The Girls Next Door: Bridget Marquardt en Kendra Wilkinson's Feud, Explained

Inhoudsopgave:

The Girls Next Door: Bridget Marquardt en Kendra Wilkinson's Feud, Explained
The Girls Next Door: Bridget Marquardt en Kendra Wilkinson's Feud, Explained
Anonim

Bridget Marquardt en Kendra Wilkinson werden samen beroemd als twee van de drie vriendinnen van Hugh Hefner op de hit E! programma, The Girls Next Door. De show liep 6 seizoenen van 2005-2010 en oogstte ze allebei internationale aandacht samen met Hef's (toenmalige) belangrijkste pers, Holly Madison. Terwijl de show het publiek het verhaal vertelde van drie beste vrienden die in luxe leven in de Playboy Mansion, kwam Holly Madison in 2015 naar voren met een veel donkerdere versie in haar boek, Down the Rabbit Hole. Madison's boek beschrijft haar negatieve ervaring tijdens het filmen van de show en haar mentale angst als lid van de harem van Hefner. De show was afgelopen toen de drie meisjes hun relatie met Hefner beëindigden en het landhuis verlieten, Madison was de eerste, gevolgd door Marquardt. Sinds Madison met beschuldigingen naar voren kwam, merkt Kendra Wilkinson dat ze constant ruzie krijgt met haar twee voormalige co-sterren.

Terwijl een vete tussen Madison en Wilkinson escaleerde, probeerde Marquardt een evenwicht te vinden tussen haar voormalige co-sterren. Maar ondanks haar beste inspanningen was de steun van Marquardt voor Madison genoeg voor Wilkinson om de banden te verbreken. Wilkinsons spanning met Holly Madison is algemeen bekend, maar hoe escaleerde haar vete met Marquardt zo dramatisch?

9 Het begon nadat 'The Girls Next Door' eindigde

Marquardts steun voor Madison was niet de eerste ruzie tussen Marquardt en Wilkinson. Toen Marquardt voor het eerst het landhuis verliet aan het einde van de serie in 2010, verklaarde Kendra publiekelijk dat Bridget nooit haar vriend was. Wilkinson trok zich later terug en verontschuldigde zich persoonlijk bij Marquardt op haar WEtv-programma, Kendra On Top, in 2016.

8 Toen kwam het boek van Holly Madison

Maar toen Marquardt Madison steunde toen Down the Rabbit Hole werd vrijgelaten, zou haar relatie met Wilkinson blijven verslechteren. Madison's boek staat erop dat ze zich ellendig voelde tijdens het filmen van The Girls Next Door, bewerend dat Hefner haar emotioneel beledigend had en dat hij haar zelfs meerdere keren probeerde te drogeren met quaaludes. Wilkinson ging onmiddellijk in de verdediging van Hefner, noemde het boek leugens en nam zijn toevlucht tot persoonlijke aanvallen op Madison.

7 Kendra ging naar Twitter om Hefner te verdedigen

Zoals de meeste vetes van beroemdheden, vond deze zijn weg naar Twitter. Wilkinson's reactie op het boek was een Twitter-thread vol expletie over Madison, die haar een "btch" en "the clean-up girl" van Hefners harem noemde. De vete sudderde uiteindelijk maar begon dit jaar weer op te duiken toen Madison beweerde dat Wilkinson loog over hoe ze naar de Playboy Mansion was verhuisd.

6 Bridget probeerde neutraal te blijven, maar steunde uiteindelijk Holly

Bridget probeerde raakvlakken te vinden met zowel Madison als Wilkinson door steun te betuigen aan Madison voor, "sprekend met haar ervaring", terwijl ze ook beleefd haar bezorgdheid uitte aan Wilkinson dat haar NSFW-beledigingen aan Madison op Twitter geen moeder van 2 en een slecht voorbeeld voor de fans van Wilkinson. Wilkinson verwijderde de tirade van Twitter en bood later zijn excuses aan, hoewel de schade was aangericht en de kansen op verzoening met Marquardt of Madison gespannen waren.

5 Kendra viel Holly opnieuw online aan

De vete begon in april weer de kop op te steken toen Madison in een interview voor de Call Her Daddy-podcast zei dat Wilkinson loog. Tijdens een opname van I'm A Celebrity, Get Me Out Of Here, zei Wilkinson dat ze niet verplicht was om met Hefner te slapen voordat hij haar toestond om naar de Playboy Mansion te verhuizen. Madison beweerde echter dat seks met Hefner voordat hij ging wonen een vereiste was voor elke vrouw die daar wilde wonen. Wilkinson ging opnieuw naar sociale media om Madison te bespotten en reageerde op een Instagram-bericht waarin Madison zei: "Kerel, het is 2021!" Marquardt heeft opnieuw de kant van Madison gekozen door publiekelijk haar vriendschap met haar voort te zetten.

4 Bridget onthulde dat Kendra Holly's Book niet had gelezen

Madison zei ooit dat ze tijdens het filmen van The Girls Next Door "Wilkinson nog nooit een boek heeft zien oppakken". Toen Mardquadt door interviewers werd gevraagd naar de Twitter-opmerkingen van Wilkinson in 2015, gaf ze toe dat ze zeker wist dat Kendra het boek van Madison nog nooit had gelezen.

3 Crystal Hefner wakkerde de vlammen aan

De situatie werd niet geholpen door Hefners weduwe, Crystal Hefner, die vocaal de kant van Wilkinson koos en erop stond dat zowel Madison als Marquardt jaloers waren op de aandacht die Wilkinson op de show kreeg. Hefner beweerde ook dat de twee haar net zo haten als ze Wilkinson haten omdat ze jaloers waren dat zij degene was die Hef opsloot in zijn laatste huwelijk voor zijn dood in 2017. Ondanks elke poging om neutraal te lijken, lijkt Marquardt altijd samen te vallen met Madison, en ze toont er geen bezwaar tegen.

2 Wilkinson vertelt de wereld "We waren nooit vrienden", opnieuw

Ondanks het feit dat ze haar eerdere opmerkingen op televisie in het gezicht van Marquerdt herriep, zei Wilkinson hetzelfde opnieuw in een optreden in Andy Cohen's show For Real: The Story Behind Reality TV. In dezelfde aflevering beweerden de producers van The Girls Next Door dat Marquardt met Wilkinson concurreerde om schermtijd en dat Marquardt op een gegeven moment een stopwatch pakte en Wilkinsons tijd op de camera meette.

1 Waar de vete nu staat

Madison en Wilkinson hebben duidelijk gemaakt dat geen van beiden geïnteresseerd is in verzoening, en hoewel Marquardt de situatie met diplomatie blijft benaderen, geeft ze ook toe dat ze nog steeds goede vrienden is met Madison, maar dat Wilkinson, nog steeds wat werk om te doen, 'om het goed te maken tussen hen. Jaloezie, de steun van Marquardt voor Madison en de constante persoonlijke aanvallen van Wilkinson hebben alle kansen op verzoening tussen alle drie de voormalige E! Netwerk sterren. Het is waarschijnlijk vanzelfsprekend dat Playboy-fans niet snel een reüniespecial van Girls Next Door mogen verwachten.

Aanbevolen: