Kris Jenner's 'Mini-Me'-kleinkind wordt een enorme TikTok-ster ondanks de afkeuring van de familie

Inhoudsopgave:

Kris Jenner's 'Mini-Me'-kleinkind wordt een enorme TikTok-ster ondanks de afkeuring van de familie
Kris Jenner's 'Mini-Me'-kleinkind wordt een enorme TikTok-ster ondanks de afkeuring van de familie
Anonim

In de schijnwerpers staan is zowel een geschenk als een vloek voor de kleinkinderen van Kardashian-Jenner. Sinds de Kardashians in 2007 in hun reality-tv-show schitterden, werd hun schijnbaar normale leven een publiek spektakel. Bijna een decennium na de uitzending en de uitbreiding van hun gecompliceerde familie, maakt een andere generatie Kardashian-Jenners naam op sociale media, waaronder North West.

Hoe is North West TikTok beroemd geworden? Wat zegt haar grootmoeder Kris Jenner over haar groeiende populariteit? Is Kim Kardashian. en Kanye West tegen haar al op zo'n jonge leeftijd op sociale media? Blijf lezen om erachter te komen …

Noordwest is de mini-me van Kris Jenner

Kris Jenner denkt dat zij en North West, haar op een na oudste vrouwelijke kleinkind, een speciale band hebben. Deze connectie heeft betrekking op de sterke persoonlijkheden van haar en haar kleindochter, die volgens Kris North mogelijk heeft geërfd van haar moeder, Kim Kardashian. In eerdere interviews heeft Kris openlijk gezegd hoe trots ze is op Kim ondanks de vele controverses waarin ze heeft gezeten, en ze hoopt dat North West ook een sterke vrouw wordt zoals haar moeder.

Een insider vertelt Life & Style Mag: "Noord [West] lijkt zoveel op haar moeder Kim [Kardashian], en Kim was altijd een mini-me-versie van Kris [Jenner]." Omdat North in de oudere categorie van de Kardashian-Jenner-kleinkinderen zit, is ze nu meer blootgesteld en zich bewust van de roem en het fortuin dat haar ouders Kim en Kanye West hebben. Na de ongerechtvaardigde roem van haar ouders, voelt ze zich ook meer op haar gemak met de aandacht, zoals haar grootmoeder Kris verwachtte.

Afgezien van hun sterke persoonlijkheden, denken veel Kardashian-fans ook dat Kim Kardashian het meest op Kris Jenner lijkt, net zoals North West fysiek een kopie van haar moeder is. Met de combinatie van de prachtige eigenschappen van haar Kardashian-genen en de vaardigheid van haar vader om op te treden, zijn fans niet geschokt dat North al op jonge leeftijd zonder veel moeite aandacht krijgt op sociale media.

Noordwest is niet het favoriete kleinkind van Kris Jenner

Kris Jenner's interview op de Ellen-show onthulde dat haar favoriete kleinkind Dream, Rob Kardashian en de dochter van Blac Chyna is. Ondanks de rechtszaak die Blac Chyna heeft aangespannen tegen Rob Kardashian en de problematische opmerkingen van haar moeder Shalana Hunter aan de Kardashians, lijkt de vete tussen de ouders van Dream Kris Jenner's voorliefde voor Dream niet te storen.

Ondanks de overeenkomsten die Kris Jenner en North West hebben, stijgt het luxueuze leven van Dream Kardashian stilletjes maar effectief naar de top, aangezien Dream al een baby Bentley bezit dankzij haar $ 5.000 Amazon-advertentie en $ 200.000 waard van babyfoto's. In tegenstelling tot North, wiens media-interacties relatief beperkter zijn dan Dream, lijkt het kind van Rob en Chyna het meeste te halen uit de hype rond haar achternaam, tot grote genoegen van Kris.

Hoewel fans Dream en North meestal vergelijken over wie de favoriet van grootmoeder Kris Jenner is, hebben beide een uitstekende neefrelatie. Ze spelen vaak met hun andere neven en nichten waar er een grote familiebijeenkomst is. Maar aangezien Rob Kardashian zich al heeft teruggetrokken uit elke mediashow van haar zussen, waaronder Keeping Up With The Kardashians, zien fans Dream Kardashian zelden op tv.

Wat is er met Noordwest op TikTok gebeurd?

Kanye West is boos dat North West op TikTok zit zonder zijn toestemming voor haar activiteiten op sociale media. Het delen van een TikTok-account met haar moeder, Kim, North West, wordt een liefje voor sociale media en een komisch talent vanwege de video's die ze plaatst. Voornamelijk het plaatsen van video-inhoud die een negenjarige zoals zij grappig zou vinden, de meeste fans lijken ervan te genieten, behalve Kanye.

De Kardashian-fans lijken het meest te houden van de lipsynchronisatievideo's van North met populaire trends met Kim, die eruitziet alsof ze ook geniet van het maken van leuke video's met haar dochter. In sommige video's laat ze zelfs een paar van haar neven en nichten zien, zoals Penelope Scotland Disick en True Thompson, terwijl ze samen buitenactiviteiten doen.

Hoewel North West de belangrijkste maker van inhoud is in de meeste video's, staat in hun TikTok-beschrijving dat een volwassene hun account beheert. Kim Kardashian is zich er terdege van bewust hoe gevaarlijk sociale media zijn voor kinderen. Samen met haar team dat haar sociale media beheert, zorgt Kim Kardashian ervoor dat niemand commentaar kan geven op haar en North's account door het commentaargedeelte in elk bericht uit te schakelen.

Waarom Kanye West boos is over het TikTok-account van North

Kim en North zijn hechter geworden, vooral nu Kim's scheiding van Kanye West ervoor heeft gezorgd dat de twee in verschillende huizen gaan wonen. Nu North en haar broers en zussen bij Kim Kardashian wonen en Kanye alleen met toestemming van Kim zien, heeft Kanye minder toezicht op de acties van hun kinderen.

Kanye zette op Instagram zijn afkeuring over TikTok van Kim en North zodat zijn 16,1 miljoen volgers het konden zien. In wat al een verwijderde post was, zei de rapper: "Aangezien dit mijn eerste scheiding is, moet ik weten wat ik moet doen als mijn dochter [North West] tegen mijn wil op TikTok wordt gezet?"

Fans nemen aan dat de video van North waarin ze haar lippen synchroniseert met het nummer Emo Girl terwijl ze zwarte lippenstift, donkere make-up en een zwarte outfit droeg, Kanye het meest van streek maakte. Omdat Kanye bekend staat als een conservatieve christen, speculeren fans dat de relatief 'meer bevrijde' inhoud en 'emo'-outfit van North niet goed passen bij Kanye.

Aanbevolen: