redenen inschrijven voor thuisonderwijs. Volgens de moeder van zes heeft thuisonderwijs het leven van haar dochter 'getransformeerd'. Ze verklaarde het volgende:

"Ze presteerden slecht op school omdat ze constant lessen misten zoals de reguliere 8 a.m tot 16.00 uur schooldag botste met hun ontluikende carrières. Kendall en Kylie konden niet alleen de cursussen kiezen die ze wilden, maar ook een schema maken dat bij hun drukke levensstijl paste."

In haar verklaring was het duidelijk dat ze het gevoel had dat thuisonderwijs hielp om hun overgang naar een succesvolle loopbaan te vergemakkelijken en om de middelbare school af te ronden.

Het bezoeken van een 'normale' school kan ertoe hebben geleid dat de meisjes het filmen zouden missen en daardoor ook een betaling mislopen die kan voortvloeien uit het filmen van een aflevering, die naar schatting tussen de vijf en zes cijfers ligt.

Naar welke school ging Kylie Jenner?

Het is moeilijk voor te stellen hoe opgroeien in de schijnwerpers je schoolleven kan beïnvloeden, en het lijkt erop dat beroemd zijn zeker een impact had op Kylie's schooljaren. Kylie verscheen voor het eerst op Keeping Up With The Kardashians toen ze nog maar tien jaar oud was, wat betekent dat ze nog op de basisschool zou hebben gezeten. Maar op welke basisschool zat Kylie?

Kylie ging naar een particuliere basisschool in Californië, Sierra Canyon School genaamd, waar ze cheerleading volgde en van acteren leek te genieten. De jonge ster zou echter niet lang op school blijven. Tussen 2012 en 2015 volgde Kylie homeschooling, wat betekent dat ze thuis afstudeerde en haar middelbare schooldiploma online behaalde aan de Laurel Springs School in Californië.

Na voltooiing ging ze niet naar de universiteit. Dit is zeer waarschijnlijk te wijten aan het feit dat ze al grotendeels succesvol was dankzij het verschijnen op Keeping Up With The Kardashians. Geen enkele officiële bron heeft echter bevestigd waarom.

Evenzo kreeg Kylie's zus Kendall tegelijkertijd thuisonderwijs. De twee zussen zijn naar verluidt overgestapt op thuisschool omdat ze niet genoeg tijd hadden om naar de normale school te gaan vanwege filmverplichtingen.

Sinds haar opleiding is Kylie bevallen van twee baby's, Stormi en Wolf, maar ze moet de naam van Wolf nog veranderen. De vader is haar huidige vriend, Travis Scott.

Kylie Jenner zei dat homeschooling als tiener "verdrietig" was

Dus, hoe vindt Kylie Jenner het echt om thuisonderwijs te krijgen? In een clip van Life Of Kylie die dateert uit 2017, onthulde Kylie dat ze sociale activiteiten zoals het schoolbal heeft gemist, en dat 'het haar gewoon heel verdrietig maakte' dat ze er niet bij kon zijn. In de clip is het duidelijk dat de ster emotioneel wordt als ze over haar thuisschoolleven praat.

Ze onthulde ook dat ze daarom al haar middelbare schoolvrienden op sociale media moest ontvolgen, waarschijnlijk omdat ze er emotioneel door werd. In dezelfde aflevering van Life Of Kylie mocht ze echter ook naar het bal met een fan van haar, waardoor ze haar droom tot op zekere hoogte kon verwezenlijken.

Kylie's moeder, Kris Jenner, leek echter een andere kijk te hebben op hoe thuisonderwijs het leven van haar dochter beïnvloedde. Volgens Transforming The Nation had Kris Jenner het gevoel dat de reguliere school botste met hun filmschema, en dat 'ze niet volledig creatief konden zijn in een typische schoolomgeving, waardoor ze ongeïnteresseerd waren'.

Aanbevolen: