Waarom Tim Allen besloot om uit Pixar's nieuwe Lightyear te blijven

Inhoudsopgave:

Waarom Tim Allen besloot om uit Pixar's nieuwe Lightyear te blijven
Waarom Tim Allen besloot om uit Pixar's nieuwe Lightyear te blijven
Anonim

Tijdens zijn roemruchte geschiedenis stond Pixar bekend als het belangrijkste animatiehuis in de Verenigde Staten. De studio werkte samen met Disney en veranderde de animatie voor altijd in de jaren negentig en sindsdien zijn er talloze hitfilms uitgebracht.

Toy Story was de eerste hit, en terwijl Tim Allen de stem van Buzz Lightyear in die films uitsprak, koos de studio ervoor om Chris Evans binnen te halen voor het solo-avontuur van Buzz, Lightyear. Evans was enthousiast om de teugels van Allen over te nemen, maar tot nu toe is de film aan het zinken aan de kassa.

Onlangs sprong Allen in de krantenkoppen met wat hij te zeggen had over het project, en we hebben alle details hieronder!

Tim Allen is de originele stem voor Buzz Lightyear

In 1995 kwamen Tim Allen en Tom Hanks samen voor Toy Story, de eerste film van Disney en Pixar. Er was destijds legitiem niets vergelijkbaars, en deze animatiefilm heeft het genre voor altijd volledig veranderd.

Hanks en Allen waren op zichzelf al grote sterren en ze waren samen dynamisch in de film. Allen speelde Buzz Lightyear, en zijn unieke aflevering en soort komedie pasten perfect bij de Space Ranger die landde in Andy's kamer.

Vanaf dat moment werd Buzz een van Allens grootste carrièrerollen. Hij uitte de personages in alle vier de Toy Story-films en leende zelfs zijn stem aan franchisegames en korte segmenten. Hoewel hij Buzz niet voor elke gelegenheid uitsprak, viel niet te ontkennen dat Allen en het personage synoniem aan elkaar waren.

Allen heeft jarenlang fantastisch werk geleverd als Buzz Lightyear, maar voor de nieuwste film van Disney en Pixar met de Space Ranger werd het stemoptreden overgedragen aan een MCU-superster.

Chris Evans nam het over voor 'Lightyear'

Toen Lightyear voor het eerst werd aangekondigd, waren fans stomverbaasd toen ze zagen dat Buzz zijn eigen film kreeg. Alsof dat nog niet schokkend genoeg was, waren de fans ook verrast om te horen dat Chris Evans het iconische personage zou uiten.

In een interview merkte de acteur op dat het moeilijk was om de stem naar beneden te krijgen, omdat hij moest voorkomen dat hij een Tim Allen-indruk maakte.

"De eerste keer dat je die iconische regel 'To Infinity and Beyond …' moet doen, maak je gewoon een schaamteloze Tim Allen-indruk. Het is intimiderend. Maar Angus [MacLane, de regisseur van de film] en iedereen bij Pixar was zo collaboratief, en je liet ze je begeleiden. Uiteindelijk voel je je comfortabel genoeg om je eigen sporen in de sneeuw te maken en je eigen interpretatie te vinden, terwijl je Tim Allen nog steeds als blauwdruk gebruikt, "zei hij.

In de loop van de maanden bleef de hype voor de film groeien en de meeste mensen vermoedden dat het de concurrentie zou verpletteren aan de zomerkassa.

Terwijl Evans het goed deed als Buzz, slaagt Lightyear er niet in om op te stijgen aan de kassa, en het ziet eruit als een zeldzame Pixar-misfire.

Tim Allen heeft grotendeels gezwegen over het hele ding, maar onlangs maakte hij een opmerking over de film, en hij trok non-punch met zijn gedachten.

Wat Tim Allen zei over de nieuwe film

Dus, wat zegt Tim Allen over Lightyear? Nou, zoals je je kunt voorstellen, sprak de voormalige Toy Story-ster niet al te liefdevol over het weinige dat hij had gezien.

Volgens Yahoo zei Allen: "Ik heb me hierbuiten gehouden. We hebben hier jaren geleden over gesproken… maar het koper dat de eerste vier films maakte, is dit niet. Het is een heel nieuw team dat echt niets te maken met de eerste films."

De acteur zou dan vertellen dat de nieuwe film weinig te maken heeft met het speelgoed dat mensen leerden kennen.

"Er is echt geen Toy Story Buzz zonder Woody. Ik weet niet zeker wat het idee is - ik ben een complotman. Het lijkt een groot avonturenverhaal te zijn, en zoals ik zie, is het geen groot avonturenverhaal. Het is een prachtig verhaal, het lijkt gewoon geen verband te houden met het speelgoed. Het heeft geen relatie met Buzz, " vervolgde hij.

Tot op zekere hoogte is het volkomen begrijpelijk om deze woorden van Tim Allen te horen. De man was verantwoordelijk voor het helpen van Buzz Lightyear om een begrip te worden, en deze film is grotendeels verwarrend geweest voor fans, die niet helemaal zeker weten wat het is en hoe het daadwerkelijk aansluit bij die eerdere Toy Story-films.

Lightyear maakt geen indruk op de meerderheid, wat betekent dat we waarschijnlijk geen spin-offs van Toy Story meer zullen zien. Als Disney die kant op gaat, moeten ze waarschijnlijk bij de originele stemacteur blijven om verwarring te voorkomen.

Aanbevolen: