Heather Rae Young heeft geen probleem om haar bizarre fortuin uit te geven

Inhoudsopgave:

Heather Rae Young heeft geen probleem om haar bizarre fortuin uit te geven
Heather Rae Young heeft geen probleem om haar bizarre fortuin uit te geven
Anonim

Heather Ray Young is een van de meest bekende sterren van Selling Sunset van Netflix, en toen ze eenmaal begon te daten met Flip of Flop-ster Tarek El Moussa, werd ze zelfs beroemder. Op het moment van schrijven is Young 34 jaar oud en te oordelen naar haar sociale-mediaprofielen lijkt ze haar beste leven te leiden.

Vandaag bekijken we hoeveel Heather Ray Young momenteel waard is - en waar ze haar (en haar man) fortuin aan uitgeeft. Blijf scrollen om erachter te komen!

Hoe rijk is Heather Rae Young vandaag?

Heather Rae Young is geboren en getogen in Californië en begon haar modellencarrière op 18-jarige leeftijd. In februari 2010 was Heather Rae Young de Playboy Playmate van de Maand. Naast modellenwerk probeerde Young ook een acteercarrière te beginnen en verscheen ze in projecten als The Malibu Tapes, Love in the Time of Monsters, 'Til Death' en Comedy Bang! Knal!.

Heather Rae Young kreeg haar vastgoedvergunning op 17-jarige leeftijd en ze begon al snel onroerend goed te verkopen ter waarde van miljoenen dollars. In 2014 trad Young toe tot de Oppenheim Group. In 2019 ging de reality-tv-show Selling Sunset in première op Netflix, en daarmee verwierf Heather Rae Young internationale bekendheid. Fans over de hele wereld zijn verheugd dat de Netflix-hit is vernieuwd voor seizoen zes en zeven - omdat ze geen genoeg kunnen krijgen van al het drama bij de Oppenheim Group.

In 2019 ontmoette Heather Rae Young vastgoedbelegger en televisiepersoonlijkheid Tarek El Moussa. Kort nadat ze begonnen te daten, gingen de twee samenwonen. Heather Rae Young en Tarek El Moussa trouwden op 23 oktober 2021 op Miramar Beach in Montecito. Hun bruiloft was te zien in de Discovery+ special Tarek and Heather: The Big I Do.

Volgens Celebirity Net Wort h wordt Heather Rae Young momenteel geschat op een nettowaarde van $ 3 miljoen. Aan de andere kant wordt geschat dat haar echtgenoot Tarek El Moussa een nettowaarde van $ 15 miljoen heeft.

Heather Rae Young houdt van een luxueus leven

Iedereen die Heather Rae Young bijhoudt, weet dat de reality-tv-ster dol is op een dure levensstijl. Samen met haar man heeft Young nogal wat eigendommen. In september 2020 kochten de twee hun eerste huis samen in Newport Beach, Californië. Een jaar later vertelde Young op Instagram dat het stel een tweede huis had gekocht - een knus huisje in Californië. De reality-tv-ster onthulde ook dat de twee het perceel naast de hut kochten, waarop ze van plan zijn nog een berghuis te bouwen. "In maart zijn we officieel begonnen met het doornemen van plannen en ontwerpen, maar we zijn zo enthousiast om jullie het proces te laten zien", schreef ze in 2021 op het socialemediaplatform."Dit wordt ons eerste huis dat we helemaal opnieuw ontwerpen en bouwen."

Na slechts twee maanden daten, kocht Tarek El Moussa Heather Rae Young een Ferrari. In een interview met People zei El Moussa: "We delen allebei een liefde voor sportwagens en op onze eerste date vroeg ik haar wat haar droomauto zou zijn. Ze vertelde me dat ze altijd al had gedroomd van een witte Ferrari-cabriolet. verras mijn beste vriendin met de auto van haar dromen. Ik hou van auto's, dus ik kan er ook van genieten."

Afgezien van luxe eigendommen en auto's, weet iedereen die Heather Rae Young bijhoudt dat de reality-tv-ster dol is op alles wat met schoonheid en mode te maken heeft. Net als de rest van de cast van Selling Sunset staat Young ook bekend om haar dure designeroutfits. Gucci, Versace, Alexander McQueen - noem maar op, Heather Rae Young heeft het waarschijnlijk in haar kast. Afgezien van prachtige kleding, heeft de voormalige Playboy Playmate ook haar glamourteam dat zeker niet gratis komt.

Iemand zijn in de wereld van de rijken en beroemdheden betekent natuurlijk ook vliegen op privéjets en ontspannen op prachtige jachten. In juni 2022 zijn Heather Rae Young en Tarek El Moussa gespot op een luxe jacht tijdens hun vakantie in Mykonos. Natuurlijk, terwijl ze in Griekenland waren, verbleven de twee in een prachtige villa aan het strand, wat zeker geen koopje is.

Heather Rae Young en Tarek El Moussa gaven ook geld uit aan hun bruiloft die werd gedocumenteerd op Tarek en Heather: The Big I Do, evenals een aflevering van Selling Sunset. De twee gingen zelfs over het budget voor hun grote dag, maar afgaande op de glimlach op hun gezichten hadden ze er uiteindelijk geen spijt van.

Aanbevolen: