Wat Kendra Wilkinson's ex Hank Baskett nu echt doet

Inhoudsopgave:

Wat Kendra Wilkinson's ex Hank Baskett nu echt doet
Wat Kendra Wilkinson's ex Hank Baskett nu echt doet
Anonim

Model Kendra Wilkinson werd beroemd als een van de vriendinnen van Hugh Hefner dankzij de reality-tv-show The Girls Next Door waarin ze samen met Hefners andere vriendinnen Holly Madison en Bridget Marquardt speelde. Wilkinson verliet de show in 2009 toen ze besloot een nieuw leven te beginnen met American football-speler Hank Baskett.

Zoals fans echter zeker weten, gingen Wilkinson en Baskett bijna tien jaar later uit elkaar, en vandaag bekijken we wat de voormalige atleet precies van plan is. Van wat hij heeft gedaan sinds hij stopte met American football, tot wat zijn relatie met zijn kinderen en Kendra Wilkinson vandaag is - blijf scrollen om erachter te komen!

Waar is Hank Baskett nu?

Na de scheiding van Kendra Wilkinson besloot Hank Baskett een meer privéleven te leiden, wat zeker een verandering was ten opzichte van wat zijn fans gewend waren. De American football-speler ging in 2011 met pensioen en, in tegenstelling tot de meeste spelers in zijn beroep, besloot Baskett om geen carrière na te streven in het analyseren van games op televisie, maar werd hij partner voor HBCustoms, een bedrijf voor videogameconsoles.

Iedereen die de voormalige atleet op Instagram volgt, weet dat zijn feed voornamelijk bestaat uit gesponsorde berichten waarin hij de meest recente producten van het merk deelt. Volgens de website van HBCustom maakt het merk op maat gemaakte pc's die gebruikmaken van "de nieuwste technologieën met het hoogste niveau van maatwerk en aandacht voor detail". Op het moment van schrijven heeft Hank Baskett meer dan 277.000 volgers op het populaire social media-platform voor het delen van foto's.

Hank Baskett heeft twee kinderen met Kendra Wilkinson

Hank Baskett en Kendra Wilkinson trouwden op 27 juni 2009 in de Playboy Mansion. Samen hebben Baskett en Wilkinson een zoon, Henry Randall "Hank" Baskett IV die werd geboren op 11 december 2009 en een dochter Alijah Mary Baskett die werd geboren op 16 mei 2014. Tijdens hun relatie waren de twee het middelpunt van twee reality-tv-shows - Kendra die werd uitgezonden van 2009 tot 2011, evenals Kendra on Top, die werd uitgezonden van 2012 tot 2017. Helaas hield de relatie van Baskett en Wilkinson geen stand en het paar ging in 2018 scheiden. Afgezien van het delen van gesponsorde inhoud op zijn Op Instagram plaatst Han Baskett ook regelmatig foto's van zijn kinderen. Op het moment van schrijven woont de voormalige atleet in Voorhees Township, New Jersey.

In een interview met People gaf Kendra Wilkinson toe dat er geen kwaad bloed zit tussen de voormalige echtgenoten. "We zijn allebei geen perfecte mensen", zei Wilkinson. “Misschien waren we gewoon te jong. En dat is oké. Ik hou nog steeds van Henk. Hij is zo'n goed mens. Maar soms komt er gewoon een einde aan." De reality-tv-ster en -model gaven toe dat co-ouderschap niet gemakkelijk was om aan te wennen. "Het was een moeilijke start voor mij om eraan te wennen", gaf ze toe. Ik wist niet hoe ik mijn kinderen niet kon krijgen. Ik wilde huilen als ik niet bij hen was."

Het lijkt alsof de twee sterren er niet uitkomen, maar ze zijn in staat om de goede tijden die ze deelden te waarderen. "Hank is een geweldig persoon en ik heb zoveel geluk dat ik met hem getrouwd ben", zei Wilkinson. "Hij is de beste vader. En om eerlijk te zijn, het zal moeilijk zijn om nog een man zoals hij te vinden, omdat de lat zo hoog ligt."

De dag dat het nieuws brak over hun scheiding, opende Kendra Wilkinson haar emoties in een Instagram-verhaal door te zeggen: "Tien jaar. Ik heb alles gedaan wat ik kon. Het was niet goed genoeg. Ik zal altijd van hem houden. Mijn hart zal altijd voor hem openstaan. Ik geloofde hem voor altijd. Ik deed het echt. Denk dat het gewoon niet de bedoeling is. Ik ben zo bang. Ik moet sterk worden voor mijn kinderen." De Playboy-ster ging ook naar Twitter om uit te drukken wat ze doormaakte. "Vandaag wordt de treurigste, engste dag van mijn leven. Vandaag zal ik de sterkste moeten zijn die ik ooit ben geweest. Vandaag begint mijn wedergeboorte,' tweette Wilkinson.

In 2020 onthulde een bron dicht bij de twee aan Us Weekly dat de voormalige echtgenoten erin zijn geslaagd een routine te vinden die voor hen werkt. "Haar en Hank hebben gedurende de hele gezondheidscrisis heel goed samen het ouderschap gehad en zijn dat al een tijdje", aldus de bron. "Ze heeft haar weken aan en uit met de kinderen, en ze is gewoon blij dat haar kinderen gezond zijn en op een geweldige plek."

Aanbevolen: