Pixar-personages komen onze wereld binnen via nieuwe Disney+ serie Pixar IRL

Pixar-personages komen onze wereld binnen via nieuwe Disney+ serie Pixar IRL
Pixar-personages komen onze wereld binnen via nieuwe Disney+ serie Pixar IRL
Anonim

Pixar IRL zal al je favoriete personages uit enkele van Disney's meest iconische films bevatten, maar in de echte wereld in plaats van een computergeanimeerde.

Op het moment dat ik dit typ, is de lancering van Disney+ in de VS minder dan een week verwijderd. De nieuwe streamingdienst heeft ons om een aantal redenen enthousiast gemaakt. Niet alleen de nieuwe MCU- en Star Wars-tv-shows die het zal hosten, maar ook de lange lijst met reeds bestaande Disney-content die beschikbaar zal zijn op het platform.

Eerlijk gezegd, te oordelen naar de gigantische Twitter-thread die Disney een paar weken geleden heeft gemaakt, lijkt het alsof elke film en tv-show die het ooit heeft gemaakt vanaf de lancering op het platform zal staan. Dat is alleen al de toegangsprijs waard, die minder per maand zal zijn dan Netflix. Er is echter nog meer om enthousiast over te zijn dan wat we al hebben genoemd.

In het bijzonder een originele tv-serie die Disney terecht Pixar IRL heeft genoemd. Maak je geen zorgen, het project is niet precies zoals de titel het laat klinken. Pixar IRL is niet zomaar een live-action remake van een Disney-film. Eerlijk gezegd weten we niet zeker hoe je een live-action versie van A Bug's Life zou maken.

Nee, zoals je kunt zien in de trailer hierboven, is Pixar IRL een show met elementen en personages uit iconische Pixar-films die onder ons lopen. Wall-e met behulp van een zebrapad, de CDA-agenten van Monsters Inc die besmette gebieden afspuiten, en leden van de schaamstreek gebruiken het controlepaneel van Inside Out om onder andere de emoties van mensen te beheersen. Het zal Disney Pixar-personages bevatten zoals we ze nog nooit eerder hebben gezien.

Het meest irritante aan de meeste originele inhoud van Disney+ is hoe lang we erop moeten wachten. Net als bij Marvel-films, vereisen MCU-tv-programma's veel productie en zullen ze een tijdje niet op het platform verschijnen. Wat Pixar IRL betreft, al het werk is gedaan en de show zal vanaf de lancering beschikbaar zijn op Disney+. Het platform wordt gelanceerd in de VS op 12 november 2019, en verdere uitrol wordt aangekondigd.

Aanbevolen: